Hmmm a może dawajcie zrobimy polski portal o aura kingdom tam przetłumaczymy wszystko co mamy w wiki tej gry.I dodamy też tam polskie gildie na serwerach Ale któż by to zrobił xD
np. www.aurakingdom.pl ?
Hmmm a może dawajcie zrobimy polski portal o aura kingdom tam przetłumaczymy wszystko co mamy w wiki tej gry.I dodamy też tam polskie gildie na serwerach Ale któż by to zrobił xD
np. www.aurakingdom.pl ?
np. www.aurakingdom.pl ?
lub aura-kingdom.pl
rozwinie sie ktoś coś więcej na temat tej gry ? jakieś plusy i minusy, opinia na jej temat. jak wygląda pvp ?
lub aura-kingdom.pl
tyle tego jest
rozwinie sie ktoś coś więcej na temat tej gry ? jakieś plusy i minusy, opinia na jej temat. jak wygląda pvp ?
PvP jak narazie istnieje 30 minut dziennie.
Plusy?
-Duża różnorodność mobów
-Grind tak szybko się nie nudzi
-Możliwość robienia dungeonów solo (tryb)
-Daily questy zajmują około 3-4h ze zgraną ekipą
-Green questy które wymagają myślenia
-Edilony
Minusy:
-Cały content (dosłownie cały- łącznie z craftem itemów na 50 orange, zrobieniem wszystkich dungeonów 10+ razy i dostaniem kilku Edilonów) da się przejść w... około 40h... (18h by dobić do lvla 50, gdzie aktualnie kończy się content)
-Wersja TW (a więc oficjalna) nie dostała jeszcze map do lvla 75, my siedzimy na 45-50
-3 dni grania- niektórzy wbili już lvl 60, a więc wyprzedzili grę o cały patch
-Po zrobieniu wszystkiego po raz 10 może się znudzić
-Brak regularnego PVP
-World Bossy są papierowe- w 3 osoby zabiliśmy w niecałe 5 minut, jak jest z 10-15 osób zajmuje to około 20 s ...
Ogólnie? Dobra gra, nie przeszkadza zbytnio AT, ale zbyt szybko dopada monotonia bicia kilku dungeonów co chwila.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/aura-kingdom/11928/?p=a
Ta stronka jest dosyć dokładna- z tym że pokazuje wymagania do płynnego grania (np może pokazać że nie możesz załączyć LoLa, jeśli gra będzie chodziła Tobie na minimalnych detalach w granicach 10 FPS)
PvP jak narazie istnieje 30 minut dziennie.Plusy?-Duża różnorodność mobów-Grind tak szybko się nie nudzi-Możliwość robienia dungeonów solo (tryb)-Daily questy zajmują około 3-4h ze zgraną ekipą-Green questy które wymagają myślenia-EdilonyMinusy:-Cały content (dosłownie cały- łącznie z craftem itemów na 50 orange, zrobieniem wszystkich dungeonów 10+ razy i dostaniem kilku Edilonów) da się przejść w... około 40h... (18h by dobić do lvla 50, gdzie aktualnie kończy się content)-Wersja TW (a więc oficjalna) nie dostała jeszcze map do lvla 75, my siedzimy na 45-50-3 dni grania- niektórzy wbili już lvl 60, a więc wyprzedzili grę o cały patch-Po zrobieniu wszystkiego po raz 10 może się znudzić-Brak regularnego PVP-World Bossy są papierowe- w 3 osoby zabiliśmy w niecałe 5 minut, jak jest z 10-15 osób zajmuje to około 20 s ...Ogólnie? Dobra gra, nie przeszkadza zbytnio AT, ale zbyt szybko dopada monotonia bicia kilku dungeonów co chwila.
World bossy papierowe? a jakie to WB biles?
Wiekszość daily sa solo z MB....
A teraz wisienka Cały content ssie... hmmm zrobienie gearu wymaga farmy dungów (na 50) po za tym masz recki na 60! masz gear PvP
Zsobyłeś pare Elid w 48h ? jakie ? chyba tylko te z questow bo dodatkowe z Keyów ma naprawde malo ludzi 55+
stary obiektywnie jest sporo minusów ale ty gówno wiesz a sie wypowiadasz... Nie lubie takich ludzi
Takie pytanko. Robiłem różne instancje i dropiły przedmioty w których opisie było "used for crafting lv40 alloy". Ktoś wie co z tym zrobić? Mam 41 lvl i jak dotąd nie spotkałem npc czy czegoś innego, gdzie mógłbym użyć tych przedmiotów
Takie pytanko. Robiłem różne instancje i dropiły przedmioty w których opisie było "used for crafting lv40 alloy". Ktoś wie co z tym zrobić? Mam 41 lvl i jak dotąd nie spotkałem npc czy czegoś innego, gdzie mógłbym użyć tych przedmiotów
Miasto Nevea npc Analisa, u niej możesz kupić recepty i robić itemki dla eidolonów, te matsy które lecą z dungeonów są właśnie do tego, możesz też craftować itemki na 40 lvl ale jest to mało opłacalne, ponieważ z lvl 40 na 50 wbijasz bardzo szybko.
Wiecie może dlaczego nie mogę wbić na własne konto? Non stop jest " Verifying acc and paswrod " ....
Był jakiś wielki lag, mobki sie nie respawnily, nie dalo sie zmienic channelu, prawdopodobnie wylaczyli gre zeby naprawic problem.
World bossy papierowe? a jakie to WB biles?Wiekszość daily sa solo z MB....A teraz wisienka Cały content ssie... hmmm zrobienie gearu wymaga farmy dungów (na 50) po za tym masz recki na 60! masz gear PvP Zsobyłeś pare Elid w 48h ? jakie ? chyba tylko te z questow bo dodatkowe z Keyów ma naprawde malo ludzi 55+stary obiektywnie jest sporo minusów ale ty gówno wiesz a sie wypowiadasz... Nie lubie takich ludzi
World Bossy takie jak Mac czy też D... (nie pamiętam nazwy) w Triatrio Highlands.
Daily są solo + 5 na dungeony party. Co do farmienia dungeonów to resetują się one co 2h wejście, więc matsy na lvl 50 można zrobić bardzo szybko. Co do lvl 60 recek i matsów- nie ma ich jeszcze w grze.
Elidony? Gildia może przyzywać za 100 Edilon Crystal Fragment (jeśli dobrze pamiętam nazwę) + 4/5 razy dziennie gildia lvl 3+ ma możliwość walki z dodatkowym za darmo. Dolicz do tego Temple co 6h (wraz z charmem za Loyality Points masz drop 6 rzeczy)
Rekordzista w gildii u mnie? Klucz + 4 fragmenty w ciągu 4h.
Gear PvP jest do zdobycia za robienie dungeonów na lvl 50- poziom Hell.
ps. Matsy na lvl 50 można zdobyć bardzo szybko kopiąc skałki na różnych mapach. W ciągu godziny jesteś w stanie wyfarmić około 30-40 sztuk Molten Steel Metal.
To może ja tu spytam, mam chara bard/sorc typowo pod pt czyli mam również buffy na dmg i defa wyrabiam ładnie z healem na hell, ludzie mnie chwalą, że ładnie leczę, szukam gildii lub jakiejś ekipy która potrzebuje barda, tak żebym zawsze był brany do pt, obecnie posiadam 50 lvl, gram na serverze siren, ktoś mnie przygarnie ? Nie lubie masowych gildii. Jak ktoś odpowie to podam nick.
Tu ludzie z siren i nie tylko mogą sprawdzić status serverów http://www.gameserverstatus.com/aura_kingdom_server_status
World Bossy takie jak Mac czy też D... (nie pamiętam nazwy) w Triatrio Highlands.Daily są solo + 5 na dungeony party. Co do farmienia dungeonów to resetują się one co 2h wejście, więc matsy na lvl 50 można zrobić bardzo szybko. Co do lvl 60 recek i matsów- nie ma ich jeszcze w grze.Elidony? Gildia może przyzywać za 100 Edilon Crystal Fragment (jeśli dobrze pamiętam nazwę) + 4/5 razy dziennie gildia lvl 3+ ma możliwość walki z dodatkowym za darmo. Dolicz do tego Temple co 6h (wraz z charmem za Loyality Points masz drop 6 rzeczy)Rekordzista w gildii u mnie? Klucz + 4 fragmenty w ciągu 4h.Gear PvP jest do zdobycia za robienie dungeonów na lvl 50- poziom Hell.ps. Matsy na lvl 50 można zdobyć bardzo szybko kopiąc skałki na różnych mapach. W ciągu godziny jesteś w stanie wyfarmić około 30-40 sztuk Molten Steel Metal.
kurde nie widzialem jeszcze ani jednej osoby w FULL gerze +20 ? gear pvp kupujesz za pvp monetki z bg-ktory jest o podanych godzinach.
Żeby zrobić +20 potrzebujesz sporo AP lub golda ;] Ponieważ powyżej +9 potrzebne są lepsze scrolle które zwykle nie lecą z mobków.
PvP gear jest również za instancje Hell - a przynajmniej za Deep's Caverns- na 1 runie poleciało mi max 2 rzeczy.
Żeby zrobić +20 potrzebujesz sporo AP lub golda ;] Ponieważ powyżej +9 potrzebne są lepsze scrolle które zwykle nie lecą z mobków.PvP gear jest również za instancje Hell - a przynajmniej za Deep's Caverns- na 1 runie poleciało mi max 2 rzeczy.
Zeby zrobic +20 musisz meic gold za ap nie mozna kupic scroli 9+
Co do eidolonow . Gildia lvl 4 + w guild hallu za free ma 6 eidolonow dziennie do ubicia ( respia sie o kreslonych godzinach ) + do tego moga sumonowac za krysie + temple + wordl eidolony . Dziennie mozna ubic okolo 8+ eidolonow ( jezeli nie masz krysi ) z krysiami nawet 10 + . Wiec drop eidolona to zaden problem
PvP gear z instancji hell 50 + ( nie trzbea robic smiesznych aren bez matchamakingu lvlowego gdzie 40 trafiaja na 50+ ... )
Na hydrze jest gosc z gearem +18 ( swieci sie jak psu jajca ) . Jutro nowy content i gear 55-60 wiec znow pewnie wtopi pare set $$
eh servery znowu leza....mogli z ta opeb beta poczekac pare dni a nie wypuszczac gry , ktora pada codzinnie. Mam nadzieje ze ten nowy content i itemy nie robia sie tak szybko jak obecne bo w tym przypadku gra=tydzien i nic nie bedzie do roboty
Jeśli będą trzymać się tego co powiedzieli, to ostatni content jaki jest dostępny dostaniemy za około 4-5 tygodni, bo wersja TW jest 3-4 patche przed nami (jeśli dobrze pamiętam). A i tam nie ma jeszcze nic co by pozwoliło wbić wyżej niż 60 na questach...
Jeśli będą trzymać się tego co powiedzieli, to ostatni content jaki jest dostępny dostaniemy za około 4-5 tygodni, bo wersja TW jest 3-4 patche przed nami (jeśli dobrze pamiętam). A i tam nie ma jeszcze nic co by pozwoliło wbić wyżej niż 60 na questach...
bo widocznie w grze przeidziany jest tez grind a nie tylko questowanie