To już w ogóle sympatycznie, ktoś płaci za grę jak za p2p i nie może grać
Zależy gdzie ktoś gra, na Tajana kolejka nie jest duża
To już w ogóle sympatycznie, ktoś płaci za grę jak za p2p i nie może grać
Zależy gdzie ktoś gra, na Tajana kolejka nie jest duża
No ake niestety nie można tam zrobić postaci
Jeśli ktoś chce przetestować wszystkie pancerze lub nudzi mu się w kolejce to zapraszam
http://aragmor.pl/2014/02/23/archeage-ru-przymierzalnia/
Aplikacja pozwala odpalić wirtualnego ArcheAge gdzie dowolnie ubierzecie swoją postać. Macie tutaj wszystkie pancerze i bronie. Dowolnie można tez modyfikować płeć i rasę.
Tam jest napisane, że po odpaleniu ArcheAge wybieramy serwer i że jest tylko jeden. Jak to? Przecież jest jeszcze kilka serwerów gdzie można robić postacie?
BTW. Istnieją jakieś aktualne buildy dla postaci? Szukałem w google ale znalazłem tylko z 2013 i uznałem, że mogą być już przedawnione. D:
Ja w tej chwili przekopuje temat z buildami na ruskim forum. Może zrobię jakiś zbiorczy temat.
Kolejki są straszne i chyba poczekam z grą tydzień do dwóch, aż się sytuacja ustabilizuje.
Szkoda, bo móg serwer GW2 (Aurora Glade) ma na WvW taki gówniany matchup w tym tygodniu, że ludziom się nie chce grać i ten tydzień byłby idealny do pogrania w Archeage.
Miałem pewien dziwny problem, a mianowicie klient gry twiedrził, że login/hasło nieprawidłowe. Hasło nawet resetowałem, co nie pomagało.
Jeśli ktoś będzie miał taki problem, to najlepiej się zalogować na mail.ru w przeglądarce i zrobić copy+paste adresu email z rogu ekranu i wtedy wchodzi. Do teraz nie wiem co za diabli ten problem powodowali, ale daję znać tak na przyszłość, gdyby ktoś miał taki kłopot.
U mnie było to samo. Pięć razy to samo wpisywałem i nagle zaskoczyło, więc w sumie nie wiadomo czy to wina niepoprawnej pisowni.
Btw. Ile teraz średnio czekacie na dołączenie do gry? Albo wiecie na którym serwerze dołącza się najszybciej? Z tych na których można jeszcze tworzyć postacie, rzecz jasna.
Mam problem może ktoś miał podobny otwieram instalator Archage wpisuje maila takiego jak założyłem na mail.ru i nic się nie dzieje ... wyskakują jakieś krzaczki i nawet nei zatwierdza maila. Ma ktoś jakiś pomysł ? Próbowałem już z 2 mailami.
Próbuj wpisywać to samo do skutku, albo jak kolega wyżej "Jeśli ktoś będzie miał taki problem, to najlepiej się zalogować na mail.ru w przeglądarce i zrobić copy+paste adresu email z rogu ekranu i wtedy wchodzi.".
Próbowałem i nadal nic
Zobaczcie czy na stronie aa.mail.ru wam wszystko wchodzi i macie potwierdzony dostęp.
Pewnie padło gdzieś już pytanie, ale nie chce mi się szukać - wiadomo do kiedy ma trwać beta ?
Nie wiem czy tam wszystko działa bo widze same krzaki
Ok prześledziłem wszystko ale nadal nie działa. Nie wiem gdzie sprawdzić czy konto jest aktywne. A maile obydwa działają. Byłbym wdzięczny jak ktoś by mi stworzył działającego maila chyba że ja mam coś nie tak. A posta do ciebie wysłać nie mogłem bo pisze że więcej nie możesz dostać.
Pewnie padło gdzieś już pytanie, ale nie chce mi się szukać - wiadomo do kiedy ma trwać beta ?
Prawdopodobnie Open Beta zakończy się jednodniowym maintance i gra ruszy dalej jako Offcial Release.
Może ma ktoś drugiego działającego maila ?
Ogranicz spam i użyj opcji edytuj. Co do krzaczków. Zrób fotkę i wyślij mi na PW.
Powinni postawić nowe realmy bo wszystko zapchane na maksa, trzeba czekac po 2h albo i dłużej
Na którym serwie polaków sporo gra?
1,5h z ~4400 na ~3500 ; ) Idę na rower jak wrócę pewnie dam radę wziąć prysznic i przespać się z godzinkę ; ] Pozdrawiam czekających.
Na którym serwie polaków sporo gra?
Na jakim serverze gramy?
Główny: ТАЯН (Zablokowana możliwość robienia postaci)
Zapasowy: Джин (Zablokowana możliwość robienia niektórych ras)
mam prośbę, może ktoś napisać gdzie kliknąć po zalogowaniu żeby ściągnąć klienta ?