Black Desert za free na "Refer a Friend"

napisałem Ci prywatnie napiszę oficjalnie.... NIE MAM DOSTĘPU do waszych kont. Widzę co system mi pokazuje a jest to Wasz mail, użyte klucze oraz lvl postaci... w systemie widnieje lvl 7. To wiem JA. Nie mam opcji odebrania nagrody, czyli lvl nie wbity ... i już.

...

Jakby ktoś chciał oddać konto to ja dalej chętny :P

Od początku wiadomo, że ta gra nie jest dla wszystkich. Pewnie jakby osoby, które otrzymały grę kupiły ją za własne pieniądze to by nie odpuszczały tak łatwo. Dać palca, to weźmie całą rękę.

Fajna inicjatywa ale ryzykowna. Jakby wszyscy wykonali zadanie to Dreedzik wyszedłby na 0, tak to jest stratny. Chłopina chciał dobrze, a wyszło jak zawsze. Najgorsze, że zniechęciliście innych do ponowienia tego pomysłu.

Żałosne i nie honorowe, wydał kolega własne pieniądze, zrobił przyjemność nam na forum, dał trochę zabawy a dostał kija od szczotki w 4 litery.

Mi się BDO całkiem podoba, mimo tego że nie mam to w 7 dni lekko pracując 8h dziennie i mając obowiązki wbiłem 48lvl - NA TRIALU.

Żałosne są osoby szczególnie które zarejestrowały się tylko po owy klucz a i tak puściły grę :)

Brak honoru - brak jaj (moje zdanie i mogę dostać nawet warna za obrazę, osoby kłamliwe, nieuczciwe i bez honoru zwyczajnie NIE MAJĄ JAJ)

@Dreedzik Jak możesz to wyślij mi ref linka to za tydzień wbiję ten lvl wymagany do twojej nagrody, bo zrobiłeś kawał dobrej roboty ale zostałeś wydymany.

Za tydzień będę miał kasę na BDO widzę ile robisz żeby zachęcić graczy by grali.

Żałosne i nie honorowe, wydał kolega własne pieniądze, zrobił przyjemność nam na forum, dał trochę zabawy a dostał kija od szczotki w 4 litery.

Mi się BDO całkiem podoba, mimo tego że nie mam to w 7 dni lekko pracując 8h dziennie i mając obowiązki wbiłem 48lvl - NA TRIALU.

Żałosne są osoby szczególnie które zarejestrowały się tylko po owy klucz a i tak puściły grę 

Brak honoru - brak jaj (moje zdanie i mogę dostać nawet warna za obrazę, osoby kłamliwe, nieuczciwe i bez honoru zwyczajnie NIE MAJĄ JAJ)

Ok, przyznam, gra mi sie spodobala na poczatku, a pozniej sie troche znudzila. W pierwszy tydzien wbilem 30 poziom, grajac troche, byl tak niski z powodu rozstawienia npc, ktore bardzo ciezko znalezc i tego ze tamerka wystarczylo wcisnac jeden przycisk zeby zabic calego lura. Mozliwe ze zla klase wybralem nie wiem, ale zrobilem sobie sorca, ktora moze lepiej bedzie mi sie bedzie grac.

W tym i zeszlym tygodniu mialem 8 godzin szkoly, obowiazki, ogrom kartkoweki sprawdzianow oraz prjekt do wykonania. Pisalem Dreedzikowi o tym i ten powiedzial ze spoko, a ten tydzien to jest tylko motywacja, wiec nie wiem kompletnie o co mu chodzi, skoro o wszystkim wiedzial.

Zapisal on jednak poziom mojego ranga, ktorego zrobilem wczoraj. Rowniez przyznam sie, ze gralem w cos innego w weekend, Aiona.

Jak już pisałem, gry nie mam ale przez tydzień wbiłem 48lvl grając czasami 40 min, czasami półtorej godziny - prawda jest taka że do wbicia lvla najlepszy na start jest Musa :)

Jak już pisałem, gry nie mam ale przez tydzień wbiłem 48lvl grając czasami 40 min, czasami półtorej godziny - prawda jest taka że do wbicia lvla najlepszy na start jest Musa 

polowe czasu przez ktory gralem zajelo mi szukanie npctow...

Przeciez w BDO nie trzeba szukac zadnych npc XD

polowe czasu przez ktory gralem zajelo mi szukanie npctow...

Trzeba było nie deklarować że wbijesz 40lv,a teraz szukać róznych powodów dlaczego nie wbiłeś tego lvl'a który wymagał Dreedzik.

Klasówki i projekty przecież masz zapowiadane chyba troszkę przed terminem prawda? Więc trzeba było wszystko przekalkulować a potem zgłaszać się do tej inicjatywy.

Nie dziw się że ludzie są wkurzeni, bo zadeklarowałeś że wbijesz wymagany lvl a potem zacząłeś szukać wymówek. Tak się nie postępuje. Tyle w temacie.

Trzeba było nie deklarować że wbijesz 40lv,a teraz szukać róznych powodów dlaczego nie wbiłeś tego lvl'a który wymagał Dreedzik.

Klasówki i projekty przecież masz zapowiadane chyba troszkę przed terminem prawda? Więc trzeba było wszystko przekalkulować a potem zgłaszać się do tej inicjatywy.

Nie dziw się że ludzie są wkurzeni, bo zadeklarowałeś że wbijesz wymagany lvl a potem zacząłeś szukać wymówek. Tak się nie postępuje. Tyle w temacie.

rzeczywiscie hahahaa

o projekcie sie dowiedzialem ostatnio, a kartkowi i spr musza byc zapowiedziane przynajmniej tydzien wczesniej, i zostaly one zapwiedziane po wynikach konkursu:)

rzeczywiscie hahahaa 

o projekcie sie dowiedzialem ostatnio, a kartkowi i spr musza byc zapowiedziane przynajmniej tydzien wczesniej, i zostaly one zapwiedziane po wynikach konkursu:)

W każdym razie, po prostu przyznaj że zwaliłeś sprawę, zachowaj się jak mężczyzna i już.

Tu nie chodzi o wkurzenie.

Zanim rozpisałem konkurs sam sprawdziłem wszystko co i jak - ok posiadam wiedzę, która pochodzi z doświadczenia oraz ze stron, które podawałem każdemu zainteresowanemu.

W czasie boost weekendu poświęciłem 1h na wbicie 30lvl, nie podnosiłem dropa, nie robiłem żadnych zadań, prócz tego samouczka co Duszek pcha nas z jednej wiochy do drugiej. Nie posiadałem żadnego gearu i nic z ISa. Zachowałem się tak jakby ktoś mi dał grę i powiedział, wbij 40 a potem rób co chcesz. Wybrałem jedną z postaci najszybciej lvlujących na początku i które nie wymagają większej wiedzy czy jakichś itemów. Polazłem poświęciłem 1h i miałem już 30. Stwierdziłem, że wymóg 40 lvla i rozdanie gier przed weekendem nie będzie stanowiło żadnego problemu. Nie wymagałem konkretnego stylu gry, etc etc. Po prostu liczyłem na 40 lvl w przeciągu 7 dni.

W czasie rozmowy pisałem iż po upływie tygodnia zamieszczę informacje na stronie odnośnie wykonania zadania, liczyły się dwie kwestie, informacje systemowe oraz informacja o możliwości podjęcia nagrody... Podałem co mi system wypisał oraz jednocześnie od kogo dostałem możliwość odebrania nagrody. Nie minął tydzień a dwa... .

Nie mam wglądu na czyjeś konta, nie mam też do nich dostępu.. po prostu podałem to co widzę JA...

Planowałem zrobić sam 9 kont, na 9 różnych maili... by w razie problemów zabrać je ludziom i samemu dokończyć zadanie... nauczka na przyszłość i tyle.

Nie będę negował, czyjegoś braku czasu itd. ani na ten temat dyskutował, bo nie ma to najmniejszego sensu.

" @sofiakel - moja perełka 7 lvl "

przez ten caly czas mi chodzilo bardziej o to, bo mu juz udowodnilem kilka razy ze mam 30 poziom...

i tak ty robiles tylko questy od duszka, a sam mi powiedziales(albo august)ze jezeli chce poznawac gre to lepiej robic wszystkie questy

Wszyscy najmądrzejsi, szczególnie Ci co nie wygrali darmowej gierki ;)
Eh, uwielbiam swój naród, każdy musi dorzucić swoje 5 groszy od siebie, bo przecież nie można nie zabierać głosu, nie?
Już wiem dlaczego najlepiej dogaduje się z zagranicznymi graczami, zachód europy, Skandynawia, Ameryka, Australia, przecież tam kultura, brak spin i ogólny luz to w ogóle inny poziom od tego w kraju cebuli.

Od cebuli wyzywa gość, który sam mało nie zabił się w kolejce po darmową grę od organizatora akcji, a w ramach podziękowań olał go potem z góry na dół... Brak słów. Ciekawe czy twoich zagranicznych przyjaciół też tak dymasz od czasu do czasu? Czy tylko Polaków?

Od początku śledziłem tą akcję mimo, że grę kupiłem za własne pieniądze i nawet nie próbowałem startować w tym konkursie. Śledziłem ją jednak dla finału, który - przyznam szczerze i ze smutkiem - w ogóle mnie nie zaskoczył. Pewnie na forum znalazłoby się wiele osób, które dobiłyby 40 poziom (co naprawdę nie było wyzwaniem w wyznaczonym przez organizatora czasie), ale klucze jak widać trafiły do nieodpowiednich ludzi. Zawsze jednak można zasłonić się kartkówką z "pszyry" albo "znudzeniem".

Od cebuli wyzywa gość, który sam mało nie zabił się w kolejce po darmową grę od organizatora akcji[...]

Potwierdź albo zamilknij.

Kolejna osoba niezwiązana ze sprawą, ale 5 groszy TRZEBA dorzucić :)
Brak słów :)

Mam rezygnacje z kodów. Zamiast losować Kolejnego gracza, czekam na najszybsze PW do mnie osoby, która jest w stanie sprostać zadaniu oraz odebrać nagrodę w przeciągu kilku minut.

Poszło pw

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
Polecam Dreedzika 

Proszę bardzo... Na prośbę o najszybsze PW odpisałeś po 6 minutach. Dość szybko nie? Dobrze, że sobie palców nie połamałeś. Potem sam napisałeś, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Kończę w tym miejscu dyskusję z tobą bo szkoda mojego i - być może - twojego czasu, a ona do niczego i tak nie doprowadzi.

" @sofiakel - moja perełka 7 lvl "

przez ten caly czas mi chodzilo bardziej o to, bo mu juz udowodnilem kilka razy ze mam 30 poziom...

i tak ty robiles tylko questy od duszka, a sam mi powiedziales(albo august)ze jezeli chce poznawac gre to lepiej robic wszystkie questy

Oczywiście, bo robiąc questy typu COMBAT- Trade/Explore - Other - (o czym mówiłem nie tylko ja) tylko osoba nie grająca nie dałaby rady wbić lvlu w 14 dni gdzie 124h było przy boost expie. Poza tym... hmmm myślenie chyba jednak boli... bo jeśli wiem że nie mam czasu a jednak przydałoby się wywiązać z umowy, to lecę z lvlem byle czym a potem spokojnie sobie pogram jak będę miał czas.

Zasada jest jedna - uderz w stół a nożyce się odezwą - i się odezwały. Kolejne powiedzenie - tylko winny się tłumaczy - więc po co te tony tekstu kompletnie bez sensu... nie masz czasu na grę, znudziłeś się i stwierdziłeś, że nie jest to gra dla Ciebie... oddaj ją komuś, a nawet sprzedaj, niech ktoś inny wbije ten lvl....

Wszyscy najmądrzejsi, szczególnie Ci co nie wygrali darmowej gierki 
Eh, uwielbiam swój naród, każdy musi dorzucić swoje 5 groszy od siebie, bo przecież nie można nie zabierać głosu, nie?
Już wiem dlaczego najlepiej dogaduje się z zagranicznymi graczami, zachód europy, Skandynawia, Ameryka, Australia, przecież tam kultura, brak spin i ogólny luz to w ogóle inny poziom od tego w kraju cebuli.

Ja też kocham swój naród... za darmo to i nawet gówno wezmą i przy okazji podpiszą pakiet z diabłem by coś dostać... a potem mają wszystko we d*pie, grunt że dostali a co najfajniejsze ... nikt im tego nie odbierze.... .