Armada Cieni - Gra

Nie idziemy za mną, nie idziemy za PRO. Xas nas prowadzi ku chwale zwycięstwa, jednak sądzę nie ryzykowałby tak dużo. Jeśli nie był pewny swego.

Głoś na Oynoki

Według mnie nawet w wypadku gdyby Oynoki okazał się wieśniakiem Xasarm jest prawdopodobnym pożeraczem. A co za tym idzie następnego dnia mamy spalonego pożeracza z drugiej strony Xasarm może okazać się wieśniakiem który liczył na dobry strzał w takim wypadku jesteśmy trochę w odbycie. Jeżeli jest na sali kieszonkowiec i nie jest nim Xasarm to prosiłbym o sprawdzenie tego jegomościa.

Wątpię, żeby Xas pisał coś takiego, jakby nie był na 100% pewny. Byłby to dla niego strzał w stopę.

Według mnie nawet w wypadku gdyby Oynoki okazał się wieśniakiem Xasarm jest prawdopodobnym pożeraczem. A co za tym idzie następnego dnia mamy spalonego pożeracza z drugiej strony Xasarm może okazać się wieśniakiem który liczył na dobry strzał w takim wypadku jesteśmy trochę w odbycie. Jeżeli jest na sali kieszonkowiec i nie jest nim Xasarm to prosiłbym o sprawdzenie tego jegomościa.

Albo rycerz ktory pracuje dla pozeraczy.

Jeżeli rycerz ogłosił swoją przynależność dla pożeraczy traci moce więc automatycznie jest jak zwykłe ścierwo. Z drugiej strony jeżeli Xasarm jest z Armady Burzy to dzisiaj anulując nasze głosowanie wprowadzi popłoch gdyż jutro ludzie będą mieli dylemat czy to Oynoki się bronił czy Xasarm stosuję jakąś taktykę.

Jak na moje to tylko Kieszonkowiec wie, czy Xasarm kręci i wątpię, że ten się ujawni. Łatwo dałby się wystawić pożeraczom.

Niestety na obecną chwilę nie spodziewam się cudów. Zobaczymy jak się nasze losy potoczą wieczorem.

Qintaro jesteś następny :)

Rozumiem że to pewnego rodzaju groźba czy stwierdzenie faktu? Wiem że bycie aktywnym i działanie w jakikolwiek sposób jest źle odbierane jednak chciałbym usłyszeć zarzuty.

A mogę wiedzieć czemu Qintaro ?

Bo chyba nie rozumiem xD

Najłatwiej wybić tych aktywnych :) Po co podawać powód :D

Nie rozumiecie, że Xas za dużo by ryzykował oskarżając losową osobę? Nawet jeżeli byłby po tej złej stronie.

Chyba że sam jest pożeraczem i wydaje swoich, żeby zdobyć niezaprzeczalne alibi

To byłaby jak dla mnie czysta głupota nie warta tego "alibi".

Kiedyś przeszło, może pomyślał, że warto spróbować drugi raz? Z resztą za 3 dni jak zejdzie mu cooldown znowu będzie mógł kogoś prześwietlić wtedy się pomyśli.

Nie idziemy za mną, nie idziemy za PRO. Xas nas prowadzi ku chwale zwycięstwa, jednak sądzę nie ryzykowałby tak dużo. Jeśli nie był pewny swego.

Ciebie nie chcę nigdzie prowadzić.

Nie będę się na razie udzielał, bo nia ma po co. Gdy pojawi się coś ciekawego możecie być pewni, że usłyszycie moje zdanie w każdej kwestii.

Cóż, skoro wszyscy są jednomyślni... Żegnaj Oynoki

widze, ze jak narazie nic sie nie zmienilo i do 22 tak zostanie. Szkoda tylko ze w takim wypadku stracimy kieszonkowca, bo „palladyn” ma 3 dni cd. Wroc. Bedzie mial

W sumie dziwny ten poczatek... 1:1 przynajmniej lepsze to niż nic