Battlestar Galactica [GRA]

Szkoda że nie próbowałaś w żaden sposób wyjaśnić tej sprawy.

a co mogłam zrobić jak przez 2 dni byłam na szkoleniu a później już było za późno, już zagłosowaliście.

Głos na Abraxus

Bo miałaś dać nam jakieś tropy.. A wróciłaś, i zupełnie zapomniałaś o tych dwóch podejrzanych... Również głos na Abraxus (nie mogę zmieniać czcionek itp. potraktujcie to jak kolor czerwony ;d)

dobra failowałam w tej grze... powodzenia dalej

Usłyszeliście wszyscy strzał. Znaleźliście Pawleqqek'a leżącego na podłodze z dziurą w głowie. W nadziei, że martwi Cyloni też się topią, wrzuciliście go do komory. Niedługo został po nim tylko szkielet i bladoróżowa plama na podłodze. Był on Poszukiwaczem.

Mówiłem...

A to my mamy jeszcze żołnierza?

//Nie, nie macie.

Aha, to wiele wyjaśnia...

Dzięki za grę * głos z nieba *

Haha, GJ! :D Ale niech ktoś mi wyjaśni jakim cudem :D

Może ćwiczył strzelanie do celu i przypadkiem wycelował sobie w głowę, hm?

Teraz tylko cudem możemy to wygrać

Dobra, już wiem. Pewnie to przez ten trening. Czy nie mylę się? :D

@UP: Teraz przecież mamy większe szanse wygrać...

Zamykam głosowanie.

DZIEŃ 3

Dzięki dzisiejszemu odkryciu, już wiecie, że wyniki nie zmienią się, gdy wrzucony do komory będzie martwy. Także gdy Abraxus znalazła się w środku, została już osobiście zastrzelona przez syna Admirała, Kapitana Lee Adamę. Niestety, znowu nie trafiliście. W jej ciele nie zaszły żadne zmiany. Była ona zwykłą Kolonistką.

Niewątpliwie Cyloni mieli na celu waszą psychikę. Znaleźliście byczska powieszonego. Na własnych jelitach. Nie był to ładny widok. Bebechy porozrzucane po korytarzu... Byczsek był zwykłym Kolonistą.

Zaraz po zakończeniu szkolenia, kakeru i facos przeszli swój chrzest bojowy. Kakeru zestrzelił dzisiaj w pięknym stylu dwa statki, natomiast facosowi się dzisiaj nie poszczęściło. Niewiara natomiast był w jeszcze lepszej formie niż wczoraj i właściwie samemu rozwalił drużynę tosterów.

Mamy dzisiaj na pokładzie 3 Kolonistów i 2 Cylonów. Nie macie największych szans, ale one nigdy nie były zbyt wielkie.

Jrdl, gdyby nie Marines to byśmy już dzisiaj przegrali. GJ Niewiara!

BTW: Dostane fajny znaczek?

Uprzejmie informuję, że facos oraz kakeru są od dzisiaj oficjalnymi pilotami floty kolonialnej! Gratulacje!

kExKu1r.jpg

xzaaNdq.jpg

Jednocześnie kakeru oraz Niewiara otrzymują awanse!

kakeru:

YPy9lm2.jpg

Niewiara:

4FlT1Ww.jpg

Gratki

Gdyby nie ta sytuacja ze straceniem niewinnych ludzi, to bym się cieszył z moich osiągnięć.