Potwierdzam
Armada Cieni - Gra
Dziwnie, to będzie po dzisiejszym dniu - ja nie mam parcia aby za wszelką cenę kogoś uśmiercić. A jak ktoś zaczyna się denerwować, to coś jest na rzeczy. Pytanie ratować tyłek oddając na ISkacz'a. czy głosować według sumienia.
Nie mogę się narażać i tak już powiedziałem dużo, ale wy tego nie zauważacie ;/
Powiem tyle że znów idziecie za tłumem. Pomyślcie chociaż chwile.
Ja nie idę za tłumem, teraz włączyło mi się myślenie - nie będę chamski nie będę ratował tyłka kosztem drugiej osoby.
Pora kogoś wybrać.
Darkyy.
Co masz na myśli?
Cóż, po tym co usłyszałem, to nie mam wyboru - oddaję głos na aMorty.
On nie ma prawa mieć jakiejkolwiek pewności, co do iskacza, niemniej jednak nie twierdzę, że jest on wsiokiem.
Za dużo to o mnie nie wiesz, btw. głos po czasie.
Ja nie idę za tłumem, teraz włączyło mi się myślenie - nie będę chamski nie będę ratował tyłka kosztem drugiej osoby.Pora kogoś wybrać.Darkyy.
Jest różnica między wyłączeniem się z bezsensownego tłumu, a byciem buntownikiem bez powodu.
Nerwy nie pomagają w grze prawda ? - to do Amorty.
Dzień 4
I na pustyni burza zabija ciszę.
Dzisiaj na wieczerzy miał umrzeć Iskacz. Trucizna w kurczaku, przyniesionym z jego pola.
Nie wyglądał na zakłopotanego, zaczął już sobie nakładać, gdy nagle z nieba wystrzelił piorun i spalił stół.
Dzisiaj wszyscy poszli spać głodni.
Gdy się rozchodziliście, cień jednej z pochodni wydłużył się i wciągnął aMorty'iego.
Przypadek? Nie sądzę
Dzisiaj umarł tylko aMorty, wieśniak.
Tak, mój głos się nie liczy, masz rację.
Za dużo to o mnie nie wiesz,
I nie chcę wiedzieć.
Mi wystarczy to, że nie masz prawa być kieszonkowcem, a tylko jego info jest pewne i to tylko raz na trzy dni.
Dziękuje ci boże.
Yyy beka jednym słowem. Po co mu to było?
No i się namieszało Iskacz przeżył a potencjalny jeździeco burzy jasnowidz aMorty okazał się wieśniakiem. Do tego pożeracze nie mają serca i uśmierciły aMorty, przecież jak mam przeanalizować jego posty to będzie droga przez mękę. Pożeracze wiedzcie że jest to cios poniżej pasa.
To było mocarne
IMO trzy najbardziej prawdopodone scenariusze.
1. Głosowanie unieważnione przez Jeźdźca
2. Oddzwierny ochronił iskacza, który w moich oczach powinien być czysty.
3. Iskacz jest jeźdzcem, unieważnił głosowanie i doszedł do pożeraczy, co jest bardziej prawdopodobne/ludzi, co jest mniej, bo są nudni.
Fajnie by było, gdyby Miszcz Might udzielał informacji dlaczego ktoś nie umarł itd.
4. Pożeracze myśleli aMorty to jasnowidz