Aura Kingdom - Temat Ogólny

Wyrobił się ktoś już w 20 min na infernal abyss ?

powiem Ci ze coraz mniej osob chyba gra bo troche zrabali z end game >< za latwo jest

Ktoś wie gdzie dropią niebieskie zwoje do ulepszania? Zielone to ze stworków wypadają, ale niebieskie tylko z jakiegoś zadania miałem. Wypada to gdzieś na instancjach 50+?

Ktoś wie gdzie dropią niebieskie zwoje do ulepszania? Zielone to ze stworków wypadają, ale niebieskie tylko z jakiegoś zadania miałem. Wypada to gdzieś na instancjach 50+?

craft

Wie ktoś może, czy jest jakiś sposób na pogadanie z NPC bez klikania w niego myszką? Bo w Navaea (Czy coś takiego) jest tyle ludzi pod każdym NPC, że nie raz muszę stać i 5 minut klikać żeby w końcu w NPC trafić...

@UP

Kliknij na "Hide other players" w prawym górnym rogu.

@UP

Dzięki! XD Finally ^^

Zaczynam grać wizardem (Staff) i szukam builda pod pve w sumie szukam czegokolwiek w co dodawać punkty statystyk jak rozdawać w drzewku może ktoś coś wie :)

Moim zdaniem.. wbijaj DMG/HP..

Tak jak mówi Ci Hesner, DMG/HP to dobry wybór. Ode mnie mam jedno pytanko, czy ktoś wie kiedy mniej-więcej wejdzie nowa klasa, na TW już jest?

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/56621-kingdom-under-fire-ii-problem-instalacja/ Pomożecie ?

warn_ico.png
Nie
~Leman
Tak jak mówi Ci Hesner, DMG/HP to dobry wybór. Ode mnie mam jedno pytanko, czy ktoś wie kiedy mniej-więcej wejdzie nowa klasa, na TW już jest?

na tw sa juz chyba 3 nowe klasy ^^ ale ponoc w ciagu 2-3 tyg mamy wyrownac sie z tajwanem.

ok dzieki wielkie a takie pytanie za ktoś jakiś sensowny build dla wizza ? chodzi o drzewko jak to w miare normalnie rozdać żeby nie zepsuć postaci xd bo szukałem na necie jest tego trochę ale nie wiem co się dobrze sprawdzi

to juz musisz sam wybrac , pomijajac , ze ja naarzie wchodze tylko od czasu do czasu bo poprostu w grze nie ma co robic ...totalny brak contentu :) lepiej sie powstrzymac z graniem i poczekac na content by czerpac przyjemnosc z gry :)

moze mi powiedziec o co chodzi z itemami nad ktorymi jest zielony wykrzyknik? biore ten item ale niemoge nic z nim zrobic....jakie sa nowe klasy?i co to jest transformed 0/6 mi pisze przy itemach?

Itemki, które bierzesz od rzeczy/osób z zielonym wykrzyknikiem służą do questów z Achievements, za które dostajesz pkt oraz tytuły.

Na 2 ci pytanie nie odpowiem :P

A może gra ktoś z was na buildzie dla wizza sped/hp i może powiedzieć jak się sprawdza ? :D

moze ktos powiedziec jak uzyc megaphone ? klikam i nic a drugie pytanie co robi taka zlota karta warehouse czy cos w tym stylu..?i czy jest bank w tej grze?

@dever121a nie rozumiem twoich dwóch pierwszych pytań, więc odpowiem tylko na ostanie, tak, jest bank w tej grze. Na mapie oznaczony jest taką kłódką, w głównym mieście jest zaraz obok brokera :)

jak zrobic questa na 10 lvl shop the item mail ?