To sam się skazujesz na to. Moderator ma się ciebie najpierw zapytać czy może tobie warna dać? Przecież to jest absurdalne.
Sam tak nie raz robiłem/robię i nie widzę w tym problemu, powiem więcej: myślę że takie podejście jest bardzo fajne. Może to po prostu zależy od osoby, dla mnie tego typu funkcja zawsze sprowadzała się do tego, że jestem dla forum i jego użytkowników - nie przeciw nim
Widzę, że ktoś przegina/robi coś nie tak po raz pierwszy, to informuję go normalnie na priv, żeby zwrócił na to uwagę i tyle - zwykle ludzie wtedy bardziej biorą takie rzeczy do siebie i następnym razem zwracają na to większą uwagę. No chyba, że ktoś umyślnie stara się notorycznie niszczyć dyskusje na forum, wtedy walnąć faktyczne ostrzeżenie i gitara
A i taka mniejsza, a konkretniejsza ilość ostrzeżeń jest wtedy inaczej postrzegana przez użytkowników. Obecnie z tego co widzę - albo po prostu odnoszę takie wrażenie - ludzie bardzo do nich przywykli i po nich to po prostu spływa.
Przecież zawsze można się odwołać. Wystarczy napisać do moda który dał warna i z nim pogadać. Jeśli ktoś tego nie robi to widać uznał, że zasłużył.
Może jeśli ktoś jest bardzo młodą osobą i forum jest dla niego w miarę ważnym miejscem, gdzie stara się za wszelką cenę walczyć o swoje prawa etc, etc To będzie walczyć z powodu jakichś tam niesłuszności, ale myślę, że większość po prostu to olewa. Z mojej perspektywy: Szkoda się męczyć z jakimiś odwołaniami i pierdółkami, z powodu jakiegoś niesprawiedliwego warna na forum.
Gdyby nie ten temat to bym pewnie nawet o tym wszystkim nie wspomniał, no ale jak już jest, to macie podgląd tego jak ja to postrzegam. A czy wy się z tym zgadzacie, czy nie - bądź wyciągniecie coś z tego, to już wasza sprawa
Tak jak pisałem wyżej: wasze forum, wasze zasady i ja to uszanuję ![:P]()