Armada Cieni - Gra

Potwierdzam :D

Dziwnie, to będzie po dzisiejszym dniu - ja nie mam parcia aby za wszelką cenę kogoś uśmiercić. A jak ktoś zaczyna się denerwować, to coś jest na rzeczy. Pytanie ratować tyłek oddając na ISkacz'a. czy głosować według sumienia.

Nie mogę się narażać i tak już powiedziałem dużo, ale wy tego nie zauważacie ;/

Powiem tyle że znów idziecie za tłumem. Pomyślcie chociaż chwile.

Ja nie idę za tłumem, teraz włączyło mi się myślenie - nie będę chamski nie będę ratował tyłka kosztem drugiej osoby.

Pora kogoś wybrać.

Darkyy.

Oddaje głos na ProGmR bo i tak zgine.

Co masz na myśli?

Cóż, po tym co usłyszałem, to nie mam wyboru - oddaję głos na aMorty.

On nie ma prawa mieć jakiejkolwiek pewności, co do iskacza, niemniej jednak nie twierdzę, że jest on wsiokiem.

Za dużo to o mnie nie wiesz, btw. głos po czasie.

Ja nie idę za tłumem, teraz włączyło mi się myślenie - nie będę chamski nie będę ratował tyłka kosztem drugiej osoby.Pora kogoś wybrać.Darkyy.

Jest różnica między wyłączeniem się z bezsensownego tłumu, a byciem buntownikiem bez powodu.

Nerwy nie pomagają w grze prawda ? - to do Amorty.

Dzień 4

I na pus­ty­ni burza za­bija ciszę.

Dzisiaj na wieczerzy miał umrzeć Iskacz. Trucizna w kurczaku, przyniesionym z jego pola.

Nie wyglądał na zakłopotanego, zaczął już sobie nakładać, gdy nagle z nieba wystrzelił piorun i spalił stół.

Dzisiaj wszyscy poszli spać głodni.

Gdy się rozchodziliście, cień jednej z pochodni wydłużył się i wciągnął aMorty'iego.

Przypadek? Nie sądzę

Dzisiaj umarł tylko aMorty, wieśniak.

Tak, mój głos się nie liczy, masz rację.

Za dużo to o mnie nie wiesz,

I nie chcę wiedzieć.

Mi wystarczy to, że nie masz prawa być kieszonkowcem, a tylko jego info jest pewne i to tylko raz na trzy dni.

Dziękuje ci boże.

Yyy beka jednym słowem. Po co mu to było?

No i się namieszało Iskacz przeżył a potencjalny jeździeco burzy jasnowidz aMorty okazał się wieśniakiem. Do tego pożeracze nie mają serca i uśmierciły aMorty, przecież jak mam przeanalizować jego posty to będzie droga przez mękę. Pożeracze wiedzcie że jest to cios poniżej pasa.

To było mocarne :lol:

IMO trzy najbardziej prawdopodone scenariusze.

1. Głosowanie unieważnione przez Jeźdźca

2. Oddzwierny ochronił iskacza, który w moich oczach powinien być czysty.

3. Iskacz jest jeźdzcem, unieważnił głosowanie i doszedł do pożeraczy, co jest bardziej prawdopodobne/ludzi, co jest mniej, bo są nudni.

Fajnie by było, gdyby Miszcz Might udzielał informacji dlaczego ktoś nie umarł itd.

4. Pożeracze myśleli aMorty to jasnowidz :lol: