Wow, rzeczywiście chciał mnie zabić, ok kontra. Oddaję głos na Quithar.
Edit
Znów to samo, jako jedyny głosuję. Kogo zabiłem panie Might?
Wow, rzeczywiście chciał mnie zabić, ok kontra. Oddaję głos na Quithar.
Edit
Znów to samo, jako jedyny głosuję. Kogo zabiłem panie Might?
W kompanii panuje dziwna atmosfera, jakby wszyscy na wzajem chcieli się pozabijać. Muszę się uspokoić więc czas na spacer.
Sory za nieobecność, ale kompletnie mi wyleciała z głowy ta gra. Wszystko prześledziłem od początku.
W kompanii panuje dziwna atmosfera, jakby wszyscy na wzajem chcieli się pozabijać. Muszę się uspokoić więc czas na spacer. Głos na Xasarm.Sory za nieobecność, ale kompletnie mi wyleciała z głowy ta gra. Wszystko prześledziłem od początku.
Aktualnie wszyscy nawzajem się mordujemy i liczymy na odrobinę szczęścia.
Chyba już nawet Might zapomniał o tej grze.
Miałem to samo napisać. Sam mistrz gry zapomniał o niej.
W kompanii panuje dziwna atmosfera, jakby wszyscy na wzajem chcieli się pozabijać. Muszę się uspokoić więc czas na spacer. Głos na Xasarm.Sory za nieobecność, ale kompletnie mi wyleciała z głowy ta gra. Wszystko prześledziłem od początku.
Mógłbym wiedzieć, na jakiej podstawie uważasz, że jestem heretykiem? Trochę z d*py takie głosowanie bez powodu.
Nie zapomniałem. Znacie mnie, jeżeli jestem w stanie od razu się zajmuję.
Wczoraj jednogłośnie (dosłownie i w przenośni) został zabity Quithar - Heretyk.
I bardzo dobrze. Oynoki ma dobre przeczucia.
Haha zabiłem potwora!! Jeszcze jeden lub dwóch, hmmm...
No i brawo, oby jeszcze tylko jeden.
@Xasarm, jego głos się nie liczy.
Och, rzeczywiście.
Xasarm kiedy konkretnie zacząłeś wprowadzać plan pt "nie zabijajmy, zwalmy na afkerów, że są heretykami" ? Celowaliście w Qintaro czy faktycznie tylko Byczsek do niego strzelił ?
Damn, rzeczywiście to może tak wyglądać. Jednak tak nie jest. Zresztą, gdybym był heretykiem, wiedziałbym, że taki plan jest łatwo wykrywalny, bo w końcu na końcu gry zostaną, najlepiej myślący gracze. I nie mam pojęcia, czy to Byczek zabił Qintaro, heretycy, czy ktokolwiek inny.
Głos na Xsasarm
Mogę poznać powód? Dobrze, że podajesz.
Malekith nie rzucaj wyrokami tak szybko. Bo zmuszony będę oddać na Ciebie głos dyscyplinarny.
Oddaję głos na umbra, jakiś taki "bojowy" jesteś od początku
Symbol Khorne'a rysuje się pod elitarem, pochłaniając go po sekundzie.
Elitar nie żyje? Kim był?