Również zagram, nick najprawdopodobniej Devotii
Asta obt
Mógłby ktoś podać link do forum, TSa, informację po której stronie gramy, bo niestety NeeKotek nie daję dziś oznak życia ^^
Mógłby ktoś podać link do forum, TSa, informację po której stronie gramy, bo niestety NeeKotek nie daję dziś oznak życia ^^
podpinam się !
I ja także się podpinam
No i namówili... Mam nadzieje na spotkanie przed startem na forum i ts Wtedy przyjemniej będzie dobrać klasy bo wiadomo że nie zawsze znajdzie się czas na grę, a healerzy i tankerzy są potrzebni najczęściej.
start podobno o 15-16 zależnie jak serwery wytrzymają i jakie opóźnienia będą
Dobra namówiliscie mnie wkoncu moze bedzie to gra warta uwagi
Przykro mi, ale nie zrezygnuję z pracy żeby tylko odpisać na forum. Mam czas to odpisuję, nie mam czasu to nie odpisuję - proste jak budowa cepa.
Forum zostało podane: https://astateam.fora.pl/
Więcej informacji otrzymacie na forum albo na TS'ie. Ostrzegam, że każda forma spamu/trollowania itp itd zostanie nagrodzona kickiem bądź banem
Hmm nie wiem czy mi to bedzie dzialac sprawnie, bo chce grac na laptopie a nie jest on bardzo dobry.
W sumie gram na nim w lol'a , cs'a , grałem na nim w wow'a a np blade and souls juz mi nie dzialal sprawnie i podziekowalem tej grze.
ja tez spróbuje sil na laptopie mysle ze uciagne 4g ram procesor 4x 1,8 turbo do 2,5 adma i karta graficzna hd7878m . jak myslicie nie bedzie przycinalo ?
Dobra namówiliscie mnie wkoncu moze bedzie to gra warta uwagi
No na pewno gra wyglądająca jak metin 2 jest warta uwagi xD
W Korei ta gra szybciej padła niż wyszła. Jedynie gdzie się trzyma, to w Indonezji, co akurat mnei nie dziwi, bo tam dopiero po 2GB Ram w kompach mają, więc grają w to co mają.
Kurde, emocje jak na grzybach. To jest gra singleplayer ? Bo na każdym filmiku ludzie instancje robią solo.
No na pewno gra wyglądająca jak metin 2 jest warta uwagi xD W Korei ta gra szybciej padła niż wyszła. Jedynie gdzie się trzyma, to w Indonezji, co akurat mnei nie dziwi, bo tam dopiero po 2GB Ram w kompach mają, więc grają w to co mają. Kurde, emocje jak na grzybach. To jest gra singleplayer ? Bo na każdym filmiku ludzie instancje robią solo.
Juz wywalone w pineche do kosza itd
Ehh nawet na minimalnych mi slabo dziala podobnie jak w bs ;/
a jednak cofam pozmienialem ustawienia nvidia i na razie dziala git chodz nie wiem czemu wczesniej serwer byl high a teraz light na zielono chyba chetnych zmalalo
No na pewno gra wyglądająca jak metin 2 jest warta uwagi xD W Korei ta gra szybciej padła niż wyszła. Jedynie gdzie się trzyma, to w Indonezji, co akurat mnei nie dziwi, bo tam dopiero po 2GB Ram w kompach mają, więc grają w to co mają. Kurde, emocje jak na grzybach. To jest gra singleplayer ? Bo na każdym filmiku ludzie instancje robią solo.
No, na pewno jest warta więcej uwagi niż gracz, który ocenia grę po wyglądzie
"Na każdym filmiku" - Oczywiście, nie zagra nawet ale hejtował będzie :>
Jeżeli nie masz pojęcia o czym piszesz to najlepiej nie pisz, zgoda?:>
Również jestem chętny do gry, posiadacie jakiegoś teamspeaka czy coś w ten deseń ;)?
ja tez chetnie bym pogral w ekipie z teamspekiem warior jak narazie 16 lvl .
właśnie zrobiłem postać w tej gierce nick Bongov jeśli macie jakiś klan zaproście lub podajcie tsa
Dla nowych w temacie ponownie podam link do naszych for oraz dodatkowe informacje jak nas odnaleźć w grze:
Nazwa Gildii: Utopia
Lider: NeeKotek
Vice: Zathard
Aktualnie nie ma wymagań, więc przyjmowany jest każdy chętny. Lecz w środę 9.03 zostanie przeprowadzona selekcja.
Więcej informacji na forach lub PW
Jesteśmy jedną z największych gildii na serwerze EU oraz największą polską gildią w całej grze!
Po pierwszym dniu znaleźliśmy się na 5 miejscu w ogólnym rankingu gildii - Aktualnie zajmujemy 3 pozycję, tracąc niewiele do lidera
Aktualnie mamy prawie 80 członków i codziennie ich przybywa - Gildia zostanie ulepszona do 120 slotów tak więc zapraszamy WSZYSTKICH!