Armada Cieni - Gra

Xasarm, nawet jeśli majtasz ludźmi i przez to dajesz pożeraczom łatwą wygraną, zginiesz. A Twoje słowa będą traktowane nie poważnie, jak dla mnie jesteś trupem i chyba dobrze zgadlem, zdesperowany jeździec pomagający biednym Pożeraczom. Zginiesz, a pożeracze to wygrają, chyba, że wielu z nas pomyśli i nie bd zabijać biednych wieśniaków, bo dużo piszą. Zgineło tak dużo osób, a to jest błędne koło. Poraz pierwszy chyba gadam z sęsem.

Masz racje gość gada jak potluczony i po co tyle pil ;/ tak wiec chyba każdy kto się udzielaja ma swojego faworyta na następny dzień ;)

Nie, nie gadasz z 'sęsem' - bredzisz. Mam tu trochę większe doświadczenie i wiem, jak się wygrywa.

Powiem wam Panowie że jest dość ciekawie jak na 1 dzień. Boję się pomyśleć co się będzie działo jutro.

Wszyscy mieszają tak ze maskakra... I jeszcze miedzy Sobą spiski są ;/

Xasarm cieszę się ze potrafisz wygrywać ;) ale to tez psuje cala za we dogadywanie się miedzy Sobą . takie jest moje zdanie

pfew. Widze duzo sie nie zmienilo. Xasarm po co w takim razie powiedziales ze nie jestes kieszonkowcem?

Serio powinienem iść już spać, na prawdę. xD. Za wszelkie błędy przepraszam. Ale wracając do tematu, nie jesteś pożeraczem, to jest pewne, nie marnowałbym dla Ciebie głosów. Twoje wypowiedzi są bez sensu, właśnie zabiłeś Oynokiego. Ale, mozesz też mieć rację i Oynoki okaże się pożeraczem. Jak to mówia "Nawarzyłeś piwa, to je wypij" Jeśli zabijemy wieśniaka, zginiesz pewnie Ty. Pewnie zgine i ja, pewnie też zginie wielu.

Qintaro jest bardzo ciekawie. Czekamy aż Master napisze, zobaczymy kim jest Qintaro. Zobaczymy kto zginie z głosu pożeraczy. Ja? Hantus? Qintaro? Pewnie ktoś z elity, który umie dobrze analizować sytuację. Miejcie na oku, Deimonda jak i aMortiego. Już mówiłem, lubią mieszać. Jak dla mnie to moje typy.

Darkyy z tym że powinieneś iść już spać w pełni się zgadzam bo znowu pomyliłeś mój nick z Oynoki. A na Mistrza czekam z niecierpliwością.

Podobne macie ;( No cóż poradzić.

Dzień 3.

"Ludzkość musi skończyć z wojnami, nim wojny skończą z ludzkością."

Xasarm'owi można wiele zarzucić, głównie dosyć niski iloraz inteligencji, ale trzeba mu to przyznać - potrafi przekonać do siebie ludzi.

Na dzisiejszej wieczerzy, Oynoki'emu podano zatrute wino. Wiedział, co go czeka. Uśmiechnął się, uniósł kielich w geście zwycięstwa i wypił do dna. Po czym rozpłynął się jak cień, którym był.

Potem zgasły pochodnie. Widzieliście marsz cieni pośród kolumn. Pożeracze ruszyli na łowy.

I Pan jeden wie, jakby się to skończyło, gdyby nie nastała ciemność. Bezkresna, niesamowita ciemność. Zapadliście w sen. Nastała noc.

Po przebudzeniu znaleźliście bezwładnie zawieszone na krześle ciało Elitara, które nie dawało już cienia...

Na spotkanie z Panem dzisiaj udają się:
-Oynoki, Pożeracz Cienii

-Elitar, wasz Burmistrz.

Heh, to 'wiem, jak wygrywać' zabrzmiało w stylu dejmonda. A co dogadywania się. Nie lubię tworzenia sztucznej aury szczęścia i koleżeństwa, bo ona tylko przeszkada. Pewnie dzis zginę ja, więc dobrze wykorzystajcie to, co wam zostawiłem, a jest tego rili dużo.
Smuteczki, chciałbym być pożeraczem ;(

Jakoż iż nie wiem czy jutro bd miał dane zagłosować, głosuje już:

Głos idzie na DeimonD

Tak jak przypuszczałem, wszystko idzie zgodnie z planem. Dobra robota Xas, ale prawie nas wpieprzyłeś w niezłe bagno... Ostrożniej a do celu!

<3 Majtaj <3

Cóż, po tym dniu moje główne typy to: Iskacz, Darkyy oraz Hantus. Ale to pewnie nic nie znaczy. Nie możemy też wykluczać możliwości, że osoba, której bezgranicznie ufam jest pożeraczem, który wydał mi Oynokiego, bo ten np. nie miał czasu na gre lub bez większego powodu.

Powiem wam jedno, odezwę się do niego dopiero pojutrze, gdyż nie chcę, by ktoś na mnie teraz wpływał.

przeciez mowiles ze mozesz za niego zycie oddac, a teraz nie jestes pewny?

Tak, dokładnie tak mówiłem. Moim zdaniem podanie mi przez nią złego typu, skończyłoby się tym, że zdechłaby następnego dnia. I dla tego byłem gotów oddać życie za osobę z pr. Ale teraz właśnie do głowy przyszła mi taka możliwość, którą przedstawiłem w ostatnim poście.

Xas, strasznie mieszasz....

Co to za konspiracje ? :D Moim typem jak na razie jest Xasarm, ale radzę go na razie oszczędzić, bo wydaję mi się, że posiada dużo ważnych informacji... Trzeba je z niego wyciągnąć.

Według mnie Xas jest po prostu kieszonkowcem, który trafił pierwszego dnia i się tym z nami podzielił. Mam nadzieję, że nasz odźwierny będzie go dzisiaj chroni.

Postaram się teraz przeanalizować temat i podzielić się z wami podejrzanymi po pierwszym dniu.

Według mnie Xas jest po prostu kieszonkowcem, który trafił pierwszego dnia i się tym z nami podzielił. Mam nadzieję, że nasz odźwierny będzie go dzisiaj chroni. Postaram się teraz przeanalizować temat i podzielić się z wami podejrzanymi po pierwszym dniu.

Informacje kto nim jest zachowac najlepiej dla siebie.