Ale spanie w łóżku odnawia punkty pracy więc takie łóżko domowe by się przydało
Serio? xD Ja wiem ze sie odnawia co 5min + okresowo cale ci sie odnawia ale o tym lozku to nie wiedzialem.
Ale spanie w łóżku odnawia punkty pracy więc takie łóżko domowe by się przydało
Serio? xD Ja wiem ze sie odnawia co 5min + okresowo cale ci sie odnawia ale o tym lozku to nie wiedzialem.
Gdzieś tam pisali... nie pamiętam gdzie ;D
Hm... tez macie takiego dziwnego buga ze jak dlugo sie nie ruszacie pokazuje wam ze jestescie w gildi Missing? xD

Ren. na jakim serwerze grasz?
Prosze o usuniecie jednego postu bo sie zdublowal.
Ren. na jakim serwerze grasz?
W pierwszym poscie masz nazwe a co tam napisze Сальфира
Prosze o usuniecie jednego postu bo sie zdublowal.W pierwszym poscie masz nazwe a co tam napisze Сальфира
masz tam gildię? można tworzyć postacie i jaką rasą grasz to się przeniosę najwyżej
Hm... z uwagi na to ze servery sie troche ustabillizowaly, prosze o dodanie mnie do listy przyjaciol gdy zbiore 5 osob stworze gildie zeby miec juz jakas grupke ludzi. (Potem przekaze lidera) Gramy na serv z pierwszego posta (Сальфира) moja postac Iyasu.
Nie nie mam gildi i prosze mnie nie denerwowac ><
Zbieram ekipe chyba chyba od CBT xD Pisalem ze czekam na 5 chetnych i zakladamy Tworzyc postacie mozna poki co, kolejki to masz 10min wiec chyba nie jest najgorzej
Nie nie mam gildi i prosze mnie nie denerwowac ><Zbieram ekipe chyba chyba od CBT xD Pisalem ze czekam na 5 chetnych i zakladamy Tworzyc postacie mozna poki co, kolejki to masz 10min wiec chyba nie jest najgorzej
no rozumiem. ale jaki kontynent? ;D rasa? bo grałem na innym i robię od nowa a musimy mieć ten sam żeby grać razem
no rozumiem. ale jaki kontynent? ;D rasa? bo grałem na innym i robię od nowa a musimy mieć ten sam żeby grać razem
W teori nie, ale w praktyce tak. Podobno bedzie mozna tworzyc wlasne frakcje z roznych ras ale kiedy to nie wiadomo Wiec gram po stronie Azjatek i prosze mi nie przeszkadzac bo zbieram drewno a uwiezcie mi to strasznie nuuuuudne xD
W teori nie, ale w praktyce tak. Podobno bedzie mozna tworzyc wlasne frakcje z roznych ras ale kiedy to nie wiadomo Wiec gram po stronie Azjatek i prosze mi nie przeszkadzac bo zbieram drewno a uwiezcie mi to strasznie nuuuuudne xDSzkoda że nie grasz na tym samym serverze, to bym ci wtedy "pomógł"
Bawił się już ktoś w piratów albo był w więzieniu? Jak wrażenia?
Szkoda że nie grasz na tym samym serverze, to bym ci wtedy "pomógł" Bawił się już ktoś w piratów albo był w więzieniu? Jak wrażenia?
No coz ja gram tam gdzie WolfTail, ale juz zdobylem
No coz ja gram tam gdzie WolfTail, ale juz zdobylemEw zrobię u was drugą postać. Fajnie byłoby ściągnąć całe pl community na jeden server.
Kurde, wiecie o co tu chodzi? Zrobilem wszystkie q na duzego stracha mam juz drewno itp. rozwalilem swoja dzialke probuje postawic duzego i wywala ze nie moge uzyc, z kad wziasc plany na niego? Ostati q bylo przeplynac do wrogiej frakcji a ja wciaz nie moge go postawic :/
edit: swietny bug ja chyba sobie daje spokoj z AA nie mam duzego stracha to co ja sie bede kisic na malym, zmarnowalem tyle czasu na robienie go. Questow brak a planu nie mam :/
Ide spac -.-
Ew zrobię u was drugą postać. Fajnie byłoby ściągnąć całe pl community na jeden server.
wbijaj też się właśnie przeniosłem
Hm... tez macie takiego dziwnego buga ze jak dlugo sie nie ruszacie pokazuje wam ze jestescie w gildi Missing? xD
To nie bug ani nie gildia tylko oznaczenie że jesteś AFK
To nie bug ani nie gildia tylko oznaczenie że jesteś AFK
Dzieki domyslilem sie tego
Dzieki domyslilem sie tego
A po wypowiedzi nie było tego widać
Kurde, wiecie o co tu chodzi? Zrobilem wszystkie q na duzego stracha mam juz drewno itp. rozwalilem swoja dzialke probuje postawic duzego i wywala ze nie moge uzyc, z kad wziasc plany na niego? Ostati q bylo przeplynac do wrogiej frakcji a ja wciaz nie moge go postawic :/edit: swietny bug ja chyba sobie daje spokoj z AA nie mam duzego stracha to co ja sie bede kisic na malym, zmarnowalem tyle czasu na robienie go. Questow brak a planu nie mam :/ Ide spac -.-To nie bug, było o tym parę postów wcześniej. Z małego stacha i dyni robisz plan na dużego stacha.
To nie bug, było o tym parę postów wcześniej. Z małego stacha i dyni robisz plan na dużego stacha.
Ciekawe jak skoro mam swoja dzialke i dynie a 0 questow. I niby jak mam zrobic duzego? Na filmiku dostawlo sie normalnie plan na duzego :/
Ciekawe jak skoro mam swoja dzialke i dynie a 0 questow. I niby jak mam zrobic duzego? Na filmiku dostawlo sie normalnie plan na duzego :/Nie wiem jak było mówię jak jest. Po zdjęciu stacha dostajesz go na pocztę, bierzesz i lecisz z dynią na stolarkę.