Już w nie jednym MMO osiągałem więcej z 20 ogarniętymi osobami niż gildie, które miały po 80 osób... Więcej nie zawsze znaczy lepiej....
majac 20 osob nie podniesiesz lvla guildi w wielu mmo co daje = brak rozwoju)
Już w nie jednym MMO osiągałem więcej z 20 ogarniętymi osobami niż gildie, które miały po 80 osób... Więcej nie zawsze znaczy lepiej....
majac 20 osob nie podniesiesz lvla guildi w wielu mmo co daje = brak rozwoju)
Witam, nie miałem okazji pograć w closed beta a z tego co piszecie gra raczej nie wymaga dużo czasu na PVE a już po w miare krótkim czasie można zająć się PVP, czy dobrze to odczytałem czy nie bardzo? Z tego co jeszcze wyczytałem to wybiera się pod klasę i towarzysza "podróży" czy dobrym połączeniem był by Duelist/Bard z towarzyszem Grimm czy to raczej mało sensowne ? Z góry dzięki za brak hejtów
Z tego co właśnie ogarnąłem z tego filmiku to fakt iż chyba nie będzie z początku max 35 członków w gildii tylko 25 ;o Super xd
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151920699538106&set=o.740304285989314&type=2&theater
No i będzie miał własną Gildię Olympus na serwerze Siren.
Ta gra oferuje :
areny 1v1
System gildii
Dungeony
szybki lvling aka fast tracker
Coś jeszcze czy tylko to?
Witam, nie miałem okazji pograć w closed beta a z tego co piszecie gra raczej nie wymaga dużo czasu na PVE a już po w miare krótkim czasie można zająć się PVP, czy dobrze to odczytałem czy nie bardzo? Z tego co jeszcze wyczytałem to wybiera się pod klasę i towarzysza "podróży" czy dobrym połączeniem był by Duelist/Bard z towarzyszem Grimm czy to raczej mało sensowne ? Z góry dzięki za brak hejtów
W cbt expienie to tylko robienie questów do 41 lvl potem grind
Możesz wybrać Dyelist z Grimm ale nie będziesz miał dodatkowych skilli z drzewka.
Po 40lvl przy wybieraniu 2 broni będzie widać jakie masz korzyści z doboru takiej a nie innej broni lub brak tych korzyści. ;p
Ta gra oferuje :areny 1v1System gildiiDungeonyszybki lvling aka fast trackerCoś jeszcze czy tylko to?
areny 5vs5 ?
szybki lvling do 55 pozniej grind NIE SZYBKI
areny 5vs5 ? szybki lvling do 55 pozniej grind NIE SZYBKI
Content jest do 60... Później grind... ;o
W cbt expienie to tylko robienie questów do 41 lvl potem grind Możesz wybrać Dyelist z Grimm ale nie będziesz miał dodatkowych skilli z drzewka.Po 40lvl przy wybieraniu 2 broni będzie widać jakie masz korzyści z doboru takiej a nie innej broni lub brak tych korzyści. ;p
hmm a mógłbyś wyjaśnić ten system dodatkowych skilli z Grimm'em lub innym towarzyszem? Jaki w taki razie jest najlepszy towarzysz?
Z tego co właśnie ogarnąłem z tego filmiku to fakt iż chyba nie będzie z początku max 35 członków w gildii tylko 25 ;o Super xd https://www.facebook.com/photo.php?v=10151920699538106&set=o.740304285989314&type=2&theaterNo i będzie miał własną Gildię Olympus na serwerze Siren.
Jaka to będzie gildia? Nazwa itp ?
Zarcu - nie wiem czy doczytałeś w linku, ale ja pisałem o wersji TW, czyli lev cap 70-75, tam, z wyplusowanym gearem robi się Hell dungi samemu lub we 2-3, wiec mówienie o tanku to nieporozumienie. Oczywiście zostaje Sky (ten na filmiku na 3 stronie wklejonym) gdzie tank jak najbardziej jest potrzebny i to tank/bard najbardziej pożądany, więc to nie tak że nie ma po co robić guardiana.
Quaku - to co napisałeś to z CBT, czyli gdzieś 30% zawartości gry, lev cap wbija się baaardzo powoli, aren jest więcej, a dla przeciwników trackera tez jest smaczek czyli q na achievement, które wielokrotnie wymagają szukania npc, itemów itp po całej planszy bez możliwości auto-track a dają one walutę to IS, oraz podniesienie statystyk postaci.
Co do wielu gildi, to chyba dobrze szczególnie jak każda ma chętnych, Knights Templar mieli w CBT 65/65 zajętych slotów i sporo chętnych oczekujących, a jak się okazuje było więcej polskich gildii grających na tym etapie gry.
No w sumie jeszcze by było dobrze jakby pomiędzy gildiami było jakieś zgranie. Żeby działać wspólnie i dumnie reprezentować Polskich graczy
Jaka to będzie gildia? Nazwa itp ?
No przecież napisałem >.> Gildia: Olympus Serwer: Siren
OMG.. nie wierzę >. <
właśnie pobieram gierke. Na jakim serwerze będzie grało najwięcej polaków?
właśnie pobieram gierke. Na jakim serwerze będzie grało najwięcej polaków?
Tego właśnie sam nikt jeszcze nie ogarnął XD
No przecież napisałem >.> Gildia: Olympus Serwer: Siren OMG.. nie wierzę >. <
oł gad. ale zmuliłem ... aż sam nie wierzę że to napisałem ! XD sory
oł gad. ale zmuliłem ... aż sam nie wierzę że to napisałem ! XD sory
Luzik ;s
Najwięcej polaków będzie grało na HYDRA.. tak myślę.. szperałem po różnych forach Aura Kingdom.. no i tam HYDRA.. Ale na pewno na 2 serwerach będzie dużo polaków.. więc nie ma co się kłopotać nad wyborem serwera. Idź tam gdzie twoja gildia, bądź przyjaciele idą
Zarcu - nie wiem czy doczytałeś w linku, ale ja pisałem o wersji TW, czyli lev cap 70-75, tam, z wyplusowanym gearem robi się Hell dungi samemu lub we 2-3, wiec mówienie o tanku to nieporozumienie. Oczywiście zostaje Sky (ten na filmiku na 3 stronie wklejonym) gdzie tank jak najbardziej jest potrzebny i to tank/bard najbardziej pożądany, więc to nie tak że nie ma po co robić guardiana. Quaku - to co napisałeś to z CBT, czyli gdzieś 30% zawartości gry, lev cap wbija się baaardzo powoli, aren jest więcej, a dla przeciwników trackera tez jest smaczek czyli q na achievement, które wielokrotnie wymagają szukania npc, itemów itp po całej planszy bez możliwości auto-track a dają one walutę to IS, oraz podniesienie statystyk postaci.Co do wielu gildi, to chyba dobrze szczególnie jak każda ma chętnych, Knights Templar mieli w CBT 65/65 zajętych slotów i sporo chętnych oczekujących, a jak się okazuje było więcej polskich gildii grających na tym etapie gry.
ym skad wziales info ze na 75-70 lvlu robi sie solo dungi na hell mode:D? troche jest to chore hell mode jest mocniejsze od party mode a robi sie je solo ?
ym skad wziales info ze na 75-70 lvlu robi sie solo dungi na hell mode:D? troche jest to chore hell mode jest mocniejsze od party mode a robi sie je solo ?
Z oryginalnego serwa TW (a nie koreańskiego jak niektórzy piszą bo takowego nie ma, to gra tajwańska jest ) , jak masz wykoksana postać z plus 10-15 na gear to możesz niektórymi klasami solować dungi, ale częściej leci się w 2-3 osoby bo szybciej, inna sprawa to wbić 65+ a potem kamienie i plusy na sprzęcie, do tego czasu raczej tank nie musi się obawiać braku pracy, szczególnie z T/H, a potem pozostaje i tak Sky, wordbossy i pvp, więc nie ma stracha, najlepszy przykład ze sam gram G/B.
Jak z tankiem na PvP? bo wlasnie chcialem tanka
I moze ktos mi wytlumaczyc subklasy? I czy granie sword+shield i dual blades a dual blades + sword+shield ma jakies znaczenie?
Czy inne klasy maja inne typy armor? Czy jest sam armor, czy armor i magic resist?
Czy sword and shield jest dobry na pvp? I z jaka klasa najlepiej polaczyc?