Bastion Wyklętych - gra

Dziwnę że heretycy nie wykonali żadnego ruchu dzisiaj.

Albo afkerzy, albo są głupi. Albo chcą, abyśmy myśleli, że są głupi.

Albo szary łowca kogoś obronił.

Myślę że dostalibyśmy taka informacje.

Hmmm no chyba rzeczywiście.

Najwyraźniej heretyctwo przycelowało w Qintaro w tym samym momencie co Zwiadowca, to tłumaczy brak rzekomego ruchu z ich strony.

Cholera, sytuacja wygląda naprawdę kiepsko.

[...]mam istotny powód ,żeby nie umierać, a przynajmniej nie teraz

Inteligentna osoba z tej wypowiedzi wysunęła konkretne wnioski. Ścierwa chaosu mają niestety nieco większy ogląd całej sytuacji. Podejrzewałem, że Byczsek jest "kimś", najprawdopodobniej Kapłanem Maszyny (albo sługą chaosu, inna opcja nie wchodzi w grę). Świadczy o tym m. in. wskrzeszenie Malekitha po tym jak zasadniczo Byczsek dobił go swoim głosem pierwszego dnia głosowania (zrobił to by zginęła 1 osoba, ale wciąż było to zabicie dobrej osoby). Zabicie Qintaro pokazało jednak, że Byczsek był Zwiadowcą (użycie mocy, żeby się nie zmarnowała) - szczęście w nieszczęściu - śmierdziele wybrały sobie ten sam cel. Problem w tym jest taki, że Byczsek sam sobie zgotował egzekucję przez co ciężko tak naprawdę stwierdzić czy na pewno heretycy dołożyli cegiełkę do jego śmierci.

Pewnym natomiast jest schemat zabijania - Blaumro, Niewiara, Qintaro ? Każdy z nich znany jest z jako tako dobrych rozkmin, dlatego też zostali zamordowani. Ot takie tchórzliwe podejście do tematu.

W każdym razie jesteśmy na etapie, gdzie każdemu już można coś zarzucić.

Abraxus/Quithar - jedno z Was (nie oboje) chciało się upewnić, że Byczsek zginie. Jest to wygodne pójść za czyimś tokiem rozumowania, żeby zabić niewinnego, później można wszystko zwalić na tego co oddał pierwszy głos samemu wyglądając czysto.

Xasarm - baaaaaaaardzo dziwny pierwszy post + ostatni też jakbyś to nie był Ty (ale nie winię Ciebie za oskarżenia w moją stronę). Na dodatek Twoje posty i Abraxus zbyt ładnie ze sobą wyglądają. Brak głosowania jest podejrzany, z drugiej strony możesz po prostu nie chcieć zabijać w ciemno.

MacerVarren - bardzo podejrzane 2 pierwsze głosowania, kompletnie wyjęte z pupy

Eddard - siedzi cicho, czasem coś burknie

Umbra - tak samo jak Eddard

Malekith/Oynoki - tutaj nic nie mam ;<. brak podejrze>

@up Do Malekitha nic nie możesz mieć, w końcu umarł, okazał się dobrym i zmartwychwstał jak Jezus :D

@Elitar Mam inny styl pisania, jak na telefonie piiiszę. Brak głosowania? Oczywiście. Jak nie mam swoich typów, to nie strzelam w ciemno. Plus większość z graczy głosuje za jednym, który i tak zginie. Troczę różnorodności ludzie!

PS. MOJE POSTY Z KAŻDYMI ŁADNIE WYGLĄDAJO, NIC NIE PORADZĘ :(

@up Do Malekitha nic nie możesz mieć, w końcu umarł, okazał się dobrym i zmartwychwstał jak Jezus

Ty natomiast dołączyłeś do zabawy dzień później, wiem o tym ;)

Ja jestem czysty jak łza :DJednak nie jestem pewien panny Abraxus :)

Jaki Jezus? Imperator! Imperator chroni. Imperator czuwa!

Jestem podejrzana bo za ładnie piszę :D Według mnie najbardziej podejrzany jest teraz Quithar przez to głosowanie na byczsek.

Czas głosować, oddaję głos na Abraxus. To nie to, że ładnie piszesz, ale inaczej od poprzednich edycji gdy byłaś tą dobrą. Oczywiście mogę się mylić, mam jeszcze dwa typy, no, ale dzisiaj wypadło na Ciebie :)

Ludzie co z wami? Tylko ja zagłosowałem? :(

Ups sorry za double. Might połącz je jak możesz.

Bo ludzie są tak pewni teraz, szkoda że mnie zabiłeś bez podstawnie, mam nadzieję że jakoś to wygracie mimo że tyle jest afk. Powodzenia bracia ku chwale Imperatora.

Wasz tok myślenia sprawia, że wielu naszych braci ginie zamiast tych heretyckich tchórzy. Nie wiem z jakiego powodu, ale z tobą Oynoki wydaje mi się coś nie tak. Cóż, mogę się mylić, albo i nie - oddaje głos na Oynoki

Chyba już za późno na głosowanie i nie ma sensu żeby gineły 2 osoby no chyba że Oynoki jest heretykiem :P

Chyba, że :P Jakoś mało aktywni są ludzie tego sezonu.