Nie do końca o to mi chodziło- content jest tylko do lvla 60. Brak dungeonów, rajdów etc na wyższy póki co. Przez 15 lvli latasz w tym samym gearze i robisz te same rzeczy ;]
Aura Kingdom - Temat Ogólny
czyli wynika z glupoty tworcow..jak mozna wprowadzic 75 lvl cap skoro gra konczy sie na 60...
Możecie się zalogować? U mnie nawet nie pokazuje pól do wpisania passów, jest po prostu biały kwadrat. Jakieś pół godziny temu wywaliło mnie z gry i nic...
@Edit : Zalogowałem się, ale nie można się połączyć z serverem. KToś wie o co chodzi?
Jedna gra od AG jest DDoSowana i wpływa to na inne gry.
Jest jakaś w miarę ogarnięta gildia na chimerze?
tam malo kto chyba gra z polski najwiecej ludzi gra na hydrze , ogolnie jak narazie to na 50+ nie ma co robic procz farmienia wkolko 2/3 instancji
kiedy znów usuwali postacie ? w piątek zacząłem grac a postaci nie mam
chimera zcrashowala do 0 bo byl wczoraj atak doss , aha znowu servery leza ....zalosne to sie robi coraz bardziej razem z ta gra
a polacy na jakim servie grają ?
na hydrze, akurat wbic 50lvl to tam chwila, ale ta gra jak mowilem ma kiepski balans i PvP, jednak sprawdzilo sie.
Battlegroundy tez sa lipne
Szkoda ze nie ma masowych walk, bo te moglyby wygladac ciekawie
Tak jak pisałem już wcześnie populacja będzię lecieć na łeb i szyję, z początkowego hype coraz mniej zostało, bo tak na prawdę ta gra nie ma nic konkretnego do zaoferowania, jest brzydka i uproszczona do bulu
PvP totalna porazka ... Zero matchakingu ludzie z 40 lvl trafiaja na 55+ i schodza na hita .. Trafic na wyrownany team 1/100 jak juz trafisz wygrywa druzyna z bardem lub nie do ubicia guardem/bard ( taki mix ma 30 sec damage reflect 50 % + 4 heale oraz imba dps ) . Podziekowalem po 4 dniach wbiciu 53 lvl ....
to moze polecicie coś ciekawego co nie padnie po pół roku ;d

jakaś MOBA ;p
Albo zacznij szukać nie po mmo, ale po grach single z trybem multiplayer.
Co do AK- gra ma potencjał, gra się miło, ale contentu brak. PvP nie istnieje, BG nie istnieją (to co jest to wiecie...) więc gra się za długo na topie nie utrzyma niestety- dobry pomysł, słabe wykonanie
poprostu po 50 nie ma juz co robic i jezeli na 60 nie bedzie czegos do roboty na dluzszy czas gra padnie do kocna miesiaca , gra napewno NIE jest brzydka....chyba ze ktos gra na ultra LOW , napeawno ma potencjal o ile instancje beda trudniejsze x4 a drop zostanie zmniejszony x10
Dziś wchodzi patch z nową mapą i dungeonem, cap questów będzie podniesiony do 60 lvla, fakt arena nie ma machingu, według mnie powinny być przedziały lvlowe co 5, nie raz mi się trafiło, że był ze mną 40 lvl a przeciwko same 50+, dungeony trudniejsze nie wiem czy powinny być, jak takie papiery biegają na 50+, że na hell mode ich boss na hita składa, bard nawet nie ma możliwości takiego uleczyć, mam ten 52 lvl i jeszcze nie spotkałem tanka który umiałby utrzymać agro, czy coś jest z tą klasą nie tak? czy poprostu ludzie są takimi nobami ?
Dziś wchodzi patch z nową mapą i dungeonem, cap questów będzie podniesiony do 60 lvla, fakt arena nie ma machingu, według mnie powinny być przedziały lvlowe co 5, nie raz mi się trafiło, że był ze mną 40 lvl a przeciwko same 50+, dungeony trudniejsze nie wiem czy powinny być, jak takie papiery biegają na 50+, że na hell mode ich boss na hita składa, bard nawet nie ma możliwości takiego uleczyć, mam ten 52 lvl i jeszcze nie spotkałem tanka który umiałby utrzymać agro, czy coś jest z tą klasą nie tak? czy poprostu ludzie są takimi nobami ?
bez problemu tankuje dp i cc...kazdego bossa na helu poprostu ludzie daja staty w hp /dmg pomijajc , ze wiekszosc bardow to noby , ktore nie umieja healowac wiec sam zapytaj siebie czy aby napewno dobrze to robisz?
bo tankiem utrzymac agro ? - boss nie bedzie siedzial na tanku non stop nie ma takiej mozliwosci w tej grze chyba ze dopiero na 60/70 lvlu gdzie taunt ma 4s cd :)bo na 50 ma 7,5....tu jak narazie nie ma insty , ktora sprawiala by jakikolwiek problem lol. Dzis cc/dp i skandie zrobilem w jakies 30 min moze 45...pomijajac , ze zwykle ataki bossa raczej nie robia duzego dmg tylko ludzie nie unikaja ich atakow y obszarowych , pominmy fakt , ze sporo tankow zapomina uzywac tarczy lub maja dlugi cd z braku speeda i majac na sobie bossa w momencie cd na tarczy , nie majac jej taki tank ginie w ulamku sekundy
nie wspominajac o braku defa zamienionego na hp
Osobiscie gra zaczyna mnie odrzucac z powodu ? - 404000x dziennie wlaczania gry , ktora nie dziala no i oczywiscie contentu gry , ktorego poprostu nie ma ..nie bede co chwile chodzil na te same 3 instancje caly dzien lol
Ja raczej wyrabiam z healem bez problemu, ale tak jak mówisz ludzie nie unikają aoe bossa i padaja na hita, potem wielkie płacze, że im bossa nie zaliczyło i rage quit z pt, skandia trudna nie jest, ale za to ludzie padają na tolo który spawni te niebieskie wirki, nie wiem za bardzo jaki cd ma taunt, ale w większości gier w jakie grałem to tank tankował bez problemu, wydaje mi się, że tak jak ja na bardzie mam -50% malice tak tank ma chyba +50%, tylko ludzie robią dziwne buildy ale pominę już ten fakt, chętnie bym sięwybrał kiedyś z tobą na jakiegoś runa, tak żeby porównać jak to wygląda
Dobranoc.
do czego sa jakies skrzynki albo inne zeczy co sa na mapie z zielonymi wykrzyknikami ?
Ludzie którzy padają na 1 hita idą głównie w Evasion- które niezbyt działa na ataki "czerwone". Ja bardem z eq +5 na poziomie 52 potrafiłem wytankować ostatniego bossa na Skandii troszkę ponad minutę (bił mnie po 1/4-1/3 hp)- później wróciło party i zaczeliśmy znowu bić. Mając te 65% DEF nie ma co się bać niczego ...