Aura Kingdom - Temat Ogólny

Na czym polega ewolucja petów, zmieniają kształt, czy tylko lepsze staty i czy można je zdobyć inaczej niż przez IS?

@up Zwiększa ogólny poziom statystyk peta.

Mam do oddania 3x key do Royal Questa , kazdy za 15g w grze :)

(mam nadzieję , że nie łamie ogólnych zasad tego toppica) :D

warn_ico.png
Offtop + masz targowisko od tego ~ NS

Czy mógłbym tą grę zainstalować bez żadnych niechcianych programów i dodatków do przeglądarek?

Mam pytanko(a)

- Gra warta jest ściągnięcia, czy to kolejny "crap z hin" typu "ściągnąłem, zagrałem, wyje*ałem" ?

- P2W ?

- Są Europejskie serwery ?

@UP

1:Warta,naprawdę fajna.

2:Póki co nikt nie narzeka

3:Są

staty do gun'a?

jaki jest maxymalny lvl ? bo tak gram , mam juz chyba 20 poziom i nie wiem ile jeszcze ? :) poza tym są jakieś dungeony dla kilku osob ?

W co dodawać grając Ravagerem ? bo dodaje do ataku i pojedynczo do zycia i pancerza

@UP1:Warta,naprawdę fajna.2:Póki co nikt nie narzeka3:Sąstaty do gun'a?

Kamil nie wprowadzaj w blad nie ma EU serwoerow oba Hydra oraz Siren sa serwerami USA . IS na chwile obecna nie daje przewagi . Ludzie narzekaja na fats lvl , wbijcie 50 skoncza sie wam qesty i zostaje grind + daily do 75 , zobaczymy ile wtedy bedzie zajmowalo wam lvl-owanie . Po 50 moge porownac do linage 2 ostry grind + daily.

jaki jest maxymalny lvl ? bo tak gram , mam juz chyba 20 poziom i nie wiem ile jeszcze ? poza tym są jakieś dungeony dla kilku osob ?W co dodawać grając Ravagerem ? bo dodaje do ataku i pojedynczo do zycia i pancerza

75

Są instancje

Ja dodaje crit i eva

OSTRZEGAM!!!
Craft jest tylko dla wybrańców ;p !
Zbieralem matsy od 22 do 43 lvl (nie caly czas ale przy expowiskach jak bylo to bralem)

koszt recept na bron 45 15 golda a matsów starczylo mina 1 bron TYLKO!!!....

No to super jak tak ciezko crafci przynajmniej wiem ze bedzie oplacalny w takim razie bo nie bedzie pierdyliarda crafterow :)

Czyli mam rozumieć że do 50tego bieganie i lanie wszystko na dwa-trzy hity i level za levelem a od 50tki lanie tego samego godzinami po level?

Kurde wlasnie sie kapnalem ze mam postac na Siren a nie tam gdzie wiekszosc polakow na hydrze ....

no nic na pewno znajde tam jakis rodaków

Czyli mam rozumieć że do 50tego bieganie i lanie wszystko na dwa-trzy hity i level za levelem a od 50tki lanie tego samego godzinami po level?

Questy jak się skończą to zostaną Ci misje dzienne i grind w party

Nie jestem w stanie Ci powiedzieć teraz po jakim levelu questy się kończą ale podobno coś 50-60.

Wbicie 75 nie będzie takie proste jak jest teraz przy wbijaniu leveli.

Mam zamiar zagrać Guardianem pod ''REAL TANK-a". Jaką subklasę polecacie do Guardiana (chodzi mi głównie o Survival i średni DMG)

Mam zamiar zagrać Guardianem pod ''REAL TANK-a". Jaką subklasę polecacie do Guardiana (chodzi mi głównie o Survival i średni DMG)

jak survival i sredni dmg to barda, do tego full hp/speed i jest dobry tank ktory moze spamic agro i heal

jak survival i sredni dmg to barda, do tego full hp/speed i jest dobry tank ktory moze spamic agro i heal

do hp nie oplaca sie nic dodacwac a pcozatku moze na 65+/50+ te 40 pkt hp dadza Ci moze z 1-2 hp max :) kompletnie nieoplacalny stat na poczatku:)

Najlepszym wyborem dla Ciebie będzie BARD. Posiada on Heal i dosyć dobry survival. Więc bierz barda jako subklasę. Nie padniesz łatwoo.. ;)

-----

Co powiecie o Gunslinger [Rewolwerowiec]? Jak statystyki rozdajecie? Jak dmg, survival? :D

Witam. Moją klasą jest Raveger. Jednak nie za bardzo wiem jak go budować. Daję na razie wszystko w dmg, ale nie wiem czy mam dawać w życie eva czy może deffa?
Subklasą to myślę, że będzie to guardian. Co wy sądzicie?

Może mi ktoś powiedzieć, jak dobrać klasę na 40 lvlu?

temat umarl ? nikt juz nie gra czy co ?