Abraxus masz rację, że Byczsek jest podejrzany, ale DeimonD (jak to ma w zwyczaju) przekombinował. Rozłóżmy jego zdanie na czynniki pierwsze:Na niebiesko - jak już wspominałem Malekith nie afkował, pierwsza pomyłka.Na pomarańczowo - pierwsze głosowanie nieskończone i już brakuje nam szczęscią ? Że co ?Na żółto - klasyczny tekst ukrywającego się heretyka. Zmobilizować do działania resztę, zamaskować swoje mordercze intencje pod pretekstem "działajmy jako grupa albo śmierć" - tutaj dodatkowo również za wcześnie na tego typu stwierdzenia.Na czerwono - ostatni post Malekith-aGdzie tu jest poboczna misja ? Także, co w tym co napisał Malekith jest nielogiczne
Pierwszy dzień strzelałem. Wolałem poświęcić kogoś kto jest mniej aktywny, niż aktywnego gracza. Wolisz wyciąć wszystkich co są aktywni, a tych mniej zostawić na końcu ? Dobra logika działania. Co tam byczek na szybko zmienił zdanie, aby uratować skórę. Onki szybko zagłosował na byczka, po tym jak on zagłosował na niego. Więc jest trochę do myślenia.