To oczywiste, ale wytłumaczysz się jakoś z pierwszej części moich oskarżeń - sprawy z Ariasem?
Battlestar Galactica [GRA]
Wyjaśnię to najprościej. Dwa razy ten sam fortel nie działa. Jakbym był Cylonem, lub kimś złym ofc.
UWAGA
Bo niektórzy nie ogarnęli
domyślnie miał być stosunek 11:1:3
Ale brakowało jednego gracza
Więc było 10:1:3
A teraz jest 9:3.
To tyle z mojej strony.
Widzicie, mówiłem, było 3 cylonów i jest trzech cylonów, bo zabili neutralnego cylona wszystko jasne w tym cylonowym świecie.
Wygląda na to, że masz rację.
Okej, moja teoria prysła jak bańka.
Poczekam na rozwój wydarzeń, na razie gram w SR4
Moje spostrzeżenia:
- Xasarm - moim zdaniem jest dobry.
- Facos - jak dla mnie Cylon (ale mogę się mylić, to tylko podejrzenia)
No i Byczek, o którym nie wiem co sądzić, ale to raczej kolonista.
Interesujace podejrzenia, jakby nie patrzeć coś w tym może być
Też podejrzewam Facosa, ale pilnie obserwuję Xasa i Pawła. Zobaczymy, po dzisiejszym dniu wiele się wyjaśni.
Żeby nie było chodziło mi o ogólne podejrzenia które się pojawiły dnia dzisiejszego.
Mi się ostatnio nie podoba Niewiara. Jest taki cichy, tajemniczy i jeszcze "Interesujace podejrzenia, jakby nie patrzeć coś w tym może być " po czym szybko się tłumaczy "Żeby nie było chodziło mi o ogólne podejrzenia które się pojawiły dnia dzisiejszego. ". Coś mi w nim nie pasuję.
O mnie nie musicie się martwić, nie jestem Cylonem Fakt, odzywam się rzadziej jak zwykle, ale to przez urwanie głowy. Jakbym był cylonem to byście już leżeli martwi od drinków
Mi się ostatnio nie podoba Niewiara. Jest taki cichy, tajemniczy i jeszcze "Interesujace podejrzenia, jakby nie patrzeć coś w tym może być " po czym szybko się tłumaczy "Żeby nie było chodziło mi o ogólne podejrzenia które się pojawiły dnia dzisiejszego. ". Coś mi w nim nie pasuję.
Ender uwierz mi że dziś byłem cicho bo miałem za sobą ciężki dzień. A tłumaczyć trzeba jako żeby ktoś mi nie zarzucał właśnie takich czynów. Ale dziwne jest to że dałeś się w to złapać
Bo ja jestem ogólnie z pod znaku ryby to i łapie haczyk
@UP: Haha, to wiele wyjaśnia
Byczsek, ale czy osądzie połowy ludzi ma sens? I po czym zawnioskowałeś MNIE, że jestem akurat Cylonami? Poczekajmy na odpowiedź, ale jak znów zginie ktoś z nas (już pozbyliśmy się strażnika), to daleko nie zajdziemy.
Nikogo nie osądzam, napisałem kto wg mnie jest podejrzany.
Dzień powoli dobiega końca i zbliża się chwila wyboru :/
Nie wiem czy słusznie, ale głosuję na facosa. Jakby ktoś coś dodał od siebie to jeszcze mogę zmienić głos.
Czemu na niego głos a nie na kogoś innego?
Ja oddaję głos na endera. Głównym powodem jest to że próbował na siłę nacelować was na mnie.
Ostatnio Simeonus i iFuuq mieli niesamowitego pecha w pokera. Kto wie, co może się stać, przy tak niesamowitym braku fuksa.
(Jeżeli dzisiaj się nie pokażą- idą won.)