Wybaczcie, że nie zdążyłem zagłosować, ale na 19:30 byłem umówiony, a nikt też mnie nie przekonał do głosowania na kogokolwiek. Inna sprawa, że ludzie mają w d*pie tą gre (ja nie, wciąż mam nadzieję dorwać ścierwo) co jest smutne, bo Might robi niezłe gry
Bastion Wyklętych - gra
Znowu tylko szybkie podsumowanie, bo jestem nawalony:
-Zabiliście Abraxus, Kosmiczną Wilczycę
Ta gra już jest bezsensu, nikt się nie udziela, źli nikogo nie zabijają(zapewne afki). Might ogłoś naszą wygraną i zakończ to. Natępnym razem jak się zgłaszacie to przeznaczcie z 20 minut dziennie na napisanie czegoś i na głosowanie przynajmniej.
O poranku to wszyscy są w terenie.
Nie mówię o poranku, a o całym poprzednim dniu.
Słabizna. Pewnie wśród nas nie ma żadnego heretyka i się mordujemy wzajemnie
Słabizna. Pewnie wśród nas nie ma żadnego heretyka i się mordujemy wzajemnie
Również odniosłem takie wrażenie Chociaż o ile wiem to jednego już mamy z głowy... chyba, że był tylko jeden.
Przecież wtedy gra byłaby już skończona, Majtaj by napisał o.O
Wygląda na to, że heretyk/cy afkują, skoro tylko skazana umarła, a jeszcze nie wygraliśmy.
W zasadzie powinniśmy się cieszyć, że są głupi i łatwo wygramy. Jednak z drugiej strony taka wygrana nie jest dla mnie satysfakcjonująca.
Czemu mówisz, że łatwo wygramy jak narazie palimy tylko swoich.
Łatwo wygramy, jeżeli heretycy są głupi. Tracimy od jedną osobę mniej dziennie. Już od dwóch dni. Albo są aefka, albo zwyczajnie głupi. Więc wygrana jest dużo łatwiejsza, niż w przypadku, gdyby heretykami byli jacyś ogarnięci gracze.
CHYBA, ŻE TO JEST ICH SUPER SPRYTNY PLAN I ZNISZCZO NAS W JEDNEJ TURZE.
Musimy mieć tylko nadzieję, że nie mają jakiegoś brilliant masterplan, który jest tak skomplikowany, że jego wypisanie zajęło arkusz papieru A0. Jeżeli tak nie jest- GG.
Może nie głosują, bo chcą abyśmy myśleli, że złymi są najmniej aktywni gracze i wtedy tych aktywniejszych nie będziemy podejrzewać.
To by było za proste, moim zdaniem.
Może nie głosują, bo chcą abyśmy myśleli, że złymi są najmniej aktywni gracze i wtedy tych aktywniejszych nie będziemy podejrzewać.
W takim wypadku słabo im to wychodzi, bo ostatnio tylko MacerVarren nie napisał postu.
No tak, ale wiekszość jest mało aktywna, napisze jednego posta i tyle, a wczorajsze głosowanie to już jakiś żart. Sam głosowałem co nie wyszło nam na dobre.
Coraz mniej się dzieje, nie ma na podstawie czego głosować. Wczoraj czekałem na jakiś trop, ale musiałem wyjść - zresztą już wyjaśniałem wyżej. Brak głosu wiązał się z brakiem podejrzanych. Jednakże Quithar miał intencje podwójnego spalenia co czyni go podejrzanym.
Podwójnego spalenia? Wait, wait... what?
Spalenie - termin ogólnookreślający zabijanie innych poprzez głosowanie w temacie Zazwyczaj w przypadku remisu zabijane są obie osoby (ew. losowo). Gdyby Twój wczorajszy głos został zaliczony to i Abraxus by zginęła, i Oynoki. Generalnie Might mógłby się pojawić ;<