ładnie, nawet nie wiedziałem, że w tej grze da się tyle hajsu wydać
Black Desert EU PREMIUM
To może pośmiejemy się ze mnie? Zakupione przez PSC większość.
@Mimi musisz sobie odpowiedzieć na jedno ważne pytanie Czy grałeś dłużej niż 30 godzin czystej rozgrywki i czy naprawdę żałujesz wydanych pieniędzy?
Ja powiem szczerze, że gdyby nie było opcji ChargeBack to i tak nie żałowałbym pieniążków. Z osobami z gildii cały czas rozmawiam na Discordzie bah, nawet czasem gramy w League of Trolls (sic!)
#WARTO_BYŁO
Tu niema nic do śmiechu, twórcy i wydawcy, albo zrozumieją że strzelili sobie w kolano, albo pozostaną ignorantami, a wtedy ta gra upadnie i będzie to pierwszy podręcznikowy przykład, jak pozbyć się graczy z dobrze rokującej gry.
moim skromnym zdaniem ta gra już upadła przez wprowadzenie tego abonamentu nawet jak na dniach go wycofają to wydawcy gry pokazali jakimi są retardami.
@Mimi musisz sobie odpowiedzieć na jedno ważne pytanie Czy grałeś dłużej niż 30 godzin czystej rozgrywki i czy naprawdę żałujesz wydanych pieniędzy? Ja powiem szczerze, że gdyby nie było opcji ChargeBack to i tak nie żałowałbym pieniążków. Z osobami z gildii cały czas rozmawiam na Discordzie bah, nawet czasem gramy w League of Trolls (sic!) #WARTO_BYŁO
Dla psc nie ma chargeback.. wiec nic zrobic nie moge. A czy żałuję? Ciężki temat ;)..
Dla psc nie ma chargeback.. wiec nic zrobic nie moge. A czy żałuję? Ciężki temat ;)..
A faktycznie. Skojażyło mi się bo Riot Games pozwalało na Chargeback z PSC ale to trzebabyło pisać do Riot a nie do paysafecard. Mój błąd.
Ja pieniążki z Paypala odzyskałem. Niestety grę kupiłem i sobie i bratu przez kartę płatniczą ale to już załatwiam z bankiem i czekam na odpowiedź
Ja gdybym miał możliwość zwrotu kasy, to i tak bym się jeszcze wstrzymał, bo:
1. Może, to usuną, albo zmienią bonus. Zbyt duży hejt jest na nich
2. W końcu dodali Night Vendorów, więc trochę boss eq przybędzie na serwer.
3. Dali fajny event na cały najbliższy miesiąc.
Z tym packiem jest różnie. Oczywiście dostajemy więcej kasy gdy sprzedajemy itemy na parketplace (o 19,5% więcej), ale z drugiej strony nie ma czegoś takiego, że wydamy 500 euro i będziemy ludzi ściągać na hita. Zresztą, żeby mieć jakiś dobry przedmiot na sell, to i tak trzeba grać...
W sumie gdyby ten pack kosztował 500 pereł (5 euro), to by mi nawet pasował Ale, że jest to gra B2P, to przesadzili z tym ostro.
I jeszcze cena 1500 pereł (15 euro na miesiąc), tu już całkiem pojechali.
Ja gdybym miał możliwość zwrotu kasy, to i tak bym się jeszcze wstrzymał, bo: 1. Może, to usuną, albo zmienią bonus. Zbyt duży hejt jest na nich
ale zawsze możesz wsadzić hajs ponownie a od zakupu masz 180 dni chargebacku które by mi już przepadły jak bym się wstrzymał
bym krzyknal WoW , ale powiem a nie mowilem hahahaha xD
Tak swoją drogą, gdy parę tygodni temu pisałem, że te wszystkie guilie sets, drogie farbki (wtedy jeszcze tylko w cash shopie), zmiana setów jedynie poprzez cash shop, pety, potiony na respawn etc, jak na grę B2P śmierdzą okrutnie i jako całość nie prezentują się najlepiej i raczej kiepsko wróżą na przyszłość, to zostałem zhejtowany, zakrzyczany, zminusowany i zwyzywany od polaków-biedaków. No to teraz macie swoje kakao. Z dziką radością mogę napisać: "A nie mówiłem?" Trochę szkoda tej wydanej stówki, ale na przyszłość będę mądrzejszy i dokładnie będę sprawdzać co gra oferuje, a czego nie. Przyzwyczajony do wysokich standardów Guild wars 2, oczekiwałem równie wysokiego poziomu w Black desert i srogo się zawiodłem. Nawet taki fanboj jak deska, przejrzał na oczy i nie broni ślepo tej gry.
Nie doczekamy się długo dobrego mmorpga jak wow.. niestety ^-^
Tak to właściwie każdy został wyruchany...
Ja już pieprze takie kupowanie wolę poczekać parę miesięcy ^^
Przepraszam bardzo!!! W ogóle nie rozumiem tego bóldupienia , gdyż gra jest robiona w Korei i skierowana w pierwszym rzędzie na tamten rynek gdzie jest grą FREE TO PLAY. A to szanowni europejscy gracze zdecydowali, że chcą dostać to co inni tylko za opłatą więc macie...
Jeszcze mogą to zmienić po ostrym bojkocie graczy ale czy usuną wątpię ;p
No to sami sobie gwóźdź do trumny wbili.
Huh, taki hype, taki next-get, zabójca Króla. Także czekamy czekamy na Legion i kolejne setki godzin pysznej zabawy, a o BD za 3 miesiące nikt nie będzie mówił.
Ale wiecie, że ChargeBack przez PayPala to ściema? Jeżeli zakupiłeś produkt i żądasz chargebacka, to go otrzymasz, ale sprawa nie jest zakończona, PayPal kontaktuje się ze sprzedawcą w celu potwierdzenia roszczenia. Roszczenie jest jednostronne, firma przedstawi PayPalowi swoje regulaminy, z których jasno będzie wynikać, że gość otrzymał taki produkt jaki był w opisie w momencie kupowania. Nikt nie jest debilem i nie będzie wam pieniędzy dokładał do portfela.
Desce PayPal oddał 99$, spokojnie, jak roszczenie się zakończy, jego konto zostanie obciążone tymi 99$, które będzie musiał spłacić w odpowiednim terminie. Jeśli nie, zostanie obciążona jego karta za porozumieniem z bankiem.
Radzę poczytać regulaminy PayPal'a, a nie strugać kozaka
A tak btw. Wwszyscy, którzy będą prosić o ChargeBacka, jesteście (przepraszam za obrazę) dziećmi, które dobrze wiedzą jak funkcjonuje realny świat, ale będziecie udawać idiotów, że nikt nie wiedział, że tak się to skończy.
Black Desert jak każda gra online wprowadza zmiany, patche, nie zawsze się to wszystkim podoba ale tak jest. Czy gdzieś w regulaminach jest napisane: "Jako, że gra jest B2P to my nigdy nie wprowadzimy Premium za dodatkowe pieniądze"? No chyba nie.
Huh, taki hype, taki next-get, zabójca Króla. Także czekamy czekamy na Legion i kolejne setki godzin pysznej zabawy, a o BD za 3 miesiące nikt nie będzie mówił.
to nie jest temat o WoWie także żegnam
Przepraszam bardzo!!! W ogóle nie rozumiem tego bóldupienia , gdyż gra jest robiona w Korei i skierowana w pierwszym rzędzie na tamten rynek gdzie jest grą FREE TO PLAY. A to szanowni europejscy gracze zdecydowali, że chcą dostać to co inni tylko za opłatą więc macie... Jeszcze mogą to zmienić po ostrym bojkocie graczy ale czy usuną wątpię ;p
głupi argument
Może ktoś normalny napisać jaką przewagę to da w pvp i pve, ile minej więcej czasu zajmie czasu wexpienie postaci z premium i bez premium?
A morał tej bajki jest krótki i wszystkim znany: "nie ufaj Daum bo zostaniesz wyr*chany".
Pewnie mnie pojadą, ale bez real kasy, albo sporo czasu i wytrwałości, to niewiele osiągniesz...względem innych graczy, aczkolwiek dla fanu można pograć.
A morał tej bajki jest krótki i wszystkim znany: "nie ufaj Daum bo zostaniesz wyr*chany".
Chyba Kakao.
W sumie, to jest podejrzane. Za czasów Daum, słuchali się graczy i np. znerfili skina krzaka, bo dawał trochę przewagi na pvp - ludzie byli zadowoleni, aż nagle Daum zamieniło się w Kakao i nagle p2w
Wiem, że tylko zmienili nazwę firmy, a nadal funkcjonuje, tak jak wcześniej, ale...