ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

To już w ogóle sympatycznie, ktoś płaci za grę jak za p2p i nie może grać

Zależy gdzie ktoś gra, na Tajana kolejka nie jest duża ;)

No ake niestety nie można tam zrobić postaci :(

Jeśli ktoś chce przetestować wszystkie pancerze lub nudzi mu się w kolejce to zapraszam

http://aragmor.pl/2014/02/23/archeage-ru-przymierzalnia/

Aplikacja pozwala odpalić wirtualnego ArcheAge gdzie dowolnie ubierzecie swoją postać. Macie tutaj wszystkie pancerze i bronie. Dowolnie można tez modyfikować płeć i rasę.

Tam jest napisane, że po odpaleniu ArcheAge wybieramy serwer i że jest tylko jeden. Jak to? Przecież jest jeszcze kilka serwerów gdzie można robić postacie?

BTW. Istnieją jakieś aktualne buildy dla postaci? Szukałem w google ale znalazłem tylko z 2013 i uznałem, że mogą być już przedawnione. D:

Ja w tej chwili przekopuje temat z buildami na ruskim forum. Może zrobię jakiś zbiorczy temat.

Kolejki są straszne i chyba poczekam z grą tydzień do dwóch, aż się sytuacja ustabilizuje.

Szkoda, bo móg serwer GW2 (Aurora Glade) ma na WvW taki gówniany matchup w tym tygodniu, że ludziom się nie chce grać i ten tydzień byłby idealny do pogrania w Archeage.

Miałem pewien dziwny problem, a mianowicie klient gry twiedrził, że login/hasło nieprawidłowe. Hasło nawet resetowałem, co nie pomagało.

Jeśli ktoś będzie miał taki problem, to najlepiej się zalogować na mail.ru w przeglądarce i zrobić copy+paste adresu email z rogu ekranu i wtedy wchodzi. Do teraz nie wiem co za diabli ten problem powodowali, ale daję znać tak na przyszłość, gdyby ktoś miał taki kłopot.

U mnie było to samo. Pięć razy to samo wpisywałem i nagle zaskoczyło, więc w sumie nie wiadomo czy to wina niepoprawnej pisowni.

Btw. Ile teraz średnio czekacie na dołączenie do gry? Albo wiecie na którym serwerze dołącza się najszybciej? Z tych na których można jeszcze tworzyć postacie, rzecz jasna. :)

Mam problem może ktoś miał podobny otwieram instalator Archage wpisuje maila takiego jak założyłem na mail.ru i nic się nie dzieje ... wyskakują jakieś krzaczki i nawet nei zatwierdza maila. Ma ktoś jakiś pomysł ? Próbowałem już z 2 mailami.

Próbuj wpisywać to samo do skutku, albo jak kolega wyżej "Jeśli ktoś będzie miał taki problem, to najlepiej się zalogować na mail.ru w przeglądarce i zrobić copy+paste adresu email z rogu ekranu i wtedy wchodzi.".

Próbowałem i nadal nic

Zobaczcie czy na stronie aa.mail.ru wam wszystko wchodzi i macie potwierdzony dostęp.

Pewnie padło gdzieś już pytanie, ale nie chce mi się szukać - wiadomo do kiedy ma trwać beta ?

Nie wiem czy tam wszystko działa bo widze same krzaki :D

Ok prześledziłem wszystko ale nadal nie działa. Nie wiem gdzie sprawdzić czy konto jest aktywne. A maile obydwa działają. Byłbym wdzięczny jak ktoś by mi stworzył działającego maila chyba że ja mam coś nie tak. A posta do ciebie wysłać nie mogłem bo pisze że więcej nie możesz dostać.

Pewnie padło gdzieś już pytanie, ale nie chce mi się szukać - wiadomo do kiedy ma trwać beta ?

Prawdopodobnie Open Beta zakończy się jednodniowym maintance i gra ruszy dalej jako Offcial Release.

Może ma ktoś drugiego działającego maila ?

Ogranicz spam i użyj opcji edytuj. Co do krzaczków. Zrób fotkę i wyślij mi na PW.

Powinni postawić nowe realmy bo wszystko zapchane na maksa, trzeba czekac po 2h albo i dłużej

Na którym serwie polaków sporo gra?

1,5h z ~4400 na ~3500 ; ) Idę na rower jak wrócę pewnie dam radę wziąć prysznic i przespać się z godzinkę ; ] Pozdrawiam czekających.

Na którym serwie polaków sporo gra?

Na jakim serverze gramy?

Główny: ТАЯН (Zablokowana możliwość robienia postaci)

Zapasowy: Джин (Zablokowana możliwość robienia niektórych ras)

mam prośbę, może ktoś napisać gdzie kliknąć po zalogowaniu żeby ściągnąć klienta ?