Blade & Soul - Europa

Wyjaśni mi ktoś co się dzieje na rosyjskim serwerze? Dowiedziałam się dziś że w sobote wychodzi tam patch z 50 lvl i silverfrost mountains...

Zgadza się, też to widziałem. Ale ma to być nowy serwer, więc trzeba będzie grać od nowa i nic nie przechodzi ze starego, nawet platinum.

Z tego, co widzę to ma nadal być na starym kliencie, bo mają dodać tylko opcję w launcherze do wyboru "seasonal server"... więc będzie stary 50lvl, który już nie istnieje na pozostałych wersjach.

Jeśli tak, to pewnie tylko szybki cash grab przed oficjalnym release i narka. ^^

Ale jeśli jakimś cudem mają nowszy patch(nową wersje 50lvl, jak na innych wersjach) na nowym kliencie to będzie ciekawie, ale wątpie, bo to co kiedyś testowali i puszczali na twitch.tv jak testowali 50lvl content na playbns było bardzo zacofane.

5 grudnia ma być jakiś spory patch i się zobaczy czy to ten z 50 lvl ... już kiedyś wspominali ze wypuszcza taki patch gdzieś koło startu EU tylko po to żeby zatrzymać u siebie kilku graczy ... wiec jutro się sprawdzi ile w tym prawdy :)

imao ten serwer rosyjski niby spoko ping niski ale ten 50lvl to lipa skille dalej są stare.

Klucze do CBT4 dla chętnych pod linkiem: CBT4 giveaway

Tym razem wczesniej zaczeli rozdawac. Dzieki

Jak ktoś chce kluczyk do cbt to niech wyśle mi pw, pierwsza osoba wygrywa :P

Wiecie dlaczego cały czas mam cinematic video?

O której 15 startujemy ?

Tu zamieściłem odliczanie do różnych etapów, a head start zaczyna się 19:00 jeśli wszystko pójdzie dobrze. ;>

Szkoda, że nie mogę sobie chociaż do kreatora wejść. ;v Strasznie chciałbym się tym pobawić, jakieś screeny porobić.

Zawsze można sobie pobrać inną wersję i przygotować sobie szablony, albo poczekać do 19 stycznia. :)

Ja tam czekam do piątku i zaczynam ostro grać. ^^

Jak mysliscie, premium membership bedzie dawac mocna przewage i czy da rade jakos zakupic go w grze ? Ogolnie chce wlasnie kupic funder packa za 22 euro ale widze, ze nia ma tam premiim, troche to slabe :D

No ten najtańszy pack nie jest zbytnio opłacalny, Premium Membership nie kupisz za Hongmoon Coiny, więc tylko NCoiny lub ktoś ze znajomych Ci kupi, a ty potem golda mu za to dasz, jak się dorobisz. :P

Czyli nie bedzie mozliwosci kupowania premium za golda od graczy na auction housie ?

Nie, bo Premium Membership można wysyłać tylko jako gift(prezent), więc musisz zaufać komuś lub ktoś musi zaufać Tobie przy takich transakcjach.

Edit.

Cena Premium Membership pewnie będzie z 12-14$, ale nie została jeszcze ogłoszona, mają podać cenę w tym tygodniu, czyli pewnie na streamie w czwartek, albo sami dowiemy się jak ruszy head start.

A no to spory minus jak dla mnie. A widomo moze jaka cena tego premium membershipa, mowie o ilosci tych ncoinow? Bo taksrednio wydawac mi 100zl, zeby tylko pograc 3dni przed oficjalnym startem i chyba lepiej kupie samo premium. Wiadomo cos moze ?

Ten premium daje duzy plus?
Opłaca się w to grać w ogóle bez wykupywania jakichś "premium" :)?

Słyszałem, że cena ma wyglądać jakoś tak:

30 Day VIP = $15
90 Day VIP = $42 ($14/month)
180 Day VIP = $78 ($13/month)
1 Year VIP = $144 ($12/month)

Cena premium nie jest zła ^^ Chociaż mogliby dać troszkę przyziemne ceny ^^ W końcu to tylko gra...

60zl za miesiac to bardzo duzo jak za 1 miesiac premium no ale ceny nie sa robione pod nas wiec nie ma sie co dziwic. Pogram z tydzien bez premium, jak mnie wciagnie to pomysle, jak nie to bede szczeliswy, ze nie kupilem ^^