ktoś coś słyszał o tworzących się już gildiach czekających tylko na headstart :>
Blade & Soul - Europa
Gildie już się tworzą, widziałem wiele osób rekrutujących podczas alpha i closed beta, ale jeśli nie grałeś w nich, to w cbt2 na pewno będą się ogłaszać.
Choćby Ammonit jest z Nova Society, a tam planują gildię Double Edge jeśli się nie mylę, więc możesz zajrzeć do nich lub wpaść na CBT2 i zobaczyć jakie tam są jeszcze gildie do wyboru, bo na pewno będą ludzie rekrutować.
Wiem, że jeszcze MrQuarrian z (dot-clan i twitch.tv) robi jakąś gildię, ale nieznam nazwy.
Ja tym tematem aż tak nie interesowałem się jeszcze, ale pewnie w CBT2 też zacznę się rozglądać, bo to już będzie tylko serwer EU, więc ludzie mogą bardziej poważnie do tego podejść, chociaż mamy jeszcze trochę czasy do Q1 2016 ^^, więc nie trzeba spieszyć się ;>.
prawdopodobnie zostaniemy przy nazwie NovaSociety
i tak staramy się rekrutować jak największą ilość osób
Zapraszam do zapoznania się z postem rekrutacyjnym
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/77981-blade-soul-novasociety/?p=608730
Te same osoby to zakładają co w wildstarze?
nie i całe szczęście myślę zakłada to osoba która gra w bns od startu jp serwa
Nova Society może i spoko atmosfera ale 2 tygodnie i nowa gra xD
jako członek NovaSociety nikt Ci nie broni przechodzić z sekcji do sekcji, ja jednak wole skupiać się na jednej grze Lepszy Fun z gry
Właśnie dlatego pytam bo jak do tej pory mam podobne zdanie jak złyduszek ekipa fajna ale co z tego jak 2 tyg pograli i nie było z kim grać
Proszę nie patrzeć na Fuji'ego, który zmienia gry średnio 2 razy dziennie
Przepraszam, że się wtrącę, ale czy B&S jest bardziej nastawione na PvE czy PvP?
PvE trochę przeważa, ale to jest normalne ze chodząc na instancje PvE można zbierać itemy na PvP
Zauważyłem, że tylko broń oraz te hmm "kawałki", mają jakieś znaczenie w tej grze. Mam na myśli statystyki w grze.
Soul Shield / Bopae (serki) jak zwal tak zwal
To twoje podstawowe statystyki ale obronne
Biżuteria to podstawa jeżeli chodzi o Critical / Critical Damage / Pierce
A Bron to głownie Atak
Wiec wszystko razem daje dość sporo statystyk
No a ubrania to tylko wygląd
Jeśli ktoś ma kluczyk do jutrzejszej CBT, a nie potrzebuje go, to chętnie nim się zaopiekuję i przygarnę.
Przy odzyskiwaniu hasła na stronie NCSoft'u podaje mi błąd "Email verification failed.
Please try again in a few minutes."
Wie ktoś o co chodzi?
Problem rozwiązany, teraz czekać na weekend
Jeśli ktoś ma kluczyk do jutrzejszej CBT, a nie potrzebuje go, to chętnie nim się zaopiekuję i przygarnę.
Otrzymałem trochę kluczy od NCsofta, więc jak coś to jutro Ci dam, bo spełniasz jeden z wymogów jaki będzie miał giveaway. :>
O kurcze. Dzięki wielkie, nie spodziewałem się. Kochany jesteś
(jakkolwiek to zabrzmi ^^)
Ściągnąłem grę, tylko niestety na kontynent amerykański. Ktoś mi wyjaśni jak mogę włączyć grę i podłączyć do serwerów EU? Mam kluczyk.
Ściągnąłem grę, tylko niestety na kontynent amerykański. Ktoś mi wyjaśni jak mogę włączyć grę i podłączyć do serwerów EU? Mam kluczyk.
Dziś wyszła aktualizacja, więc jak Ci się zaktualizuje klient, to pojawi Ci się opcja Europe do wybrania w launcherze.
Ok dzięki, że wyjaśniłeś takiemu Januszowi jak ja