Battlestar Galactica [GRA]

DZIEŃ 2

Dzisiaj zdecydowaliście zabić Ender. Wrzuciliście go do komory. Znowu- wszystko pokryte w jego wymiotach, po śmieci puściły mu zwieracze, sam w środku wydrapał sobie oczy. Jednak jego skóra (mimo wielu odbarwień wahających się od czarnych i ciemnożółtych po niemal białe), nie stopiła się. Ender był Kolonistą.

Cyloni dzisiaj nie spali niektórzy mieli dzisiaj okazję zobaczyć za oknem dryfujące ciało Veeper. Zero śladów krwi, został po prostu wyrzucony ze statku i udusił się w przestrzeni kosmicznej. Tak jak Ender, był zwykłym Kolonistą.

Dzisiaj Cyloni bezpośrednio zaatakowali Galacticę. Pięć statków z blaszakami nieubłaganie zbliżało się do statku. Piloci nie zdążyli żadnego zestrzelić, przez co przedostali się do środka. Niewiara, należący do 3 drużyny na swoim chrzcie bojowym poradził sobie świetnie, zniszczył niemal wszystkie tostery samemu. Reszta drużyny tylko podziwiała, finezję z jaką posługiwał się swoją bronią.

Mamy obecnie na statku 7 Kolonistów i 3 Cylonów. Nadzieja gaśnie.

Niestety pudło. Jutro trzeba dobrze zagłosować.

Uprzejmie informuję, że pani Abraxus jest teraz oficjalnie mechanikiem Floty Kolonialnej. Gratulacje!

kExKu1r.jpg

Uprzejmie informuję, że za swoje dokonania na polu bitwy pan Niewiara otrzymuje awans! Gratulacje!

YPy9lm2.jpg

Brawo Niewiara! Bez Ciebie pewnie już byśmy wszyscy leżeli martwi :]

No ba hura ja :D. A tak serio to nie mam pomysłów na dalsze tropy. Ma coś ktoś?

Po śmierci Veepera to nie. Prawdę mówiąc On wydawał mi się najbardziej podejrzany przez te śmieszne oskarżenia. Teraz nie wiem.

Mówiłem, nie głosować na ślepo : d A więc 7:3, jeszcze wszyscy zginiemy... Jakieś tropy?

Sprawy się troszki pokomplikowały. Pawel to lepiej nie głosujmy i dajmy się wystrzelać jak te baranki tak?

Dobra, głosujmy, ale gdy nikt nie śpi, poszukajmy jakichś tropów.

Wreszcie wróciłam, widzę że nie za dobrze nam idzie a na dodatek żadnych poszlak nie mamy

Guten Tag towarzysze niedoli! Jak wam minęła noc?

Niespokojnie, głowa mnie boli.

A więc trzeba pomyśleć taktycznie.

1. Xasarm

2. Ender - dead

3. Abraxus

4. facos14

5. byczsek

6. Arias - dead

7. Veeper - dead

8. PaweleQQk

9. Niewiara

10. iFuuq7

11. Sparki -dead

12. Simeonus

13. kakeru

14. Misiael

Pozostało 10 ocalałych. Najmniej aktywni to iFuuq7 (1 post, do tego nie na temat), Simeonus (0 postów i Misiael (1 post). Wg. mnie to któryś z nich, a może to właśnie oni. Gadają na PW i się nie wychylają. Można zobaczyć na profilach, że ostatnio wchodzili na swoje profile.

Oddaję głos na Simeonusa.

Facos ja i jeden post? To ty tematu nie czytasz. O ile do pozostałem dwójki się zgodzę to na pewno nie zgodzę się ze mną. A poza tym to czemu tak bardzo chcesz się pozbyć afk? Czyżby za duża liczba Kolonistów ci wadziła?

Abraxus również się nie wychyla a jej nie uwzględniłeś facosie

No sory Misiael, na twoim profilu są dwa posty napisane w tym temacie, razem z tym przez chwilą. Jeśli pisałeś wcześniej, a twój profil tego nie uwzględnił to podeślij mi na PW cytaty a zedytuję posta, ok?

@Niewiara, Abraxus ma co najmniej 4 posty co daje więcej niż 1 dziennie, a to jest dla mnie jeszcze w porządku.

@Edit: Sorka, odkryłem opcję pokaż zawartość i Misiael napisał 5 postów, a Abraxus 10. Pasuje?

Tak tylko że żaden z nich nie pomaga w tej sprawie

Powiedz mi po co miałem się udzielać skoro nic się nie rozwijało. Uniwersum też znam bardzo słabo więc RP w grę nie wchodzi.

Nic się nie rozwijało? Nie rozśmieszaj mnie. Tu intryga przechodzi w inną intrygę. Poza tym twój argument jest inwalidą. Inni jakoś potrafią wykrzesać te paręnaście-parędziesiąt postów.

A tak btw, masz jakiś problem do Battlestar Galactica? :D Jak masz jakąś urazę do tej sagi to wyobraź sobie, że to Star Warsy. ;p

Po pierwsze jeśli dzisiaj nie trafimy, gra jest przegrana. Zostanie 5 w tym 2 afk. Wiemy, że żyje żołnierz i jasnowidz. Co do tego kto może być jasnowidzem jestem prawie pewien. Co do cylonów to uważam, że są nimi facos i paweleqqk, tożsamości trzeciego nie znam. Głosuję na facos (piszę z telefonu). Wóz albo przewóz. Przydałoby się, żeby żołbierz tez się obudził. Dzisiaj musimy trafić, nie ma innego wyboru. Facos od początku coś męcił, wczoraj uratował się od stryczka głosując na Endera. Tyle odemnie.