ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Ale spanie w łóżku odnawia punkty pracy więc takie łóżko domowe by się przydało

Serio? xD Ja wiem ze sie odnawia co 5min + okresowo cale ci sie odnawia ale o tym lozku to nie wiedzialem.

Serio? xD Ja wiem ze sie odnawia co 5min + okresowo cale ci sie odnawia ale o tym lozku to nie wiedzialem.

Gdzieś tam pisali... nie pamiętam gdzie ;D

Hm... tez macie takiego dziwnego buga ze jak dlugo sie nie ruszacie pokazuje wam ze jestescie w gildi Missing? xD

rt7x.png

1xcn.png

Ren. na jakim serwerze grasz?

Prosze o usuniecie jednego postu bo sie zdublowal.

Ren. na jakim serwerze grasz?

W pierwszym poscie masz nazwe a co tam napisze Сальфира

Prosze o usuniecie jednego postu bo sie zdublowal.W pierwszym poscie masz nazwe a co tam napisze Сальфира

masz tam gildię? można tworzyć postacie i jaką rasą grasz to się przeniosę najwyżej :)

Hm... z uwagi na to ze servery sie troche ustabillizowaly, prosze o dodanie mnie do listy przyjaciol gdy zbiore 5 osob stworze gildie zeby miec juz jakas grupke ludzi. (Potem przekaze lidera) Gramy na serv z pierwszego posta (Сальфира) moja postac Iyasu.

Nie nie mam gildi i prosze mnie nie denerwowac ><

Zbieram ekipe chyba chyba od CBT xD Pisalem ze czekam na 5 chetnych i zakladamy :P Tworzyc postacie mozna poki co, kolejki to masz 10min wiec chyba nie jest najgorzej :)

Nie nie mam gildi i prosze mnie nie denerwowac ><Zbieram ekipe chyba chyba od CBT xD Pisalem ze czekam na 5 chetnych i zakladamy Tworzyc postacie mozna poki co, kolejki to masz 10min wiec chyba nie jest najgorzej

no rozumiem. ale jaki kontynent? ;D rasa? bo grałem na innym i robię od nowa :) a musimy mieć ten sam żeby grać razem :)

no rozumiem. ale jaki kontynent? ;D rasa? bo grałem na innym i robię od nowa a musimy mieć ten sam żeby grać razem

W teori nie, ale w praktyce tak. Podobno bedzie mozna tworzyc wlasne frakcje z roznych ras ale kiedy to nie wiadomo :) Wiec gram po stronie Azjatek i prosze mi nie przeszkadzac bo zbieram drewno a uwiezcie mi to strasznie nuuuuudne xD

W teori nie, ale w praktyce tak. Podobno bedzie mozna tworzyc wlasne frakcje z roznych ras ale kiedy to nie wiadomo Wiec gram po stronie Azjatek i prosze mi nie przeszkadzac bo zbieram drewno a uwiezcie mi to strasznie nuuuuudne xD
Szkoda że nie grasz na tym samym serverze, to bym ci wtedy "pomógł" :D

Bawił się już ktoś w piratów albo był w więzieniu? Jak wrażenia?

Szkoda że nie grasz na tym samym serverze, to bym ci wtedy "pomógł" Bawił się już ktoś w piratów albo był w więzieniu? Jak wrażenia?

No coz ja gram tam gdzie WolfTail, ale juz zdobylem :P

No coz ja gram tam gdzie WolfTail, ale juz zdobylem
Ew zrobię u was drugą postać. Fajnie byłoby ściągnąć całe pl community na jeden server.

Kurde, wiecie o co tu chodzi? Zrobilem wszystkie q na duzego stracha mam juz drewno itp. rozwalilem swoja dzialke probuje postawic duzego i wywala ze nie moge uzyc, z kad wziasc plany na niego? Ostati q bylo przeplynac do wrogiej frakcji a ja wciaz nie moge go postawic :/

edit: swietny bug ja chyba sobie daje spokoj z AA nie mam duzego stracha to co ja sie bede kisic na malym, zmarnowalem tyle czasu na robienie go. Questow brak a planu nie mam :/

Ide spac -.-

Ew zrobię u was drugą postać. Fajnie byłoby ściągnąć całe pl community na jeden server.

wbijaj :) też się właśnie przeniosłem :)

Hm... tez macie takiego dziwnego buga ze jak dlugo sie nie ruszacie pokazuje wam ze jestescie w gildi Missing? xD

To nie bug ani nie gildia tylko oznaczenie że jesteś AFK ;)

To nie bug ani nie gildia tylko oznaczenie że jesteś AFK

Dzieki domyslilem sie tego :P

Dzieki domyslilem sie tego

A po wypowiedzi nie było tego widać :P

Kurde, wiecie o co tu chodzi? Zrobilem wszystkie q na duzego stracha mam juz drewno itp. rozwalilem swoja dzialke probuje postawic duzego i wywala ze nie moge uzyc, z kad wziasc plany na niego? Ostati q bylo przeplynac do wrogiej frakcji a ja wciaz nie moge go postawic :/edit: swietny bug ja chyba sobie daje spokoj z AA nie mam duzego stracha to co ja sie bede kisic na malym, zmarnowalem tyle czasu na robienie go. Questow brak a planu nie mam :/ Ide spac -.-
To nie bug, było o tym parę postów wcześniej. Z małego stacha i dyni robisz plan na dużego stacha.
To nie bug, było o tym parę postów wcześniej. Z małego stacha i dyni robisz plan na dużego stacha.

Ciekawe jak skoro mam swoja dzialke i dynie a 0 questow. I niby jak mam zrobic duzego? Na filmiku dostawlo sie normalnie plan na duzego :/

Ciekawe jak skoro mam swoja dzialke i dynie a 0 questow. I niby jak mam zrobic duzego? Na filmiku dostawlo sie normalnie plan na duzego :/
Nie wiem jak było mówię jak jest. Po zdjęciu stacha dostajesz go na pocztę, bierzesz i lecisz z dynią na stolarkę.