ja bym kcial polatac wariorem z rozdzko
bede gral jakims brusierem pewnie polacze tanka dpsa i jakiegos speca od debuffów
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Hmm my już posiadamy i nasze konta są w oczekiwaniu na faze CBT
Nie wiadomo czy sie dostaniemy na 1CBT, bo kluczy bedzie 1k, a graczy ponad 200k zapewne ktorzy beda chcieli miec klucz, a wy juz planujecie.
Hm... ja mam dostep do 2 etapu CBT wiec planowac sobie moge i nie jestem sam
Ale zanim będzie CBT2 to napewno posypią się jeszcze jakieś klucze z eventów xD
Wole mieć konto zaaktywowane z kluczykiem już teraz z podziekowaniem dla aragmora niż pozniej robić wyścig szczurów w rosyjskich eventach żeby jakimś cudem dostać kluczyk
Ciekawe czy to ze np ma sie odpalonego clienta mail.ru codziennie na stronie "akcja" z odliczaniem czasu wplynie na losowanie i otrzymanie klucza.
Ale chyba nie.
Mamy do rozlosowania w konkursie 3 klucze do zamkniętych beta testów (od fazy 2 CBT) ArcheAge w Rosjii.Szczegóły TUTAJ.
Dla osób które przeoczyły mój post, konkurs nadal trwa!
Nie wiadomo czy sie dostaniemy na 1CBT, bo kluczy bedzie 1k, a graczy ponad 200k zapewne ktorzy beda chcieli miec klucz, a wy juz planujecie.
Nie dostaniemy się do 1 CBT bo ona już trwa. My mamy dostęp do 2CBT.
Ale zanim będzie CBT2 to napewno posypią się jeszcze jakieś klucze z eventów xD
Wątpię szczerze. To 2CBT to jeszcze nie stress test.
Ciekawe czy to ze np ma sie odpalonego clienta mail.ru codziennie na stronie "akcja" z odliczaniem czasu wplynie na losowanie i otrzymanie klucza.Ale chyba nie.
Niestety nie.
@Aktualizacja
Mail.ru zakończył jeden giveaway event. Zobaczcie jakie było zainteresowanie xD
http://aragmor.pl/2013/12/23/archeage-ru-zakonczono-jeden-z-eventow/
Jaki fart ze mam już konto aktywowane xD wie ktoś ile ma być tych cbt ? Standardowo 3 i pozniej obt ?
Witam graczy,
Aragmor, moj nick w gildii to dracoforever. Chcialbym sie dowiedziec, czy masz jeszcze na stanie jakies wolne klucze? Jak nie to pozostaje tylko ten najblizszy event No i oczywiscie jakby WolfTail otrzymalo jakies nowe klucze to bede wdzieczny za podeslanie takiego klucza.
PS. Czy bedzie WIPE podczas przejscia z CBT na OBT?
Pozdrawiam,
draco.
z cbt na obt na pewno czy z obt na live dunno
CBT maja zawsze wipe.... tlumaczy sie to faktem "rowne szanse bo nie kazdy ma dostep"
po oBT raczej nie bo kazdy ma wstep nie pamietam OBT z wipe a gralem naprawde na wilelu
Na obt po prostu beda czesciej robione serwer mainty (z zalozenia, a czasami nawet nie), moze cie cos zepsuc = oni nie odpowiadaja, np. znajdzie sie super bug to wipe itd. itd.
Na OBT nie ma wipe. Jeśli już to roll back. Z Neverwinterem chyba tak było?
Chciałbym się dowiedzieć, czy w ArcheAge są mass pvp?
Ty tak serio czy żartujesz ????

Jakbym wiedział to bym nie pytał -.-

Tam jest otwarty swiat pvp tak jak ma Lineage2 (gra jest bardziej dynamiczna). 100 razy bardziej rozbudowane mmorpg od najbardziej znanego rozbudowanego aktualnie.
AA ma szanse byc dobrym mmorpg, ale wowa to on nie pokona.
Gdyby tylko bardziej trafil klimatem w eu i us graczy, bo jednak sa tutaj udziwnienia.
Chciałbym się dowiedzieć, czy w ArcheAge są mass pvp?
PvP to Esencja w AA. Jak w Aionie. Co bys mial z wybudowania domu jak by nie bylo stracha ze ktos ci go spali xD
Olać mass PvP. Ja zbieram małą ekipkę uderzeniową i robimy partyzantkę na tyłach wroga