Witam mam problem poniewaz nie moge stworzyc postaci/charakteru poniewaz nie moge wybrac rasy ani klasy i przyciski którymi przechodzimy do kreacji postaci sa szare. Prosze o pomoc błagam. Z Góry dzieki
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Można się dowiedzieć, jakie polskie gildie działają obecnie w ArcheAge RU? Bo miło by było pograć ze swoimi i zaznajomić się z tą produkcją przed premierą EU
Na pewno IX Kohorta. Czy inne grają aktywnie...trudno powiedzieć.
Cofnij sie o strone wczesniej xD
Witam mam problem poniewaz nie moge stworzyc postaci/charakteru poniewaz nie moge wybrac rasy ani klasy i przyciski którymi przechodzimy do kreacji postaci sa szare. Prosze o pomoc błagam. Z Góry dzieki
Pierwszy post...
Pierwszy post...
Ok sorki za spam ale w pierwszym poscie pisze ze jezeli po stworzeniu postaci nie moge wejsc na serwer- A ja nie moge stworzyc postaci ( wszystko na szaro oprócz opcji i wyjscia z gry )
Ok sorki za spam ale w pierwszym poscie pisze ze jezeli po stworzeniu postaci nie moge wejsc na serwer- A ja nie moge stworzyc postaci ( wszystko na szaro oprócz opcji i wyjscia z gry )

Oczyściłem skrzynkę PW. Jeśli ktoś chce zapytać o:
Czemu nie może zrobić postaci?
Nie możesz bo jest to zablokowane
Czemu są kolejki?
Bo jest dużo chętnych do gry
Czemu gra jest po rosyjsku?
Bo to wersja rosyjska
Czy możesz dać klucz do gry?
Jest Open Beta. Nie musisz mieć klucza
Czy dasz mi diamenty?
Nie
Gdzie grasz?
Nigdzie
Czy będzie gildia?
Nie wiem. Od początku stycznia wspieram całą społeczność. WolfTail może powstać w ArcheAge, ale nie ja będę liderem.
Warto grać bez premium?
Tak
Kiedy będzie wersja EU?
Nie wiem
Po jutrzejszym maintenance prawdopodobnie otworzą nowe servery.
Czekam od 14 godziny została mi teraz ok 1h a muszę iść na jakieś 2h jak mi się zaloguje na konto to wywali mnie po jakimś czasie czy nie : D?
Mnie na cbt wywalilo gdzies po 30min~~ ale nie jestem pewny czy to anty afk system czy poprostu cos z netem sie stalo
Mnie na cbt wywalilo gdzies po 30min~~ ale nie jestem pewny czy to anty afk system czy poprostu cos z netem sie stalo
Ok dzięki za info. Mam nadzieje, że nie wywali mnie ; / 6 godzin kolejki poszło by w d*p*
Może Trion się obudzi w końcu ,ludzie mają smaka na tą gierkę -desperacja popycha ich teraz żeby grać u rusków (nie jestem rusofobem ) . Na żadnym servie nie można założyć postaci ,lipka.
Nie lepiej poprostu poczekac 2-3 dni az sie wszystko ustabilizuje badz otworza nowe servery i wlasnie tam porobic postacie ? Bo jak narazie widze kolejki po 2-3k po czym dc na 15 min przed zalogowaniem to mi sie tego nawet updatowac gralem na cbt do 15 lvlu wiec raczej u ruskich gral nie bede poczekam na wersje EU
Nie lepiej poprostu poczekac 2-3 dni az sie wszystko ustabilizuje badz otworza nowe servery i wlasnie tam porobic postacie ?
Z tymi nowymi serwerami jest tylko jeden problem...po tygodniu-dwóch, jak przejdzie fala testujących osób, na takich serwerach zostanie połowa ludzi i ciężko będzie fajnie pograć.
Hej, właśnie kończy mi się instalowanie plików i mam pytanie - Na wszystkich serwach są kolejki, czy są jakieś mało popularne żeby sprawdzić sobie optymalizację?
Niestety na wszystkich są kolejki, ja czekam od 12:00 i jeszcze nie dokopałem się do gry
@up piszemy o tym już od wczoraj jak jeszcze tego news'a nie było.
Ok, dzięki~Silus
A spytam inaczej - czy na jakimś serwerze w ogóle można jeszcze zrobić postać?
Edit - już się zalogowałem, widzę że jeszcze można. No nic, zobaczymy czy dzisiaj da radę wbić. Swoją drogą dobry start
NA tych gdzie nie ma ikonek blokady.