Asta obt

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/709/ASTA-Open-Beta-Gift-Key-Giveaway.html

Zagrałem wczoraj jedno BG i kilka dungów, i powiem, że nie ma nudy w grze :) BG wymagają zgrania, to na pewno. Zwykłe lochy solo i normal party można grać bez TSa, ale już trudnych nie wyobrażam sobie zagrać bez zgrania.

ASTA to taki mix wszystkiego co najlepszego z klasycznych mmo, bez zbędnego oczobicia. Zdecydowanie pogram dłużej. Dziś odezwę się do Utopii, bo zapowiada się że troszku w to pogram :)

Witam, zaraz bedęsciągać ASTE i zastanawiam się nad klasą która wybrać, zastanawiałem sie nad warrior, archer i rogue mógł by ktoś ich tak troche opisać?

Z góry dziękuje :)

Mam pytanie. Czy można resetowac pkt. statystyk? Jak rozdawać statystyki dla woja? Widziałem jakieś buildy pod kryta ale jakoś nie jestem do nich przekonany...

Jest taka możliwość. Poszukaj giveawaya gdzie rozdawali itemy OB - jest tam chyba jeden darmowy do resetu. Dodatkowo można kupic taki za walute premium.

BTW. Zagralem dzis pierwsza solo arenke i musze przyznac ze bardzo na plus oceniam element PVP :)

macie juz jakiegos tsa ? podajcie na pw :D

chciałem pochwalić ASTE bo naprawdę fajna gierka ... dawno nie było nic takiego normalnego z niezłym pvp

Healer 38 lvl Szukam kogos do expa na jutro Nick BloodyReaper zapraszac w grze albo pw

Właśnie ściągam instalkę. Gildia jeszcze żyje?

Żyje żyje i trzyma się dobrze :D

Oczywiście, że gildia żyje ! Ciągle utrzymujemy się w Top 3, wczoraj jako pierwsza polska i trzecia ogólnie gildia na serwerze EU-1 ukończyliśmy raid w 100%.

Zapraszamy chętnych do pisania podań na naszym forum! -->> LINK

A jeżeli ktoś jest zarejestrowany, to zapraszam do obejrzenia tego tematu --->> RAID OBALONY

Gracie nadal?

Gramy, gramy i zapraszamy :)

Narazie mamy chwilowy problem z forum dlatego przeprowadzamy rekrutacje na ta lub w grze.

Która strona? Jak wygląda populacja serwera?

Populacja jest tragiczna, nie wiem czy ta gra ma chociaż 300 graczy, end gamu brak, pvp brak, optymalizacja leży.

Oprócz finałów guild warów(niedziela) nie ma co robić.

Głupie gadanie... Ludzi wcale nie jest mało. W samej naszej gildii codziennie online jest średnio ponad 60 graczy.

Jest dużo do robienia na 50 lvlu:

- Zdobycie full gearu unikatowego z obu raidów.

- Zdobycie full gearu pvp (wymagana 40 ranga pvp)

- Zdobycie 50 lvl Fame

- Wyplusowanie całego eq na +9 (co nie jest wcale takie proste)

- Zdobycie kompletu unikatowych spirytów oraz wymaxowanie ich

- Zdobycie wszystkich achivementów w grze (tych co są obecnie dostępne)

- Wyszkolenie profesji 2 głównych oraz 3 pobocznych

- Zdobycie fajnego mounta (najlepiej takiego 200% speed)

No i oczywiście branie udział w Wojnach gildijnych, Battlegroundach oraz open pvp.

Kolego wyżej jeśli osiągnąłeś wszystkie wyżej wymienione punkty to szacun i ukłon w Twoją stronę, ale jeśli jest przeciwnie to nie narzekaj. Jeśli znudziła Ci się główna postać to sobie zrób alta i osiągnij 50 lvl fame nim ;) Pamiętajcie, że to jest wciąż okrojony kontent z racji trwania otwartej bety.

Jako 1 na świecie wbiłem 50 lvl fame, mam połowe uni seta, full pvp set, profki dodatkowe wymaxowane, w plusowanie sie nie bawie bo jest p2w wystarczy mi +6 bow, sprity mam. kilka mountow 200%. I to wszystko w może 10 dni grania bez wydania ani złotówki.

Aktualnie w grze nie ma co robić, ludzi brak, system public questow jest tragicznie skonstruowany.

Dodatkowo brak jakiejkolwiek rywalizacji pomiędzy gildiami wewnątrz frakcji, na battlegroundy czy dungi przez serchera czeka sie godzinami.

No cóż to polecam uzbroić się w cierpliwość albo zrobić alta. Obstawiam, że na 100% grasz archerem :P

Poza tym wbicie fame na 50 lvl przy zbugowanej nagrodzie z Bg to żaden wyczyn.

a jednak zrobiłem to 3-4 dni wcześniej niż ktokolwiek inny ^_^

alta mi sie nie chce robić bo nie da sie nawet wbić na bg czy dunga na mniejszym lvlu bo ludzi brak

i jeszcze teraz zrobili drop event to już wgle nie będzie się dało na niczym zarobić bo ah zaleją artifact itemy

Chciałbym dodać,że Utopia juz nie jest czescia multigmingu StrefaMMO. Zrezygnowali sami. Pozdrawiam serdecznie i zycze dalszego rozwoju.