Battlestar Galactica [GRA]

To oczywiste, ale wytłumaczysz się jakoś z pierwszej części moich oskarżeń - sprawy z Ariasem?

Wyjaśnię to najprościej. Dwa razy ten sam fortel nie działa. Jakbym był Cylonem, lub kimś złym ofc.

UWAGA

Bo niektórzy nie ogarnęli

domyślnie miał być stosunek 11:1:3

Ale brakowało jednego gracza

Więc było 10:1:3

A teraz jest 9:3.

To tyle z mojej strony.

Widzicie, mówiłem, było 3 cylonów i jest trzech cylonów, bo zabili neutralnego cylona :D wszystko jasne w tym cylonowym świecie.

Wygląda na to, że masz rację.

Okej, moja teoria prysła jak bańka.

Poczekam na rozwój wydarzeń, na razie gram w SR4

Moje spostrzeżenia:

- Xasarm - moim zdaniem jest dobry.

- Facos - jak dla mnie Cylon (ale mogę się mylić, to tylko podejrzenia)

No i Byczek, o którym nie wiem co sądzić, ale to raczej kolonista.

Interesujace podejrzenia, jakby nie patrzeć coś w tym może być

Też podejrzewam Facosa, ale pilnie obserwuję Xasa i Pawła. Zobaczymy, po dzisiejszym dniu wiele się wyjaśni.

Żeby nie było chodziło mi o ogólne podejrzenia które się pojawiły dnia dzisiejszego.

Mi się ostatnio nie podoba Niewiara. Jest taki cichy, tajemniczy i jeszcze "Interesujace podejrzenia, jakby nie patrzeć coś w tym może być " po czym szybko się tłumaczy "Żeby nie było chodziło mi o ogólne podejrzenia które się pojawiły dnia dzisiejszego. ". Coś mi w nim nie pasuję.

O mnie nie musicie się martwić, nie jestem Cylonem :) Fakt, odzywam się rzadziej jak zwykle, ale to przez urwanie głowy. Jakbym był cylonem to byście już leżeli martwi od drinków :P

Mi się ostatnio nie podoba Niewiara. Jest taki cichy, tajemniczy i jeszcze "Interesujace podejrzenia, jakby nie patrzeć coś w tym może być " po czym szybko się tłumaczy "Żeby nie było chodziło mi o ogólne podejrzenia które się pojawiły dnia dzisiejszego. ". Coś mi w nim nie pasuję.

Ender uwierz mi że dziś byłem cicho bo miałem za sobą ciężki dzień. A tłumaczyć trzeba jako żeby ktoś mi nie zarzucał właśnie takich czynów. Ale dziwne jest to że dałeś się w to złapać :)

Bo ja jestem ogólnie z pod znaku ryby to i łapie haczyk :D

@UP: Haha, to wiele wyjaśnia :D

Byczsek, ale czy osądzie połowy ludzi ma sens? I po czym zawnioskowałeś MNIE, że jestem akurat Cylonami? Poczekajmy na odpowiedź, ale jak znów zginie ktoś z nas (już pozbyliśmy się strażnika), to daleko nie zajdziemy.

Nikogo nie osądzam, napisałem kto wg mnie jest podejrzany.

Dzień powoli dobiega końca i zbliża się chwila wyboru :/

Nie wiem czy słusznie, ale głosuję na facosa. Jakby ktoś coś dodał od siebie to jeszcze mogę zmienić głos.

Czemu na niego głos a nie na kogoś innego?

Ja oddaję głos na endera. Głównym powodem jest to że próbował na siłę nacelować was na mnie.

Ostatnio Simeonus i iFuuq mieli niesamowitego pecha w pokera. Kto wie, co może się stać, przy tak niesamowitym braku fuksa.

(Jeżeli dzisiaj się nie pokażą- idą won.)