Aura Kingdom - Temat Ogólny

Mam pytanie, zamierzam grać sorc/wizard czy takie połączenie ma przyszłość i jest brane na insty?

Mam pytanie, zamierzam grać sorc/wizard czy takie połączenie ma przyszłość i jest brane na insty?

Wszystko jest brane na insty...

panowie jakie bylo by dobre polaczenie z grenadierem?> i czy oplaca sie robic guardian/bard? patrze bardziej na high lvlowe insty

Czemu nie moge sie zalogowac xD ? Caly czas mam to okno logging in , please wait. ;x

ja bym sobie chciał rozkminić guardian/duelist SPD/DEF ale jeszcze zobaczę :D

nie możesz się zalogować bo serwery są wyłączone ,ale pewnie to nie to...

do gunslinger`a co proponujecie crit/attack ,hp/def ??

Czemu nie moge sie zalogowac xD ? Caly czas mam to okno logging in , please wait. ;x

Próba trollowania czy jak? Serwery ruszają dopiero jutro o 2:30 naszego czasu.

Z mojego doświadczenia CBT:Postacie PVE - Sorc/GrandarierPostacie PVP - Revier/DuelistCo do klas:Mogliście pograć w cbt klasami i sobie oblukać bo np ja grając Sorcem pod mój build w PVE solo/PVP kosiłem na hellu w party nie nadążałem ze skillami bo jest po prostu masakra bo duży cd miałem ok 30% Itemki:Jeśli uda wam się wydropić 3 setowe itemy złote możecie wyciagnać 75% redukcji obrażeń ja miałem nie raz tyle Warto szukać itemów z bonusem np 20% stun chance 2sek i patrzcie na procentowe wzmocnienie np 140% w guardian zółtym secie)Pet:Z wyborem peta należy pomyśleć bo warto jednego boostwoać i ewoluować jak dajecie Shardy(Darkness,fire itd to go boostujecie pernamentnie )Lolitka (Suport dla tanka/dpsa)Smoczek(Ranged Nuker/DPS wedle uznania)Rycerzyk(Mele dps/tank wedle uznania)Pony (Dobry evasion zbalansowany pet uniwesalny)Passywki Klas:Polecam lecieć w passywki na obrzerzach niektóre klasy mają na elitki inne na bossy. Passywki na drop rate i exp wedle uznania jeśli chcecie szybciej lvl czy lepszy loot Te podstawowe pety i pasywki z drop rate i exp to dno i 5m mułu. Na tw nikt tego nawet nie używa .

1. Pójdzie mi gra?
Procesor: Athlon 64 x2 6000+
Ram: 2Gb
Karta: Radeon 4850
Właśnie patrzyłem na wymagania, ale tam pisze, że mininum 4Gb ram... troszku mi brakuje.
2. Co jest do roboty na EndGame?
3. Jak pobrać grę na inny dysk niż C? Ja na dysku C mam wolnego miejsca 2Gb i nie chce mi gry pobrać bo piszę, że zamało. Jak zmienić miejsce pobierania?
4. Do, którego poziomu są questy? Quest tracker prowadzi nas do końca gry?
5. Na, który serwer wybiera się najwięcej Polaków.

mod_ico.png
Łączę z tematem ogólnym
~Leman
1. Pójdzie mi gra?Procesor: Athlon 64 x2 6000+Ram: 2GbKarta: Radeon 4850Właśnie patrzyłem na wymagania, ale tam pisze, że mininum 4Gb ram... troszku mi brakuje.2. Co jest do roboty na EndGame?3. Jak pobrać grę na inny dysk niż C? Ja na dysku C mam wolnego miejsca 2Gb i nie chce mi gry pobrać bo piszę, że zamało. Jak zmienić miejsce pobierania?4. Do, którego poziomu są questy? Quest tracker prowadzi nas do końca gry?5. Na, który serwer wybiera się najwięcej Polaków.

1. Pojdzie, ale na mniejszych detalach

2. Nikt nie wie co jest endgame. Developerzy zapewniana o dungeonach/arenach pvp/Large Scale PVP i duzo innych fajnych rzeczy

3. Ja bym ci zalecił uporzadkowac dysk i zrobic na C: (tylko nie w Program Files) majac slabszy komputer moze ci to przyspieszyc dzialanie gry.

4. Questy do poziomu 60, maxymalny poziom 75. Z tym ze bardzo niedlugo po starcie dojda nastepne questy i kolejny max lvl

5. Polacy podzieleni jedni ida na Hydra inni na Siren, ciezko stwierdzic. Zobacz dzial gildiowy i gdzie sie wybieraja gildie

4. od 55-60 to prawdopodobnie grind na instancjach:))

Tylko właśnie nie mam możliwości zrobienia miejsca na dysku C. Tak mam podzieloną partycje żeby zostało wolnego 3Gb. Więcej nie da rady.

panowie pytania guardian /bard bedzie dobra postacia pod pve?

Na CTB mój add bił więcej ode mnie ; d

Guard/Bard typowo posrtac pod najciezsze instancje na 60++

czyli oplaca sie go robic tak?> nie powinno byc problemow ze znalezieniem pt><

Ja mam natomiast pytanie co do klas:

Co wyjdzie z połączenia duelisty z sorcem? Głównie chodzi mi oto, by niszczyć pojedyncze cele w mgnieniu oka. Lub z czym najlepiej połączyć dueliste za nastawieniem na solo pvp?

Drodzy forumowicze mam do was pytanie, jak sobie radzi Sorc/Wizard na pvp ?

Czerpałeś wiedzę z innej strony ?

Zamierzam grać właśnie takim połączeniem, może dałbyś parę wskazówek, było by miło ;)

jakaś gildia +5os startuje o 2:30 chętnie bym się dołączyć, proszę o tsa na pm