Ledwo co zacząłem i już mnie oskarżają bezpodstawnie ;(
Battlestar Galactica [GRA]
Jak bezpodstawnie Sparki?
Domysły to jakaś tam podstawa jest...
Najgorsze jest to, że tak naprawdę musimy bazować na naszych wyobrażeniach :/
@Niewiara
Nie mam pojęcia ja jestem ta dobra
Póki możemy się oskarżać ale co na to da, jak nie mamy żadnej poszlaki, najlepiej wypijmy herbatkę z "prądem" i czekajmy na rozwój wydarzeń.
Skoro masz informacje o Simoneusie i Enderze, chociaż niepewne, to raczej zagłosowałbym na kogoś z nich. Takie informacje z palca się nie biorą. Trudny wybór, ale głos ode mnie leci na Endera, najwyżej cofnę, teraz nie mam podstaw.
No i widzisz pawel wystarczy napisać maly tekst a niektorzy juz leca na glos, tylko ciekawi mnie czyś dobry czy moze ten zly? Tymbardziej mnie to zastanawia iż dajac glos uzyles mnie. Wedlug mnie ma to na celu w niektórych sytuacjach mozesz dzięki temu zwrócić uwagę na mnie.
Paweleqqk lepiej dobrze to przemyśl jeśli jesteś tym dobrym.
Przypominam, że głosy oddajemy czerwonym, pogrubionym tekstem!
Głos na Ariasa.
Nie wiem czemu. Wielosezonowa intuicja. A na kogoś zagłosować trzeba.
Głos na Ariasa. Nie wiem czemu. Wielosezonowa intuicja. A na kogoś zagłosować trzeba.
Nie mam innego argumentu odpowiem tak samo, nie wiem czemu namnie padło. Więc głos na Xasarm. Zagłosowałem na ciebie jedynie iż oceniasz grę po innych sezonach - żal nie ma jak ocenianie ludzi po innych grach .
Czasami takie jest wyjscie najrozsadniejsze, ale trzeba przyznać ariasie zw potrafisz stać sie niebezpieczny. A to ze xasarm na ciebie zaglosowal
Gry nie oceniam po innym sezonie, więc spokojnie. Oceniam Cię po całokształcie. A doświadczenie z poprzednich sezonów jest jedynie ostatnią szpilą, dobijającą pewność mego głosu.
@Arias Napisz cały post, od razu przemyślany, a nie co minutę edytujesz.
Ciężka sytuacja powstała ale chociaz cos sie ruszylo
Spokojnie, wycofuję głos, Ender może być tym dobrym, a nie chcemy ich chyba stracić... Póki nie będzie chociażby jakichś lepszych podejrzeń, nie wiem czy zagłosuję.
Twój głos się nie liczył, więc nie musisz go wycofywać.
Skąd taka pewność że jest dobrym? Strasznie sztucznie to wygladalo
Gry nie oceniam po innym sezonie, więc spokojnie. Oceniam Cię po całokształcie. A doświadczenie z poprzednich sezonów jest jedynie ostatnią szpilą, dobijającą pewność mego głosu.@Arias Napisz cały post, od razu przemyślany, a nie co minutę edytujesz.
Bo nie chciałem robić duble, ale tu chyba nie ma kar.
Usprawiedliwienie pierwszej odpowiedzi. To udowodnij mi iż jestem zły, jaki masz na to argument .
Bo nie chciałem robić duble, ale tu chyba nie ma kar.
Usprawiedliwienie pierwszej odpowiedzi. To udowodnij mi iż jestem zły, jaki masz na to argument .
Skąd taka pewność że jest dobrym? Strasznie sztucznie to wygladalo
Niewiara, a ja w Ciebie tak mocno wierzyłem w ostatniej grze. Więcej wiary we mnie
Sztucznie? Heh Ja nie powinienemm oceniać po niczym, to prawda, wybaczcie, ale Wy róbcie to samo, i nie osądzajcie wszyscy siebie nawzajem bo możemy to przegrać, a Cylony znów wygrają ( jak w każdej grze?
)