Battlestar Galactica [GRA]

Byczek, ale dlaczego ty się tak na mnie uwziąłeś? Za ten śrubokręt? Spoko, nie musisz oddawać. :D

Nie jestem tym złym, musisz mi uwierzyć na słowo. Poza tym męczy mnie ta sprzeczka. Wg. mnie powinniśmy skupić się na wspólnym wrogu, którymi są cyloni. Tyle ode mnie.

Nie uwziąłem się na nikogo. Napisałem co uważam.

Spoko, szanuję twoje zdanie. Ja też tylko piszę, co uważam. Miałem nadzieję, że nikt nie weźmie tych słów za zagrożenie czy coś :C

Dzisiaj Simeonus i iFuuq przechadzali się po hangarze, gdy rozszczelniły się drzwi. Zostali wyssani na zewnątrz, przedtem zmiażdżeni przez wąskie otwarcie. Straciliście zwykłego Kolonistę i Żołnierza.

Dzięki eddard, tego było nam trzeba. Zostało pięciu, pozostało tylko się modlić jeśli wierzycie jeszcze w jakichś bogów.

Uważasz mnie na jednego z nich, bo nie głosuję, gdyż zostało nas kilku, a dzień za dniem tracimy kolejnych?

nawet nie wpadamy na żadne tropy, kto może nimi być ...

Notka do Kapitana Adamę: Czy jeśli zagłosowałem na AFKera co dzisiaj wyleciał przez drzwi to mogę zagłosować na kogoś innego? Nie ma o tym info w regulaminie.

Żadne tropy, bo się nie staracie, a twoje posty coraz bardziej skłaniają mnie dp zdania, że miałem rację.

W tym mamy kilka milczących osób. Naprawdę nieciekawa sprawa.

Wybacz, że chcę przeżyć ... Dlaczego nie bierzesz jako podejrzanych tych, co się chowają? Może to Ty masz z nimi jakiś kontakt?

Nie lubię ziać oskarżeniami na prawo i lewo, ale moim głównym typem jest Abra.

Dlaczego?

Z doświadczenia wiem, żle źli raczej się udzielają. A przy okazji powiedz mi kto się ukrywa?

Xas: To mogłoby mieć sens, siedzi cicho i się nie odzywa

Kto siedzi cicho? Właśnie Xasarm podał takową osobę

W mojej opinii za bardzo wtapia się w tło. Choć sam nie wiem. Kogoś trzeba podejrzewać, a Abra najbardziej pasuje mi do robota.

Jak wrócę podzielę się z wami moimi podejrzeniami, póki co 2 osoby mam na oku.
A nie podzieliła się.
Wreszcie wróciłam, widzę że nie za dobrze nam idzie a na dodatek żadnych poszlak nie mamy

Czcze gadanie ;)

Z doświadczenia wiem, żle źli raczej się udzielają. A przy okazji powiedz mi kto się ukrywa?

Nie zawsze byczku. Pamiętam że czasami jak grałem jako zły to również starałem się wtapiać w tło.

@UP: Agree. Każda grupa złych ma inną taktykę. Nigdy się nie przewidzi, co, kiedy i jak zrobią. Taka jest niestety prawda.

A kiedy miałam się udzielać jak przez 2 dni tylko na szkoleniu byłam ? :P zazwyczaj źli mocno się udzielają, przez co nikt ich nie podejrzewa.

Właśnie jeśli ktoś się dużo udziela to jest najbardziej podejrzany :P Ukrywanie się jest najlepszą taktyką, patrz sezony wstecz.

Mówiłaś, że jak wrócisz, to podzielisz się podejrzanymi osobami. A jak wróciłaś to

Wreszcie wróciłam, widzę że nie za dobrze nam idzie a na dodatek żadnych poszlak nie mamy

Mówienie, że ma się podejrzanych ZAWSZE otaczało nas pozorną aurą ochrony. Bo po co zabijać kogoś, kto ma jakiś podejrzanych? A najlepiej, to nie mówić, kto nimi jest, by się nie narażać nikomu.

Dla mnie jesteś najbardziej podejrzana, choć nie mówię, że na 100% jestes zła. Zawsze mam takie założenie.