Asta obt

Również zagram, nick najprawdopodobniej Devotii ;)

Mógłby ktoś podać link do forum, TSa, informację po której stronie gramy, bo niestety NeeKotek nie daję dziś oznak życia ^^

Mógłby ktoś podać link do forum, TSa, informację po której stronie gramy, bo niestety NeeKotek nie daję dziś oznak życia ^^

podpinam się !

I ja także się podpinam :)

Proszę :)

https://astateam.fora.pl/

No i namówili... Mam nadzieje na spotkanie przed startem na forum i ts :) Wtedy przyjemniej będzie dobrać klasy bo wiadomo że nie zawsze znajdzie się czas na grę, a healerzy i tankerzy są potrzebni najczęściej.

start podobno o 15-16 zależnie jak serwery wytrzymają :) i jakie opóźnienia będą

Dobra namówiliscie mnie wkoncu moze bedzie to gra warta uwagi :)

Przykro mi, ale nie zrezygnuję z pracy żeby tylko odpisać na forum. Mam czas to odpisuję, nie mam czasu to nie odpisuję - proste jak budowa cepa.

Forum zostało podane: https://astateam.fora.pl/

Więcej informacji otrzymacie na forum albo na TS'ie. Ostrzegam, że każda forma spamu/trollowania itp itd zostanie nagrodzona kickiem bądź banem ;)

Hmm nie wiem czy mi to bedzie dzialac sprawnie, bo chce grac na laptopie a nie jest on bardzo dobry.

W sumie gram na nim w lol'a , cs'a , grałem na nim w wow'a a np blade and souls juz mi nie dzialal sprawnie i podziekowalem tej grze.

ja tez spróbuje sil na laptopie mysle ze uciagne 4g ram procesor 4x 1,8 turbo do 2,5 adma i karta graficzna hd7878m . jak myslicie nie bedzie przycinalo ?

Dobra namówiliscie mnie wkoncu moze bedzie to gra warta uwagi  

No na pewno gra wyglądająca jak metin 2 jest warta uwagi xD

W Korei ta gra szybciej padła niż wyszła. Jedynie gdzie się trzyma, to w Indonezji, co akurat mnei nie dziwi, bo tam dopiero po 2GB Ram w kompach mają, więc grają w to co mają.

Kurde, emocje jak na grzybach. To jest gra singleplayer ? Bo na każdym filmiku ludzie instancje robią solo.

@Calvex

Zabawny jesteś :D dawno się tak nie uśmiałem.

W Korei ta gra szybciej padła niż wyszła. Jedynie gdzie się trzyma, to w Indonezji, co akurat mnei nie dziwi, bo tam dopiero po 2GB Ram w kompach mają, więc grają w to co mają.

Kurde, emocje jak na grzybach. To jest gra singleplayer ? Bo na każdym filmiku ludzie instancje robią solo. 

Juz wywalone w pineche do kosza itd :)

Ehh nawet na minimalnych mi slabo dziala podobnie jak w bs ;/

a jednak cofam pozmienialem ustawienia nvidia i na razie dziala git ;) chodz nie wiem czemu wczesniej serwer byl high a teraz light na zielono chyba chetnych zmalalo :D

No, na pewno jest warta więcej uwagi niż gracz, który ocenia grę po wyglądzie ;)
"Na każdym filmiku" - Oczywiście, nie zagra nawet ale hejtował będzie :>

Jeżeli nie masz pojęcia o czym piszesz to najlepiej nie pisz, zgoda?:>

Również jestem chętny do gry, posiadacie jakiegoś teamspeaka czy coś w ten deseń ;)?

ja tez chetnie bym pogral w ekipie z teamspekiem warior jak narazie 16 lvl .

właśnie zrobiłem postać w tej gierce nick Bongov jeśli macie jakiś klan zaproście lub podajcie tsa

Dla nowych w temacie ponownie podam link do naszych for oraz dodatkowe informacje jak nas odnaleźć w grze:

Forum główne

Forum dodatkowe

Nazwa Gildii: Utopia

Lider: NeeKotek

Vice: Zathard

Aktualnie nie ma wymagań, więc przyjmowany jest każdy chętny. Lecz w środę 9.03 zostanie przeprowadzona selekcja.

Więcej informacji na forach lub PW

Jesteśmy jedną z największych gildii na serwerze EU oraz największą polską gildią w całej grze!

Po pierwszym dniu znaleźliśmy się na 5 miejscu w ogólnym rankingu gildii - Aktualnie zajmujemy 3 pozycję, tracąc niewiele do lidera ;)

Aktualnie mamy prawie 80 członków i codziennie ich przybywa - Gildia zostanie ulepszona do 120 slotów tak więc zapraszamy WSZYSTKICH!