ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Zagracie i sami zobaczycie że bez premki wielu rzeczy po prostu nie da się zrobić. Czy wydać 30 zł to taka straszna strata kasy? Pewnie większość osób wydaje tygodniowo więcej na alkohol i fajki Ja wolę zapłacić i cieszyć się każdym aspektem gry a nie denerwować się ograniczeniami.Grup pewnie znajdziesz tu kilka, mniej lub bardziej zorganizowanych.

Pewnie większość osób wydaje, ale ja nie pije i nie pale. Lubię gry, podoba mi się (jak na razie z gameplayów) AA ale kasy po prostu nie wydam na nią bo mnie nie stać. Proste, nie wszyscy mają tyle pieniędzy żeby wydawać na gry a też by chcieli normalnie pograć :)

No to niestety, w przypadku ArcheAge normalnie to znaczy płacąc.

Ale od tego jest OBT żeby każdy sobie sprawdził czy jest za co ;)

Miłego wbijania lvla :) Mi chyba nie jest pisane granie w AA, bo jakiś błąd wyskakuje :)

@up U mnie podobnie, po reklamie cry engine 3 czarny obraz, muzyczka, zwiecha i gra się wyłącza ;/

Ja nie moge stworzyc postaci wszystkie opcje mam zablokowane;d

Ja nie moge stworzyc postaci wszystkie opcje mam zablokowane;d

Musisz czekać lub stworzyć postać na innym serwerze.

Po wyborze innego serwera caly czas to samo az tak bardzo bedzie mnie bolec brak konta premium ze nie moge stworzyc postaci?:D

Ma ktoś czerwony krzyżyk w kliencie, i wyłącza mu się gra po reklamie cry engine 3 ? AMD Phenom II X2 545 3.00 GHz to za słaby procesor?

Musisz czekać lub stworzyć postać na innym serwerze.

na co czekać?

na co czekać?

Na możliwość tworzenia danej rasy na wybranym serwerze (blokady dla zachowania balansu między rasami).

Na możliwość tworzenia danej rasy na wybranym serwerze (blokady dla zachowania balansu między rasami).

przeczekałem kolejkę, stworzyłem postać i nie mogę grać. co zrobić żeby wejść do gry ?

przeczekałem kolejkę, stworzyłem postać i nie mogę grać. co zrobić żeby wejść do gry ?

Z jakiego powodu? Jakiś błąd?

Prawdopodobnie rasa którą stworzyłeś jest znowu zablokowana więc możesz albo sprawdzać i spamować próbując wejść albo tworzyć od nowa inną.

W kazdym razie nie da sie grac:) Po cholere rozdawali 40k kluczy skoro serwer tylu ludzi nie utrzyma ...

@down

Pomylilo mi sie z wildstarem sorki:) nie bijcie mnie

W kazdym razie open beta a mimo wszystko nie da sie grac:) Po cholere rozdawali 40k kluczy skoro serwer tylu ludzi nie utrzyma ...

E? To open beta, nie trzeba żadnych kluczy.

E? To open beta, nie trzeba żadnych kluczy.

Dokładnie, gra kto chce.

Prawdopodobnie rasa którą stworzyłeś jest znowu zablokowana więc możesz albo sprawdzać i spamować próbując wejść albo tworzyć od nowa inną.

żadna rasa nie weszła więc poszedłem na inny serwer. ale niech mi ktoś zdradzi... dlaczego ciągle mam inną broń ?

na jakim serverze gracie ?

jak skasowac postac, co trzeba pisac?

no i na jakim serwie gracie?

warn_ico.png
spam czytaj trochę postów w gore to będziesz wszystko wiedział , MC mariano

Dziwny problem jest, stworzyłem postać no i nie da się wejść do gry dalej... Krzaczkowate litery są na szaro....