To możę trochę inaczej zadam pytanie:
Jakie sub klasy brać pod uwagę przy dueliście czysto pod pvp?
To możę trochę inaczej zadam pytanie:
Jakie sub klasy brać pod uwagę przy dueliście czysto pod pvp?
Czy ta gra wymaga dużo takiego czasu? Jestem studenciakiem, teraz sesja i potrzebuje takiego 2-3h dziennie odmóżdżenia, gra się nada czy trzeba siedzieć ciągle żeby klepać poziomy?
raczej nie
Grałem Sorcem/Wizem nikt mnie nie pokonał zależy od buildu bo ja akurat tank/dps/suport
Sorc/wizard TANK/SUPPORT ??? co to za build? nikt nie wezmie dpsa zrobionego nie pod dmg na instancje na ktorych musi byc dmg
Słuchajcie, chcę spróbować sił w Aurze razem z kolegą . Jesteśmy graczami PvP, PvE stosujemy jedynie do expa i dla urozmaicenia rozgrywki. I tu jest moje pytanie, jakie klasy nam polecacie na PvP? Zazwyczaj u nas to wygląda tak, że jeden z nas gra jakimś melee fighterem, a drugi magic też fighterem np.: ja - warrior arms; on - paldin retri (chodzi teraz o Wow'a). Chodzimy zawsze we 2 i gramy głównie areny
.
Z góry dzięki !
Czy ta gra wymaga dużo takiego czasu? Jestem studenciakiem, teraz sesja i potrzebuje takiego 2-3h dziennie odmóżdżenia, gra się nada czy trzeba siedzieć ciągle żeby klepać poziomy?
Nada się nada, w tydzień na luzie wbijesz ten 50 grając po 2h dziennie.
Ta gra jest idealna do takiego czegoś, ponieważ gra się praktycznie sama.
Build Duelist / Ravager//Guardian ma jakiś sens w PvP?
Boże, czy później w tej grze też jest takie mashowanie bezmyslne skilli? Zagrałem godzinę i gra jak dla mnie jest po prostu efekciarska, szybka i masherska. Zmienai się coś późnej?
http://www.youtube.com/watch?v=cUvS5LJ52i0#t=1
mashowanie ? co to znaczy jakies nowe slowo?
czego oczekiwales od gry??brak uzywania skili? Oczywiste jest to ze na end game bedzie duzo lepiej/
Yyyy to znasz jakas gre w , ktorej nie uzywa sie bezmyslnie skili , zeby zabic moba ?? bo ja takiej nie spotkalem .
ale ta gra jest słaba hahaha
ale ta gra jest słaba hahaha
Kolego jezli gra Ci sie nie podoba to nie wchodz w jej tematy i nie komentuj , twoj post juz zostal zgloszony aby zapobiec dalszemu hate. Gra jest przyjemna w swoim gatunku jedna z lepszych:)
aby niezakladac nowego tematu bd mi chodzic ta gra na 4gb ram ddr3 radeon 5670 i athlon x4 640 3.0ghz
dlaczego nie ma servera tego na "S" pokazuje mi jakis na pocatku to recommended a drugi Hydra .... wiecie kiedy bedzie ten 2 czy cos
recommended to Siren gram tam caly czas
a zawsze tak bedzie pisac Recommended czy zmieni sie to na nazwe Siren ?
Pewnie jest recommended, bo na Hydrze jest więcej ludzi i chcą zachęcić innych do grania na drugim serwie
raczej na odwrot na siren jest najwiecej ludzi dlatego pisze recommended
przepraszam za double post prosilbym ten wyzej o kasacje
Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Otóż mam problem ze ściągnięciem gry gdyż downloader docelowo zawsze wybiera dysk c na którym nie mam miejsca aby ściągnąć produkcję. Jak mógłbym zmienić docelowy folder aby gra ściągała się na inny dysk? Z góry dziękuje za pomoc!
nvm...channel był offline
Przy próbie instalacji mam błąd: Could not overwrite file ".\aeria_launcher.exe". Odmowa dostępu... ktoś wie jak to fixnanc?
No to i ja zadam pytanie odnośnie statystyk. A więc wraz z dziewczyną postanowiliśmy spróbować sił w tej grze i po namyśle stwierdziliśmy, że zagramy:
ja - sorc
Ona- wizz
i teraz, jak rozdawać statystyki (głownie PvE nas interesuje, ale i troszke PvP) oraz jakie subklasy dać? I jeszcze, czy jest to dobre połączenie, w sensie czy da rade robić instancje/expić w 2 bez problemów, czy lepiej jak bym grał revierem(czy jakoś, ten z 2h axe) bo wolałbym jednak zostać przy sorcu. No i jeszcze jakby ktoś mógł cosik powiedzieć o tych klasach. Widziałem, że sorc to support a tu jednak dps?
Z góry dziękujemy.