ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Poleca bany i pozniej bedzie płacz :D Jak grasz bez premium to jak najbardziej możesz tego używać jeżeli grasz na poważnie to lepiej grać bez takie moje zdanie :P

Masz zapewne czarny ekran i cisza? To wina serwerów, które obecnie płoną od ilości graczy. Wypada próbować do skutku. Mi za trzecim razem zaskoczyło i zobaczyłem spis serwerów. Jeśli chcesz wiedzieć gdzie grają nasi to info masz w 1 poście.

O to chodzi że gra nawet się nie włącza. Jest tylko takie małe zielone logo Archage i dalej nic się nie dzieje.

Działa. Dzięki wielkie za link Jest parę bugów, zwłaszcza z zadawanym dmg skilli ale ogólnie wszystko cacy

~Ten patch na angielski jezyk to dokładnie jak trzeba rozpakować? Moze ktoś napisac?

Wklejamy go do folderu Archeage i klikamy patch.bat? tyle?

1. Patch angielski wykonany jest przez członka społeczności. On nie kradnie konta

2. Testujcie jak to działa. Obecnie jest to jakaś forma nakładki. Sam muszę to sprawdzić dokładnie, ale to zaraz.

3. Jak najszybciej dam wam info na temat zagrożeń. Obecnie możliwy jest ban jedynie jeśli ekipa Mail.ru zdecyduje się egzekwować regulamin dotyczący niezmieniania plików gry.

4. Hackshield nie wiadomo czy coś widzi.

Skontaktuję się z tym kolesiem i wypytam o kilka rzeczy. Mam nadzieję, że info dostaniemy do jakiejś 12-13.

Pierwszy wpis zaktualizowany o link zangielszczenia!

Pobierasz , wypakowujesz gdzie chcesz , edytujesz plik z rozszerzeniem bat tam wpisujesz lokalizacje gdzie masz gre C:\GamesMailRu\ArcheAge\game_pak < taka jest domyślna . No i tyle odpalasz plik bat spachowane.

Potwierdzam, zangielszczenie działa. Jest jeszcze we wczesnym stadium rozwoju, ale myślę, że z czasem ktoś nad tym popracuję i będzie można komfortowo pograć na serwerach rosyjskich. Co tyczy się kolejek i dostępu do gry to jak na niedzielę i godzinę niespełna 11 są gigantyczne. Na najnowszych realmach sięgają rzędu 5k oczekujących + więc jbędzie trzeba zdobyć się na pewną dozę cierpliwości. Jeżeli ktoś miałby jakieś problemy z hackshieldem (pojawianiem się strony z helpem) po ściągnięciu i rozpakowaniu klienta to polecam najpierw wykonać reboot systemu żeby HS zaaplikował jakiegoś tam patcha. Mi pomogło bez grzebania przy innych rzeczach.

Zaktualizowałem FAQ na pierwszej stronie. Jak Bozia da to dzisiaj przeniosę je na blog bo już trudno się z niego korzysta.

@rogal12 - Dodałem info o HackShield. Jak masz fotkę błędu to wyślij mi na PW.

Zangielszczenie zaraz zainstaluję i opiszę. Mam małe problemy z kompem.

Fotki nie posiadam, a teraz nie zrobię bo już mi nie wyskakuje ten error. Objawiało się to tym, że jak pojawiało się logo Archeage z napisami które się ładowały to cała procedura zatrzymywała się po pierwszym wczytanym napisie, client się zamykał i otwierała się domyślna przeglądarka z helpem hackshielda.

Wicie może co trzeba zrobić u npc, ponoć się ukłonić ale co i jak to nie mam zielonego pojecia. Bardzo proszę o Pomoc :D

Screena podrzuć, to ktoś ci pomoże.

Musisz się uklonic przed nim(/bow po rosyjsku) :) ktoś tam wcześniej pisał o tym.

Musisz się uklonic przed nim(/bow po rosyjsku) ktoś tam wcześniej pisał o tym.

Nie końecznie wystarczy po angielsku napisać do niego /worship właśnie znalazłem na rosyjskim forum :D

działa wam link do zangielszczenia?

Który link? Tam na następnych stronach podane są nowe linki do zangielszczenia bo wcześniejszy wygasł.

Ma ktoś już te z angielszczenie, działa, opłaca się instalować?

Poradnik do zangielszczenia!

http://aragmor.pl/2014/02/23/archeage-ru-zangielszczenie/

Dodany do 1 wpisu

Ma ktoś już te z angielszczenie, działa, opłaca się instalować?
Zobacz sam u mnie na blogu

Kolejki po 6k ludzi, a tak chciałem pograć...

Premium omija kolejki?

Kolejki po 6k ludzi, a tak chciałem pograć...Premium omija kolejki?

Nie, każdy stoi tyle samo.

Nie, każdy stoi tyle samo.

To już w ogóle sympatycznie, ktoś płaci za grę jak za p2p i nie może grać :D

Dodaję jeszcze fotkę na potwierdzenie funkcjonowania ENG Patcha. Kolejki są masakryczne. Jak "dobrze", że mam dużo obowiązków...

32.jpg