No w sumie też, jednak jeśli to prawda to zwracam honor.
Armada Cieni - Gra
Głos już poprawiłem.
Oddaję głos na Oynoki.
Oddaję głos na Oynoki.
Oddaję głos na Oynoki.
Chyba nic dodać nic ująć oddaję głos na Oynoki. Nawet jak Xasarm jest pożeraczem to w drugim dniu spalić takiego to i tak niezły wynik
Oddaję głos na Oynoki.
Głos leci na Oynokiego
Nic tylko współczuć Oynokiemu jeśli okaże się wieśniakiem/człowiekiem. Wstrzymam się, zobaczę co ma do powiedzenia
Cóż, jeżeli Xasarm jest pożeraczem, to może go zdemaskować prawdziwy kieszonkowiec. Jednak jak Xasarm jest kieszonkowcem to wtedy próba demaskowania go skończyła by się śmiercią 2 pożeraczy (i Xasarma ). Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie, jutro oddam głos.
Noo ciekawie panowie, ciekawie
Piłem alkohol, przepraszam, że się nie przywitałem, zrobię to teraz. Witojcie !
Oddaję głos na Oynokiego.
Wow, widzę, że sporo się zmieniło podczas mojej nieobecności, z jednym wyjątkiem. Jeden najgłośniej krzyczy, a reszta jak barany idą za nim. Pamiętajcie jak to się skończyło w ostatniej grze, gdzie Niewiara był krzykaczem, a ja się okazałem szamanem. Tym razem także pożałujecie, ale to już wasz wybór. Z takimi barankami to światło nie wygra, mam nadzieję, że chociaż parę osób się obudzi i poprawdzi nas ku zwycięstwu zanim będzie za późno(powybijacie się nawzajem).
Oynoki mylisz się bardzo. Może i jeden krzyczy, ale ma powód. Dopóki ktoś nie powie "on nie jest kieszonkowcem, ja nim jestem" dopóty Xasarmowi można ufać. Inna sprawa, że padło na tą chwilę tyle głosów, że nawet jakbyś w magiczny sposób udowodnił swoją niewinność to ciężko to odwrócić (brak możliwości wycofywania/zmieniania głosów) i to jest problem.
btw Sildu - Twoje zacytowanie Xasarma to jest oddanie głosu czy co ?
To Dziś palimy Oynokiego, no okej
Jednego pożeracza mniej
Witam wszystkich w ten przepiękny dzień
Oynoki mylisz się bardzo. Może i jeden krzyczy, ale ma powód. Dopóki ktoś nie powie "on nie jest kieszonkowcem, ja nim jestem" dopóty Xasarmowi można ufać. Inna sprawa, że padło na tą chwilę tyle głosów, że nawet jakbyś w magiczny sposób udowodnił swoją niewinność to ciężko to odwrócić (brak możliwości wycofywania/zmieniania głosów) i to jest problem. btw Sildu - Twoje zacytowanie Xasarma to jest oddanie głosu czy co ?
Oddanie glosu, nie mam mozliwosci kolorowania.
nie wiem czy będę wieczorem dlatego już teraz oddaję głos na oynokiego
No cóż, skoro w razie wątpliwości i tak nie byłoby rady spalić 2 osób to głos na Oynoki. Też chcę spalić pożeracza
Wow, widzę, że sporo się zmieniło podczas mojej nieobecności, z jednym wyjątkiem. Jeden najgłośniej krzyczy, a reszta jak barany idą za nim. Pamiętajcie jak to się skończyło w ostatniej grze, gdzie Niewiara był krzykaczem, a ja się okazałem szamanem. Tym razem także pożałujecie, ale to już wasz wybór. Z takimi barankami to światło nie wygra, mam nadzieję, że chociaż parę osób się obudzi i poprawdzi nas ku zwycięstwu zanim będzie za późno(powybijacie się nawzajem).
Bywa, przynajmniej jest jakiś powód.