Mam zamiar zagrać Guardianem pod ''REAL TANK-a". Jaką subklasę polecacie do Guardiana (chodzi mi głównie o Survival i średni DMG)
Full Tank to Guardian + Duelist, inni widac nim nie grali.
Guardian + Bard nie jest full tankiem z racji evasion ktore dostaje. Bard ma tylko dobry sustain.A majac innego barda w party to nie ma znaczenia.
Po drugie w PvP nie bedzie miał ani CC, ani Dmga, a wystarczy kilka skilli (np. trap gunslinger + pasywka) zeby mu zbic leczenie praktycznie do 0,wiec to jest dosyc kiepskie rozwiazanie. Osobiscie czekam na warbow, bo to jest 3cia zalecana subklasa dla guardiana
do hp nie oplaca sie nic dodacwac a pcozatku moze na 65+/50+ te 40 pkt hp dadza Ci moze z 1-2 hp max kompletnie nieoplacalny stat na poczatku:)
te punkty HP ktore dajesz na poczatku, rosna z lvlem. wiec to czy dasz na poczatku czy pozniej nie ma znaczenia znaffco.
a na "poczatku" jak to nazwales w ogole nie trzeba statów dodawać. ja mam 47lvl i nie dodałem zadnego punktu w staty ani envoy path. A daje rade.
Witam. Moją klasą jest Raveger. Jednak nie za bardzo wiem jak go budować. Daję na razie wszystko w dmg, ale nie wiem czy mam dawać w życie eva czy może deffa?Subklasą to myślę, że będzie to guardian. Co wy sądzicie?
Polecam HP, zobacz jakie masz bonusowe staty z envoy path (tzn ile masz +% w swoim buildzie i do tego dodawaj) i wtedy zdecyduj.
Np. ja mam bazowe +20% guardianem i +10% z punktow ktore mam zamiar rozdac, a defa tylko+10%, tak wiec w HP mi sie bardziej oplaca przykladowo.