Aura Kingdom - Temat Ogólny

Która klase lepiej wziąść do gunnera?Wizzard czy soccerser (nie znam dokładnej nazwy . _ . )

Na jakim serwerze gracie ? Bo właśnie pobrałem grę ;)

Większość chyba gra na Hydrze.

ludzie gram Bardem jaką wziąć drugą klase

ludzie gram Bardem jaką wziąć drugą klase

Sorc!

Bardzo fajnie się zgrywają.

a ja mam pytanie chce porozmawiac z npc np od np auction housa lub crafta, ale tam stoi tak duzo ludzi ze go niewidac. mozna go jakos odizolowac z otoczenia porzez jakis klawisz czy co.

siema moze mi ktos powiedziec jak zrobic questa drop the bomb i drugie pytanie jak najade a skil pisze skil dmg 8k a w potwora bije tlyko 3.5k a nie 8k wytlumaczy mi to ktos?

Może dlatego, że "potwór" posiada jakąś obronę ? xd

Można jakoś atakować auto attackiem z drugiej broni ?

Na pierwszej broni mam dual blade, a na drugiej pistolety. Da radę jakoś zmienić broń ?

a ja mam pytanie chce porozmawiac z npc np od np auction housa lub crafta, ale tam stoi tak duzo ludzi ze go niewidac. mozna go jakos odizolowac z otoczenia porzez jakis klawisz czy co.

Nad kompasem, w prawym górnym rogu masz opcje ukrycia innych graczy :).

Co do pt jest bardziej potrzebne: tank czy support? No i zależnie od odpowiedzi jaka subklasa do tego xd Muszę przyznać, że strasznie się podrajcowałem na farmienie dungów :D

Co do pt jest bardziej potrzebne: tank czy support? No i zależnie od odpowiedzi jaka subklasa do tego xd Muszę przyznać, że strasznie się podrajcowałem na farmienie dungów

Najbardziej Bard.

Jak chcesz być mega potrzebny, to zrób się guradian/bard :).

Siemka, gram Guardianem na Hydrze, teraz 23lvl i gram dalej ;D

Jest może jakaś gildia tutaj, żeby było możliwe z kimś pograć ew. jakieś dungi porobić?

Siemka, gram Guardianem na Hydrze, teraz 23lvl i gram dalej ;DJest może jakaś gildia tutaj, żeby było możliwe z kimś pograć ew. jakieś dungi porobić?

http://mmorpg.org.pl/forum/forum/104-gildie-klany/ tutaj szukaj w nazwach tematów Aura Kingdom, na chwilę obecną jest mnóstwo polskich gildii

Hmmm a może dawajcie zrobimy polski portal o aura kingdom tam przetłumaczymy wszystko co mamy w wiki tej gry.

I dodamy też tam polskie gildie na serwerach

Ale któż by to zrobił xD

wie ktos jak zrobic drop the bomb ide tam to nie ma zadnego npc ani nic tylko taka moba i tyle ..Czy moglby ktos mi zrobic talenty czy umiejetnosci pod wiza i barda i wrzucic tu ss?

W co pakować punkty Guradian/Bard, spd/def, spd/hp czy jeszcze coś innego?

co sądzicie o buildzie ravager/guardian crit/def, hmm?

hmmm gunslinger/duelist dobry ?

Z czym połączyć barda, żeby robić coś więcej niż leczyć ? Bard/sorc ?

wizard albo sorc popatrz na skille zwiąsane z tymi 2 klasami