"i przez nią " Xasarm, Twój wspólnik to kobieta :>?
Armada Cieni - Gra
albo mial na mysli „osoba”
Chyba, że on jest kieszonkowcem i odwraca od siebie uwagę.
Nikt chyba nie zwraca tu na mnie uwagi, to chyba dobrze, Avatar działa
Zastanówmy się na kogo zagłosować dzisiaj, jak narazie mamy 10 stron biadolenia i kieszonkostwie Xasarma, a jak na razie pare osób deklaruje głosowanie na różne osoby, nie powinno tak być, bądźmy jednogłośni +/- 3 osoby
mój typ na dzisiaj Darky, od początku wydał się paru osobom podejrzany, później ujawnił się xasarm zdradzający tożsamość oynokiego na którego darky zagłosował, co może być tutaj mylące, ale nie dajmy się zwieść, nie było już jak ratować kolegi pożeracza to trzeba było iść za tłumem, takie moje zdanie, niewiele, ale cóż więcej po 2 dniach. Oddaje głos na Darky
Wściekły tłum ! Już sam nie wiem na kogo głosować, pogubiłem się w ch*j xd
Witam was towarzysze. Nie zgodzę się absolutnie z Panem trochę wyżej, tłum i podążanie za nim to najgorsze co mogłoby nas teraz spotkać. Działając tak dajemy pożeraczom pole do popisu. Przeanalizowałem wszystkie posty Elitara i standardowo bestie wybrały cel który nie zdążył wnieść nic ciekawego do gry. Więc jesteśmy w kropce. Drugim aspektem nad którym się zastanowiłem są jeźdźcy żaden z nich nie użył swojej umiejętności. Liczę że nie sprawdzi się najgorszy scenariusz w którym obaj rycerze dołączają do pożeraczy.
Moim skromnym zdaniem najbardziej tutaj podejrzanym jest iskacz. Potencjalnie może być nieco gorzej ogarniętym Pożeraczem. Zobaczę jeszcze jak potoczy się dzisiejszy dzień, mój głos będzie pewnie koło 20.
Ja nie mam typu, ale jeśli już miałbym głosować, to na aMorty, albo... nie wiem. Głównie przez te dwie dziwnie brzmiące kwestie przed spaleniem Oynokiego.
Przypomina mi to poprzednią grę, gdzie drugiego dnia ginie zły.
Głoś na Iskacz
Jako jedyny zaglosowal na xasarma zamiast oynoki, podejrzane.
Hmm, Iskacz dziwnie zagłosował, co nie znaczy że nie może mieć racji. Ja nadal nie jestem przekonany co do wieśniakowatości Xasa. Cały czas wydaje mi się, że on coś kombinuje. Głos oddam wieczorem, najprawdopodobniej na Deimonda lub Darkiego. Obaj coś tam próbują oskarżać, ale na razie ich wnioski wydają mi się mało spójne i podejrzane
Elitar był dobrym strzałem, nie ma co...
W sensie? To już trzecia jak liczę tak dziwna wypowiedź :/
W sensie, że straciliście burmistrza :0
/edit
STRACILIŚMY
Ty tak specjalnie, czy delikatnie mówiąc nie myślisz?
Nie ma jak na mnie zagłosowanie po tym, jak oddałem głos na ONK. Darkyy serio myślisz drugi raz ta sama strategia, by przeszła ?
Pytanie brzmi, czy xas to kieszonkowiec ? Czy tylko odkrył tożsamość, i go za wszelką cenę broni, czy jest nim ? A może po prostu miał traf ?
A więc jak mówiłem dzień wcześniej. Mój głos na Iskacz
Powody są moim zdaniem proste jako jedyny głosował na Xasarma, więc to robi z niego podejrzanego, gdyż sam Xasarm przyznał się że jest kieszonkowcem, wiem że szanse były małe że mówi prawdę dla tego na niego zagłosował, ale jednak mógł pójść za wszystkimi. Xasarm miał rację. Tak więc Iskacz jest moim podejrzanym, oczywiście mogę się mylić co do jego osoby
Nie ma jak na mnie zagłosowanie po tym, jak oddałem głos na ONK. Darkyy serio myślisz drugi raz ta sama strategia, by przeszła ?
Powiedz mi ile osób nie zagłosowało na Oynokiego? Jedna? Nie oszukujmy się, pożeracz na 90% na niego zagłosował, więc tak, potencjalnie jesteś pożeraczem. Jak każdy z nas z resztą.
@Edit
Skoro już tak późna godzina, muszę oddać głos. Szczerze to nie wiem, czy aMorty jest głupi, czy się bawi (chociaż obstawiam to drugie), ale na razie go zostawię, bo ten jeden głos na niego nic nie da. Tak więc, aby nie dopuścić do podwójnego spalenia oddaję głos na Iskacza.
Jeśli dobrze licze to jest Darkyy-1 DeimonD-1 Iskacz-3?
Pro szkoda że nie oddałeś głosu na aMorty bo dwa głosy już coś mogły zdziałać. No ale cóż w takim razie także głosuję na Iskacz który dość dziwnie zagrał i jak na moje zbyt oczywiście jak na pożeracza no ale obecnie lepszych poszlak nie ma.