Oynoki nie jest jednym z nas... Xasarm co ty kombinujesz?
Armada Cieni - Gra
Widzę kolejne info. Prawdziwy kieszonkowiec? A może schizofrenik?
Jak ja się ryje i uważam, że wszyscy kłamią Pożyjemy zobaczymy, prawda wyjdzie na jaw.
Mnie aktualnie bawi aMorty wtrąca pojedyncze lekko zagadkowe zdania. "Oynoki nie jest jednym z nas" brzmi trochę jakby mówił to pożeracz. No ale cóż nic mi z moich wymysłów póki nie zobaczę co nadejdzie wraz z wieczorem.
Ja do wieczora chyba nie wytrzymam, bo oczy mi się zamykają - więc sobie przeczytam jutro jak wrócę zakończenie.
Zwycięstwo czy porażka... O to jest pytanie )
A Ci co czekają zapraszam na piwo stawiam
Oddaje głos na Xasarm. Informacja o tym kto jest pożeraczem była wzięta znikąd.
Jak to znikąd ? Powiedział, że jest kieszonkowcem, a nikt nie zaprzeczył temu.
Iskacz czy Ty tutaj nam bronisz swojego ??
Wyrok jest jednoznaczny, Qintaro dziś zginie, ale czy będzie pożeraczem? Czy Xasarm kłamał, jest jeźdzcem który wyrzekł się swoich mocy, aby stanąc ramie w ramię, ze złem? Jedno jest pewne, jak nie Oynoki, to on będzie kolejny. Jeśli okaże się to prawdą, stracimy jednego z mocą, czy to ma sens?
Jak potoczymy dalej grę? Wygramy? Czy siły zła będą silniejsze?
Po przeanalizowaniu tego, na pewno zabijemy jednego pożeracza. Mam szczerzą nadzieję, że złe istoty nie opanują tego świata i nie wygrają. Drugi, który jest podejrzany, jest DeimonD. Cwany z niego lis, nie wiem co kombinuje, ale mój kolejny głos pójdzie już na niego.
I niespodzianka dla pożeraczy - nie jestem kieszonkowcem, tylko osobą, która ma z nim kontakt. I której on ufa. Więc zabójstwo mnie gunwo da złym. Hehe. Żydowski spisek, istnie masoński!
glhf pożeraczki (:
Nad drugim jednak głosem kolegów trzeba się zastanowić Iskacz broni naszego niby pozeracza. Wiec dla mnie on jest podejrzanym
Darkyy Qintaro dzisiaj zginie? Czyżbyś wiedział coś czego my zwykli wieśniacy nie wiemy? Jakbym dzisiaj zginął wiedzcie że Darkyy i aMorty przepowiedzieli to już wcześniej.
Dlaczego ten drugi kieszonkowiec miałby afczyć? Jak dla mnie niezrozumiałe jest wyjawianie tak ważnej klasy już pierwszego dnia...
Hantus nie do czytałem posta... Jednak mała intryga się nam tu robi
Telefon... Proszę o usunięcie posta
Oj boże, jestem jakże głupi, pomyliłem Wasze nicki, naprawdopodobniej przez nie wyspanie, wybaczcię. Chodziło mi o Oynokiego
Darkyy jesteś byt okrutny dla Siebie głupota cechą ludzi XD
I niespodzianka dla pożeraczy - nie jestem kieszonkowcem, tylko osobą, która ma z nim kontakt. I której on ufa. Więc zabójstwo mnie gunwo da złym. Hehe. Żydowski spisek, istnie masoński!glhf pożeraczki (:
Jak Oynoki okaże się człowiekiem to zginiesz. Tyle.
Nie ma problemu. Baaa, sam na siebie zagłosuję. Bezgranicznie ufam kieszonkowcowi i jestem gotów za niego umrzeć.