Zastanawia mnie czy jak dostaniemy lore dowiemy się jak przeżył. Jest to ważna informacja bo dzięki niej będziemy mieli szanse określić po której stronie stoi Iskacz i czy warto głosować na niego jutro.
Armada Cieni - Gra
Chyba nie. Musieliby mieć niepokolei w głowie. Ale dobrze, że nie trafili w kieszonkowca, aMorty do czegoś się przydał.
Ale aMorty grał jakby chciał się wystawić, nie wiem co o tym myśleć. Jutro po trudnej analizie może do czegoś dojdę a na razie żegnajcie towarzysze.
Tylko, że Iskacz twierdził, że dzisiaj zginę. Następny beczkę podkręca?
Jak napisałem, bo dzisiejszym dniu będzie dziwnie.
Dzisiaj raczej nie będzie lore, bo jestem zajęty. Jednak jak przeczytacie zasady, to zobaczycie, że istnieje 1 sposób na anulowanie głosowania w temacie.
Piękny
aMorty sam sobie winien
Witajcie w tym 3 dniu już 2 dzień był dosyć Ciekawy w głosowaniach i to co się działo, dlatego pozwolę Sobie wam wszystko przypomnieć w statystykach
A więc...
Jak do tej pory jest 2:1 dla pożeraczy... zabili aMorty(Wieśniak) oraz Elitar(Burmistrz)
Nam się udało zabić dopiero jedną osobę, którą był Oynoki(Pożeracz) a także nie doszło do spalenia Iskacz(??) niby wieśniak.
Głosowania dnia 2
Na Iskacz głosowało 7 osób - Qintaro , ProGmR , eddard , aMorty(nie żyje) , Maxelek , AdiNpl , Sildu
Na DeimonD głosowały 3 osoby - Hantus , Darkyy , byczsek
Na Darkyy głosowały 2 osoby - DeimonD , Shield
Na ProGmR głosował tylko Iskacz(Uratowany)
Na aMorty(nie żyje) głosował tylko Xasarm ( w pierwszym dniu niby kieszonkowiec )
!!! Głosu w dniu drugim nie oddał CoTyGadasz !!!
Oczywiście mogłem się pomylić w informacjach, jeżeli tak się stało proszę mnie poprawić
Dalej analizuje przebieg dnia 2 i wszystkie informacje w nim zawarte
To się podziało, ciekawie. To dziś druga próba palenia iskacza?
Darkyy nie jestem pewien czy coś to da Został uratowany z jakiegoś powodu, przez Jeźdźca Burzy. Ale też jest problem, bo jego umiejętność polega na anulowaniu głosowania w temacie, dlatego Iskacz może być wieśniakiem tak jak sugerował nam aMorty, lub też pożeraczem.
Ciężko...
Mi się wydaje, że jest jeźdźcem. Dlaczego? Wybraliśmy go do spalenia, jeśli byłby zwykłym wieśniakiem to raczej jeździec nie ratowałby go bo i po co. Jeśli jest pożeraczem to raczej jeździec nie ratowałby go z tego samego powodu. Jeśli Iskacz jest jeźdźcem i po użyciu umiejętności dołączył do pożeraczy to już gorzej, chyba że jeszcze się nie zdecydował do kogo dołączyć, to w sumie lepiej. Jak na razie podtrzymuje swoje typy, czyli Darkyy albo DeimonD.
Nie oddałem głosu, bo przeważnie na kmopie siedze wieczorem, więcej na dwór wychodze. MOim kolejnym typem bedzie Darkyy
Xasarm, mówił o "dziewczynie" która jest kieszonkowcem, CoTyGadasz pisze raz na dzień hmm.. Iskacz raczej się uratował bo jest jeźdzcem. Wiec teraz to bd kolejny cel pożeraczy.
CoTyGadasz ni z pietruchy ni z marchewki na mnie zagłosował bez żadnych argumentów, hmm dziwne?
CoTyGadasz właśnie może byś się podzielił swoim zdaniem, dlaczego twój głos wędruje na Darkyy? Jestem Ciekaw...
Xasarm, mówił o "dziewczynie" która jest kieszonkowcem,
Ona, jak ktoś wcześniej napomniał, osoba.
Ludzie, ludzie cały wczorajszy dzień to jeden wielki burdel...
aMorty przez swoją lekkomyślność i głupotę w początkowych postach, sprawił że zginął... Niby chciał pomóc, lecz nie mam zamiaru w jego postach szukać sensu
Iskacz który był i jest moim podejrzanym piszę zbyt mało żeby wywnioskować coś, głosuje na osoby poboczne żeby niby nie iść za resztą ludu.
DeimonD nic nie wnosi swoimi postami, pisze chaotycznie i toczy swoją małą wojnę... nie wygląda na osobę która Chce pomóc wygrać ludzkości... eh... czy zaliczać go do podejrzanego??
Xasarm przedstawił trzy możliwości która jedna jest nie logiczna pewnie spowodowane to jest przez brak umiejętności czytania ze zrozumieniem... Uważa ludzkość za nudnych?? Tak jakby stał ponad nami... I tu jest pytanie czy jest w zmowie z kieszonkowcem a jednak jego rasa to pożeracze...a może sam nim jest, nie wykluczam że jest jeźdźcem który uratował Iskacza i postanowił dołączyć do pożeraczy po całym tym zajściu
Narazię tyle zanalizowałem, za dużo chaosu za mało jasnych lub jakoś czytelnych lecz ukrytych wiadomości
Ja sie zastanawiam nad iskaczem... czy potrzebny nam jezdziec ktory moze anulowac nasze glosy? Nie mamy zadnego profitu z tego i mozliwe ze dolaczyl do nich, druga opcja to ze wspiera pozeraczy bedac neutralnym.
Iskacz nie musi być jeźdźcem, lecz pożeraczem... Możliwe że prawdziwy jeździec chciał dobrze ale wyszło jak zawsze... Trzeba się nad tym zastanowić