ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Masz u mnie na blogu poradnik. Jeśli coś w nim nie działa to pisz na Pw lub w komentarzu

Witaj aragmor, link z twojego bloga nie dziala, dokladnie ten do downloadu, poprostu otwiera sie znowu ta sama strona lub nic sie nie dzieje gdy klikam czerwony Pobierz gre

http://aragmor.pl/2013/12/18/archeage-ru-pobrac-klienta/#

Dobra u mnie już działa. Jak by ktoś miał problem z zalogowaniem w instalatorze moze być to tak jak u mnie zapora antywirusa.

Dobra znalazłem logujszesz się klikasz to czerwone po prawej - i to czerwone na śrdoku : )

Witaj aragmor, link z twojego bloga nie dziala, dokladnie ten do downloadu, poprostu otwiera sie znowu ta sama strona lub nic sie nie dzieje gdy klikam czerwony Pobierz grehttp://aragmor.pl/2013/12/18/archeage-ru-pobrac-klienta/#

Już naprawione

Dobra u mnie już działa. Jak by ktoś miał problem z zalogowaniem w instalatorze moze być to tak jak u mnie zapora antywirusa.

Dodam do FAQ informację na ten temat. Jakiego masz antywirusa?

od 12:00 czekam w kolejce, o 18:00 wychodzę na kręgielnie, aktualnie jestem 2k w kolejce, chyba dziś nie pogram, niech stawiają nowe realmy bo mnie szlag trafi...

wlasnie wszedlem do gry, i naprawde gosciowi co zrobil zangielszczenie naleza sie hektolitry piwa. Najwazniejsze rzeczy wdlug mnie czyli statystyki broni i narazie wszystkie questy ktore mam sa przetlumaczone.

Jutro od 8 do 12 naszego czasu main, więc może sytuacja się jakoś zmieni....

Już 3,5h w kolejce zostało mi jeszcze z 2h : ) Dziękuje, dobranoc.

ja czekalem od 12:00 do teraz, 4 minuty przed wejściem do gry czarny obraz i błąd :)

Jutro od 8 do 12 naszego czasu main, więc może sytuacja się jakoś zmieni....

Informacja dodana do pierwszego postu

Proszę was o zapoznanie się z jego zawartością.

W kreatorze postaci nie mogę wybrać innych ras... nie wiem czemu są na szaro... Ktoś wie o co chodzi?

mod_ico.png
Wszystko jest napisane w pierwszym poście. Przed zadaniem jakiegokolwiek pytania przeczytaj go najpierw ~ blaumro

Można się dowiedzieć, jakie polskie gildie działają obecnie w ArcheAge RU? Bo miło by było pograć ze swoimi i zaznajomić się z tą produkcją przed premierą EU :)

W kreatorze postaci nie mogę wybrać innych ras... nie wiem czemu są na szaro... Ktoś wie o co chodzi?
@WarzochMożna się dowiedzieć, jakie polskie gildie działają obecnie w ArcheAge RU? Bo miło by było pograć ze swoimi i zaznajomić się z tą produkcją przed premierą EU

Zamiast pisac nowego posta czemu nie przejrzysz 3 ostatnich stron? 0f0276ddbfe1.jpg

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Niektóre rasy przy tworzeniu postaci są na szaro, o co

chodzi?

Otóż o to chodzi, że niektóre rasy maja zbyt dużo ilość

populacji i ich mapy startowe są przeciążone.

Mam nadzieje ze teraz widać lepiej i wszyscy zauważą.

DOBRA DOBRA...

Tylko fajnie że akurat wszystkie rasy są na szaro -.-

To znacze ze zablokowane jest robienie postaci na owym serwerze.

Byłem na miejscu 6300, a wybrałem najmniej oblegany serwer :>, teraz miejsce 740 kolejka już ponad 4h.

Najszybciej jest się dostać rano w tygodniu, weekend to mordęga, na razie sobie gram lvl 16 mała farma już jest, czekam, aż wybierzecie serwer dla polskiej społeczności to zaczne grać na nowo :>

Najlepsza rada jak się już zalogujecie w piatek, to nie wychodzcie z gry do poniedziałku ;)

Mam nadzieję że w końcu te kolejki jakoś ogarną :/

Dla ludzi ktorzy maja problem z angielszczeniem :)