Dzięki nie, to po co grać w ogóle ? Jak każdy bluzga... Tak spalmy deimonda, bo nie ocenił pochopnie głosów, Jak chcecie, ale to moja ostatnia gra. Schemat zawsze ten sam. Wybieramy jedną osobą - palimy ją bo inni chcą.
Armada Cieni - Gra
Biedny DeimonD. Nie gniewaj się :<. kto musi zgin ale jak padnie na ciebie to ju nie jest fajnie h>
Drogi Deimondzie, z Ciebie cwany lis, byłeś z nami, ale Twój głos w poprzedniej grze spalił mnie, był to ruch, który dał Ci kilka dni życia, nie śledziłem co było dalej, ale zginąłeś bardzo głupio. Ktoś musi zginąć Deimond, ProGmR ma racje, no sorry.
Ja nadal jestem za Darkyym, wybacz
Darkyy nie przyznawaj mi racji, bo zaraz pomyślą, że serio jesteśmy pożeraczami... oh wait..
Ja tak samo idę na darkyy sry.
Powinniśmy palić tych co siedzą cicho, w ostatniej grze wilki prawie się nie odzywały nie licząc darkyyego i deimonda. Btw. Patrzcie jaka franca z Darkyyego, siebie wypisał jako ostatniego do spalenia xp
Ostatnia gra została przegrana (no dobra, zremisowana) przez pewną rozmowę na skype, a nie przez fakt nieodzywania się wilków (to też, ale w znacznie mniejszym stopniu).
Zamiast palić na ślepo spalmy afkera, przynajmniej będzie jakiś pożytek.
Ale jaki pożytek jest paląc afka? jeżeli aktywna osoba może być tą złą i pozabijać nas powoli ;/
Oho, jakieś nielegalne rozmowy na skype.
Ale jaki pożytek jest paląc afka? jeżeli aktywna osoba może być tą złą i pozabijać nas powoli ;/
Masz poszlakę JAKĄKOLWIEK na KOGOKOLWIEK ? Paląc afkerów przynajmniej masz pewność, że pod koniec gry nie zostanie Ci taki delikwent, którego głos mógłby coś zmienić, ale on nie zagłosuje, bo afk.
W sumie też prawda, tylko też trzeba patrzeć, że zabijając afka tracimy możliwość spalenia kogoś kto może być pożeraczem, a afk i tak pozostanie afkiem
Masz poszlakę JAKĄKOLWIEK na KOGOKOLWIEK ? Paląc afkerów przynajmniej masz pewność, że pod koniec gry nie zostanie Ci taki delikwent, którego głos mógłby coś zmienić, ale on nie zagłosuje, bo afk.
Tym samym mogę sugerować że jesteś pożeraczem, ze względu na to że Chcesz żebyśmy oddawali głosy na afków, kiedy Ty będziesz mógł nas pozabijać
Dobra ziomeczki, ustalone palimy Elitara! Nie no serio? Z afkami poczekałbym do jutra i rzeczywiście bym ich spalił, bo ostatnio eddard ładnie jechał na "sorry brak czasu".
Wow idziemy do przodu, cóż jednak głos to głos nie ważne kiedy Darkyy.
Czyli my idziemy do przodu, a ty stoisz w miejscu? Przypadeg? Nie sondze.
Nie po prostu swoje zdanie mam, i tyle.
Winny się tłumaczy #yolo
Może ktoś głosy podliczyc?
Tym samym mogę sugerować że jesteś pożeraczem, ze względu na to że Chcesz żebyśmy oddawali głosy na afków, kiedy Ty będziesz mógł nas pozabijać
Fakt, lepiej zabijmy aktywną - niewinną osobę na zasadzie "bo dużo szczeka".
Dzis bynajmniej nie ma palenia co nie ? czy już dziś ginę?