Battlestar Galactica [GRA]

To czemu nikt mnie bezpośrednio nie oskarża, chociaż zawsze się dużo udzielam. Takie tłumaczenie jest bez sensu. Napisałem, że źli RACZEJ się udzielają. Zagłosowałem tak jak uważam za słuszne, nie wiem czy robię dobrze czy nie, ale moje posty już otrzymały odzew, po którym jestem coraz bardziej pewny, że mam rację. Oczywiście mogę się mylić, bo jak wiadomo nikt nie jest nieomylny.w Zresztą zobaczymy co przyniesie wieczór. A co np do Abry, to ona jakoś nigdy się za bardzo nie udzielała. Podobnie Misiael, Xasarm miał różne episody i jego ciężko mi rozgryźć. Niewiara zawsze jest wielką niewiadomą, kakeru jest nieprzewidywalny, ale najczęściej niegroźny. Pozostali mi facos i paweleqqk, jeden zawsze aktywny, czasami za bardzo, drugi dziwnie się zachowuje. Wszystko, tak myśle i zdania raczej nie zmienię.

"nieprzewidywalny, ale najczęściej niegroźny"

Smutłem ;_;

A mnie ciężko rozgryźć, bo miałem różne epizody! Ha!

Ok, ja Ci zdania nie zmienię, ale jest nas coraz mniej.. Z resztą byczsek,zachowujesz się tak niewinnie, może Ty jesteś jednym z nich? Już od paru godzin tak wnioskuję, ale zobaczymy co z tego wyniknie.

Oczywiście masz do tego prawo, bronić się nie będę bo i nie ma jak.

Ja zawszę się dużo udzielam bo chce sobie nabić posty ;_;

:P A tak serio to lubię takie główkowanie i rozgryzanie nad postępowaniem innych :D Widzisz byku, Od początku również jesteś aktywny mimo to nikt Ciebie nie podejrzewa. Cylona (a'ka wilka) można rozpoznać tylko po zachowaniu. Zobaczyć kroniki poprzednich sezonów i zobaczyć jak delikwent zachowywał się jako zły i dobry. I wtedy rozpocząć debatę. Takie coś jest możliwe dopiero teraz, w takim etapie rozwoju akcji, gdy każdy jako tako pokazał swoje "ja".

Zgadzam się, z tym że bardzo łatwo zmienić swój styl gry, lub zawsze grać tak samo, udowodniłem to w którymś sezonie, kiedy trzy razy z rzędu byłem zły, a za czwartym razem dobry, a moja gra się nie zmieniła :D także zależy też od gracza, np po takim starym wyjadaczu jak ty czy niewiara nie spodziewam się takich prostych błędów

http://www.liveleak.com/view?i=7f0_1377692717

Tu macie jak się wkurzy byczasty, lepiej go nie prowokować :D

ja zazwyczaj obserwuje graczy i jak mam pewność lub podejrzenia to się odzywam dopiero. I ta technika działa :P

Notka do Kapitana Adamę: Czy jeśli zagłosowałem na AFKera co dzisiaj wyleciał przez drzwi to mogę zagłosować na kogoś innego? Nie ma o tym info w regulaminie.

Po pierwsze: Do ADMIRAŁA ADAMY

Po drugie: Tak, możesz.

Mój głos ląduje na Abraxus. Z przyczyn podobnych co moi poprzednicy.

wycofuję swój głos, zagłosuję dzisiaj jak wręce do domu, pisanie na telefonie doprowadza mnie do szewskiej pasji

Jacy poprzednicy ? tylko ty ma mnie głosujesz, ja się wstrzymam do wieczora z moim głosem, nie ma sensu głosować na ciebie z zemsty.

Ja pewnie też na Ciebie zagłosuję. Powody podawałem wcześniej.

Ja również oddaje glos na abraxus@ wycofuje swój głos. Musze sie zastanowić

Głos na Abraxus, później mogę już nie wbić, wieczór mam zajęty.

W sumie tak zapominamy o kakeru a on tam może siedzi i knuje podstępnie :)

Głosuje na Abraxus. Typowa taktyka nie wychylaj się a wszystko będzie dobrze.

Głos na Abraxus- Innych typów niestety nie mam.

Dobra to ja ginę, szkoda bo straciliście dobrego :/