ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Ja cię kręce co jestem podekscytowany na myśl o tej grze a tu trzeba czekać ;/

Olać mass PvP. Ja zbieram małą ekipkę uderzeniową i robimy partyzantkę na tyłach wroga

Walka przeciwko ruskim moze byc spoko. Dlatego tez sie nakrecilem na CBT

Partyzantka to polska specjalność. Już nie mogę się doczekać wejścia do CBT 2.

Jest w tek grze system pk ? Czyli ze mogę ze moge każdego atakować nie tylko tych co maja np pvp włączone ? Bo jeżeli tak to wlasnie na taka grę czekałem :P

Jest w tek grze system pk ? Czyli ze mogę ze moge każdego atakować nie tylko tych co maja np pvp włączone ? Bo jeżeli tak to wlasnie na taka grę czekałem

Istnieje tylko trzeba liczyć się z tym, że nie jest się bezkarnym - Zbrodnia i kara :P

Świat pełen możliwości :)

Wreszcie można być tym złym

W końcu. ;_;

Na Archeage czekam, odkąd były pierwsze zapowiedzi. Brakowało mi takiego twardego sandboksa fantasy z prawdziwego zdarzenia z tak ogromnym światem i tak gigantyczną liczbą contentu. Gdyby tylko wszystko wcześniej wychodziło, to byłoby przyjemniej.

Mam nadzieję, że uda mi się dostać kluczem po pysiu.

Dla informacji. Community menager życzy nam wesołych świat i następna beta będzie "wkrótce".

Ktoś ma jakieś preferencje odnośnie klas? Bo będę szukał najlepszych (aktualnych) poradników i buildów. Dajcie coś znać w tym temacie.

Ja zagram Guru support + debuffy to to co tygrysy lubią najbardziej.

Dla informacji. Community menager życzy nam wesołych świat i następna beta będzie "wkrótce".

Nie ma to jak konkretna informacja ... " wkrótce " :D ale mam nadzieje ze szybciej anizeli pozniej :D

"wkrótce" to i Half Life 3 wyjdzie :D

właśnie btw był jakis stream z devsami od trionu i mówili ze beta AA od nich bedzie w Q1 2014 wiec pewnie na wakacje bedzie CBT (bo sie poślizgną)

Jak ktoś jest bogaty, to może sobie kupić klucz na cbt1 za ~125 zł albo na cbt2 za ~79 zł xD Oczywiście nie wiadomo, czy to jest bezpieczne itp :P

Edit: Zamknęli stronę xD

Kupowanie klucz za kasę jest chyba lekkim przegięciem. Jak liczyłem to chyba (nie pamiętam dokładnie) te 80 zł starczą na 4-5 miesięcy premium. Więc nawet jak ktoś nie ma klucza niech się wstrzyma.

Kupno klucza to lekkie przegiecie tak jak piszesz, no ale jesli nie dostanie sie teraz to jest jeszcze OBT.

Za 7h ~19 min rozdaja 1000 kluczy do AA.ru, wiec liczcie na szczescie.

Szkoda kasy na klucze, które będą jeszcze nie raz rozdawane. I nawet jeśli się nie uda każdy będzie mógł przetestować grę podczas OBT. A dla tych, którym już dopisało szczęście, mamy tłumaczenie ustawień klienta.

Jak tam z równowagą między rasami? Widziałem na streamach że Nuia mają ciężkie życie ;-p

Jak ktoś jest bogaty, to może sobie kupić klucz na cbt1 za ~125 zł albo na cbt2 za ~79 zł xD Oczywiście nie wiadomo, czy to jest bezpieczne itp

Jak bym wiedzial wczesniej to bym kupil :( Teraz wyjezdzam to i tak mnie nie bedzie a jak wroce to juz powinna wystartowac CBT2

Jak tam z równowagą między rasami? Widziałem na streamach że Nuia mają ciężkie życie ;-p

Kogo obchadza jakies Nuia, licza sie kotki i azjatki...

Masz dobre gusta Ren widzę xD Wiadomo, że szkoda kasy na cbt, po której i tak będzie wipe, no ale jak ktoś ma parcie i kase to niech wie, że ma taką możliwość :P

Daliby dostęp do kreatora postaci chociaż tym, co mają klucze! Przecież ja z tworzenia mojej azjatki nie wyjdę przez pare dni QQ

Kotki w ArcheAge mi sie nie nie podobaja (zadne mmorpg nie potrafi dobrze ich zrobic), ale azjatki juz tak ^^ :P

Pozostalo mniej niz ~2h do losowania.

Edit:

Lipton, czyli czekamy do OBT.