Aura Kingdom - Temat Ogólny

Mam zamiar zagrać Guardianem pod ''REAL TANK-a". Jaką subklasę polecacie do Guardiana (chodzi mi głównie o Survival i średni DMG)

Full Tank to Guardian + Duelist, inni widac nim nie grali.

Guardian + Bard nie jest full tankiem z racji evasion ktore dostaje. Bard ma tylko dobry sustain.A majac innego barda w party to nie ma znaczenia.

Po drugie w PvP nie bedzie miał ani CC, ani Dmga, a wystarczy kilka skilli (np. trap gunslinger + pasywka) zeby mu zbic leczenie praktycznie do 0,wiec to jest dosyc kiepskie rozwiazanie. Osobiscie czekam na warbow, bo to jest 3cia zalecana subklasa dla guardiana

do hp nie oplaca sie nic dodacwac a pcozatku moze na 65+/50+ te 40 pkt hp dadza Ci moze z 1-2 hp max kompletnie nieoplacalny stat na poczatku:)

te punkty HP ktore dajesz na poczatku, rosna z lvlem. wiec to czy dasz na poczatku czy pozniej nie ma znaczenia znaffco.

a na "poczatku" jak to nazwales w ogole nie trzeba statów dodawać. ja mam 47lvl i nie dodałem zadnego punktu w staty ani envoy path. A daje rade.

Witam. Moją klasą jest Raveger. Jednak nie za bardzo wiem jak go budować. Daję na razie wszystko w dmg, ale nie wiem czy mam dawać w życie eva czy może deffa?Subklasą to myślę, że będzie to guardian. Co wy sądzicie?

Polecam HP, zobacz jakie masz bonusowe staty z envoy path (tzn ile masz +% w swoim buildzie i do tego dodawaj) i wtedy zdecyduj.

Np. ja mam bazowe +20% guardianem i +10% z punktow ktore mam zamiar rozdac, a defa tylko+10%, tak wiec w HP mi sie bardziej oplaca przykladowo.

Jeżeli kogoś interesują darmowe itemki:
-Strength of Gaia Package:
http://gamehaunt.com/aura-kingdom-open-beta-item-giveaway/
-Defender of Azuria Package:
http://www.mmobomb.com/giveaway/aura-kingdom-open-pack

Pozdrawiam :)

Arena jest ok, z tym, że dobiera osoby randomowo i nie trafimy na jakies wykokszone pt jakis zoltookich istot :D co do balansu to faktycznie wizz na arenie niszczy ludzi, bez barda praktycznie przegrana, wczoraj dla przykladu mialem barda lvl 52 42k hp w pt i god mode, do tego 48 lvl wizz ktory mial staty na koniec 44/3, ogolnie gra bardzo fajna, jakas ogranieta ekipa na siren gra ? obecnie mam 49 lvl revager full crit/def i przydalby sie ktos z kim mozna porobic dungi na hell i pt.

Pozdrawiam. mój nick Matsuko

Gram gościem z armatą, jaka jest dobra subka da mnie ? zależy mi na jak największym dmg.

Zastanawiam się między Ravengerem, a Wizzardem. Interesuje mnie coś co szybko sieka mobki i na pvp nie jest tragedią :)

Znalazłem małego easter egg'a :P
bkdv.jpg

Może mi ktoś polecić jakąś łatwą postać jakieś buildy do niej? Dopiero mam zacząć grę i wolałbym jakąś prostszą postać.

Z góry dziękuje.

Jak naprawić ekwipunek jak durability spadnie, ktoś może mi doradzić?

Jak naprawić ekwipunek jak durability spadnie, ktoś może mi doradzić?

Idziesz do byle jakiego sklepu, otwierasz go i na dole masz młoteczek(pojedyncze), 2 skrzyżowane młoteczki (cały ekwipunek) :)

dzięki wielkie

Czy połączenie dualera i gunslingera będzie dobre na PvP ?

Widziałem kilka filmików powiem, że daje radę :)

a jaki jest max lvl :D

a jaki jest max lvl

70, ale nie jestem pewien :)

Max to 75 qesty koncza sie okolo 50 . Pozostaja daily i dungi do 75 ....

Dzięki wielkie leman, a jaka subklasę dla wizza bys polecał? I jeszcze takie jedno ważne pytanie, czy skile da sie resetować do oporu? i i le to kosztuje? rl waluta/ingame?I jak ktoś by mógł powiedzieć na czym polegaja ultimate skile? oraz jak zdobywać MP pointy? (te do petów)

Co do wiza to bierz co chcesz :).

Pamiętaj o tym, że staty z broni subclassy(oprócz dmg) są dodawane niezależnie od tego czy używasz skilli tej broni czy nie, więc warto sobie popatrzeć co mniej więcej oprócz dmg dają bronie innych klas.

Ja bym oczywiście brał barda jako suba, na każdej klasie :).

Skille da się resetować do oporu za golda, koszt zwiększa się wraz z ilością punków zainwestowanych.

Ultimate są to dodatkowe efekty do skilli które posiadasz np. zwiększony heal, dmg over time, więcej dmg etc. oraz pasywy jak 5% speeda/defa etc.

Nie czytałem całego wątku i jeśli było to pytanko to soory. Zamierzam dzisiaj sobie to pobrać i czy istnieje coś typu "battlegroundy" albo arenki do masowego pvp? Bardzo lubie pvp jak i mass pvp w grach, a gra wygląda na słodką ;p

Nie czytałem całego wątku i jeśli było to pytanko to soory. Zamierzam dzisiaj sobie to pobrać i czy istnieje coś typu "battlegroundy" albo arenki do masowego pvp? Bardzo lubie pvp jak i mass pvp w grach, a gra wygląda na słodką ;p

Są, jak na razie 5vs5 z tego co widziałem, niestety otwarte tylko w dane godziny >.<.>

Szkoda, że nie ma tak jak w Iris Online czy Spirirt Tales.

A tutaj kodzik na darmowy strój od Crunchyroll:

https://www.facebook.com/Crunchyroll/app_1441374419413940

Właśnie pobrałem grę i teraz pytanie. Jest ona w OBT jak widziałem, czy będzie po tym wipe czy już można swobodnie grać?

Nie będzie wipe. Graj śmiało :D