Qintaro gdybyś powiedział, to zagłosowałbym inaczej, ale wciąż było by 2 na aMorty i 2 na Iskacza. W myślach nie czytam
Armada Cieni - Gra
A więc przeżyje, Jupi, jutro przeanalizuje całą sytuacje.
Ja oddaję głos na DeimonDa. Jego wymówka jest kiepska i zgadzam się z tym co ProGmR powiedział.
Głos na Iskacza mimo to, że jestem neutralny!
Podliczy ktoś? Cały dzionek nie było mnie w domu i teraz nadrabam zaległości a analizie tematuuuuu.
@aMorty
Wiesz, ze neutralni i tak mogą zginąć? Więc nie wiem czemu tak pajacujesz.
Darky-1
DeimonD-2
Iskacz-4
Jak dobrze liczę.
Niestety Pro ale żem się spóźnił trochę, następnym razem postaram się szybciej opisać sytuację. aMorty nie musisz aż tak ogłaszać że jesteś neutralnym rycerzem kto przeczytał Twoje posty doszedł do tego już dawno. A że jeszcze nie płoniesz to tylko zasługa tego że skoro wiemy (niby) kim jesteś możesz zejść na dalszy plan a w tym czasie powybijamy pożeraczy.
Iskaczu, dzisiaj spłoniesz ty. ^^
Nie ma bata, Iskacz płonie.
Nie osądzaj pochopnie, ktoś napisał każdy w tym momencie jest podejrzany. Więc Hantus, w tym momencie możesz być pożeraczem, bo jaką możemy mieć pewność 100% ?
No nic, mój głos w sumie już nic nie zmieni ale oddaje głos na DeimonDa
Zaraz unieważnię to głosowanie
Czyli kontrola dzisiaj kto jest jeźdźcy ? Jeśli mówisz prawdę, to zagłosować będą mogły 2 osoby.
Weź DeimonD co ty ćpiesz? Ogarnij się, o co ci chodzi.
Kto jest jeźdźcy ten wie o co biega, a kto nie ten jest trup...
Kto jest Pozeracz palić DemoinD
Spokojnie Darkyy opanuj nerwy, to nie ty jesteś zagrożony. Mam jeszcze 10 minut na oddanie głosu.
Nowe info: Iskacz jest wieśniakiem.
Zaczęło się robić dziwnie i tajemniczo. DeimonD i aMorty gadają głupoty a Darkyy wyskakuję z czymś równie dziwnym.
edit: aMorty czyli Ty jesteś jasnowidzem który ma konszachty z odźwiernym. Powiedz tylko czy tak? Z drugiej strony nie można użyć umiejętności dwa razy z rzędu więc po prostu mącisz.