Aura Kingdom - Temat Ogólny

Już w nie jednym MMO osiągałem więcej z 20 ogarniętymi osobami niż gildie, które miały po 80 osób... Więcej nie zawsze znaczy lepiej....

majac 20 osob nie podniesiesz lvla guildi w wielu mmo co daje = brak rozwoju)

Witam, nie miałem okazji pograć w closed beta a z tego co piszecie gra raczej nie wymaga dużo czasu na PVE a już po w miare krótkim czasie można zająć się PVP, czy dobrze to odczytałem czy nie bardzo? Z tego co jeszcze wyczytałem to wybiera się pod klasę i towarzysza "podróży" czy dobrym połączeniem był by Duelist/Bard z towarzyszem Grimm czy to raczej mało sensowne ? Z góry dzięki za brak hejtów :P

Z tego co właśnie ogarnąłem z tego filmiku to fakt iż chyba nie będzie z początku max 35 członków w gildii tylko 25 ;o Super xd

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151920699538106&set=o.740304285989314&type=2&theater

No i będzie miał własną Gildię Olympus na serwerze Siren.

Ta gra oferuje :

areny 1v1

System gildii

Dungeony

szybki lvling aka fast tracker

Coś jeszcze czy tylko to?

Witam, nie miałem okazji pograć w closed beta a z tego co piszecie gra raczej nie wymaga dużo czasu na PVE a już po w miare krótkim czasie można zająć się PVP, czy dobrze to odczytałem czy nie bardzo? Z tego co jeszcze wyczytałem to wybiera się pod klasę i towarzysza "podróży" czy dobrym połączeniem był by Duelist/Bard z towarzyszem Grimm czy to raczej mało sensowne ? Z góry dzięki za brak hejtów

W cbt expienie to tylko robienie questów do 41 lvl potem grind

Możesz wybrać Dyelist z Grimm ale nie będziesz miał dodatkowych skilli z drzewka.

Po 40lvl przy wybieraniu 2 broni będzie widać jakie masz korzyści z doboru takiej a nie innej broni lub brak tych korzyści. ;p

Ta gra oferuje :areny 1v1System gildiiDungeonyszybki lvling aka fast trackerCoś jeszcze czy tylko to?

areny 5vs5 ?

szybki lvling do 55 pozniej grind :) NIE SZYBKI

areny 5vs5 ? szybki lvling do 55 pozniej grind NIE SZYBKI

Content jest do 60... Później grind... ;o

W cbt expienie to tylko robienie questów do 41 lvl potem grind Możesz wybrać Dyelist z Grimm ale nie będziesz miał dodatkowych skilli z drzewka.Po 40lvl przy wybieraniu 2 broni będzie widać jakie masz korzyści z doboru takiej a nie innej broni lub brak tych korzyści. ;p

hmm a mógłbyś wyjaśnić ten system dodatkowych skilli z Grimm'em lub innym towarzyszem? Jaki w taki razie jest najlepszy towarzysz?

Z tego co właśnie ogarnąłem z tego filmiku to fakt iż chyba nie będzie z początku max 35 członków w gildii tylko 25 ;o Super xd https://www.facebook.com/photo.php?v=10151920699538106&set=o.740304285989314&type=2&theaterNo i będzie miał własną Gildię Olympus na serwerze Siren.

Jaka to będzie gildia? Nazwa itp ?

Zarcu - nie wiem czy doczytałeś w linku, ale ja pisałem o wersji TW, czyli lev cap 70-75, tam, z wyplusowanym gearem robi się Hell dungi samemu lub we 2-3, wiec mówienie o tanku to nieporozumienie. Oczywiście zostaje Sky (ten na filmiku na 3 stronie wklejonym) gdzie tank jak najbardziej jest potrzebny i to tank/bard najbardziej pożądany, więc to nie tak że nie ma po co robić guardiana.

Quaku - to co napisałeś to z CBT, czyli gdzieś 30% zawartości gry, lev cap wbija się baaardzo powoli, aren jest więcej, a dla przeciwników trackera tez jest smaczek czyli q na achievement, które wielokrotnie wymagają szukania npc, itemów itp po całej planszy bez możliwości auto-track a dają one walutę to IS, oraz podniesienie statystyk postaci.

Co do wielu gildi, to chyba dobrze szczególnie jak każda ma chętnych, Knights Templar mieli w CBT 65/65 zajętych slotów i sporo chętnych oczekujących, a jak się okazuje było więcej polskich gildii grających na tym etapie gry.

No w sumie jeszcze by było dobrze jakby pomiędzy gildiami było jakieś zgranie. Żeby działać wspólnie i dumnie reprezentować Polskich graczy :)

Jaka to będzie gildia? Nazwa itp ?

No przecież napisałem >.> Gildia: Olympus Serwer: Siren

OMG.. nie wierzę >. <

właśnie pobieram gierke. Na jakim serwerze będzie grało najwięcej polaków?

właśnie pobieram gierke. Na jakim serwerze będzie grało najwięcej polaków?

Tego właśnie sam nikt jeszcze nie ogarnął XD :D

No przecież napisałem >.> Gildia: Olympus Serwer: Siren OMG.. nie wierzę >. <

oł gad. ale zmuliłem ... aż sam nie wierzę że to napisałem ! XD sory :)

oł gad. ale zmuliłem ... aż sam nie wierzę że to napisałem ! XD sory

Luzik ;s

Najwięcej polaków będzie grało na HYDRA.. tak myślę.. szperałem po różnych forach Aura Kingdom.. no i tam HYDRA.. Ale na pewno na 2 serwerach będzie dużo polaków.. więc nie ma co się kłopotać nad wyborem serwera. Idź tam gdzie twoja gildia, bądź przyjaciele idą ;)

Zarcu - nie wiem czy doczytałeś w linku, ale ja pisałem o wersji TW, czyli lev cap 70-75, tam, z wyplusowanym gearem robi się Hell dungi samemu lub we 2-3, wiec mówienie o tanku to nieporozumienie. Oczywiście zostaje Sky (ten na filmiku na 3 stronie wklejonym) gdzie tank jak najbardziej jest potrzebny i to tank/bard najbardziej pożądany, więc to nie tak że nie ma po co robić guardiana. Quaku - to co napisałeś to z CBT, czyli gdzieś 30% zawartości gry, lev cap wbija się baaardzo powoli, aren jest więcej, a dla przeciwników trackera tez jest smaczek czyli q na achievement, które wielokrotnie wymagają szukania npc, itemów itp po całej planszy bez możliwości auto-track a dają one walutę to IS, oraz podniesienie statystyk postaci.Co do wielu gildi, to chyba dobrze szczególnie jak każda ma chętnych, Knights Templar mieli w CBT 65/65 zajętych slotów i sporo chętnych oczekujących, a jak się okazuje było więcej polskich gildii grających na tym etapie gry.

ym skad wziales info ze na 75-70 lvlu robi sie solo dungi na hell mode:D? troche jest to chore hell mode jest mocniejsze od party mode a robi sie je solo ?

ym skad wziales info ze na 75-70 lvlu robi sie solo dungi na hell mode:D? troche jest to chore hell mode jest mocniejsze od party mode a robi sie je solo ?

Z oryginalnego serwa TW (a nie koreańskiego jak niektórzy piszą bo takowego nie ma, to gra tajwańska jest ;) ) , jak masz wykoksana postać z plus 10-15 na gear to możesz niektórymi klasami solować dungi, ale częściej leci się w 2-3 osoby bo szybciej, inna sprawa to wbić 65+ a potem kamienie i plusy na sprzęcie, do tego czasu raczej tank nie musi się obawiać braku pracy, szczególnie z T/H, a potem pozostaje i tak Sky, wordbossy i pvp, więc nie ma stracha, najlepszy przykład ze sam gram G/B.

Jak z tankiem na PvP? bo wlasnie chcialem tanka

I moze ktos mi wytlumaczyc subklasy? I czy granie sword+shield i dual blades a dual blades + sword+shield ma jakies znaczenie?

Czy inne klasy maja inne typy armor? Czy jest sam armor, czy armor i magic resist?

Czy sword and shield jest dobry na pvp? I z jaka klasa najlepiej polaczyc?