Blade & Soul - Europa

ktoś coś słyszał o tworzących się już gildiach czekających tylko na headstart :>

Gildie już się tworzą, widziałem wiele osób rekrutujących podczas alpha i closed beta, ale jeśli nie grałeś w nich, to w cbt2 na pewno będą się ogłaszać.

Choćby Ammonit jest z Nova Society, a tam planują gildię Double Edge jeśli się nie mylę, więc możesz zajrzeć do nich lub wpaść na CBT2 i zobaczyć jakie tam są jeszcze gildie do wyboru, bo na pewno będą ludzie rekrutować. ;)

Wiem, że jeszcze MrQuarrian z (dot-clan i twitch.tv) robi jakąś gildię, ale nieznam nazwy.

Ja tym tematem aż tak nie interesowałem się jeszcze, ale pewnie w CBT2 też zacznę się rozglądać, bo to już będzie tylko serwer EU, więc ludzie mogą bardziej poważnie do tego podejść, chociaż mamy jeszcze trochę czasy do Q1 2016 ^^, więc nie trzeba spieszyć się ;>.

prawdopodobnie zostaniemy przy nazwie NovaSociety :P

i tak staramy się rekrutować jak największą ilość osób ;)

Zapraszam do zapoznania się z postem rekrutacyjnym :)

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/77981-blade-soul-novasociety/?p=608730

Te same osoby to zakładają co w wildstarze?

nie i całe szczęście myślę zakłada to osoba która gra w bns od startu jp serwa

Nova Society może i spoko atmosfera ale 2 tygodnie i nowa gra xD

jako członek NovaSociety nikt Ci nie broni przechodzić z sekcji do sekcji, ja jednak wole skupiać się na jednej grze ;) Lepszy Fun z gry :P

Właśnie dlatego pytam bo jak do tej pory mam podobne zdanie jak złyduszek ekipa fajna ale co z tego jak 2 tyg pograli i nie było z kim grać

Proszę nie patrzeć na Fuji'ego, który zmienia gry średnio 2 razy dziennie :P

Przepraszam, że się wtrącę, ale czy B&S jest bardziej nastawione na PvE czy PvP?

PvE trochę przeważa, ale to jest normalne ze chodząc na instancje PvE można zbierać itemy na PvP ;)

Zauważyłem, że tylko broń oraz te hmm "kawałki", mają jakieś znaczenie w tej grze. Mam na myśli statystyki w grze.

Soul Shield / Bopae (serki) jak zwal tak zwal :P

To twoje podstawowe statystyki ale obronne

Biżuteria to podstawa jeżeli chodzi o Critical / Critical Damage / Pierce

A Bron to głownie Atak

Wiec wszystko razem daje dość sporo statystyk

No a ubrania to tylko wygląd ;)

Jeśli ktoś ma kluczyk do jutrzejszej CBT, a nie potrzebuje go, to chętnie nim się zaopiekuję i przygarnę. :)

Przy odzyskiwaniu hasła na stronie NCSoft'u podaje mi błąd "Email verification failed.
Please try again in a few minutes."

Wie ktoś o co chodzi?

Problem rozwiązany, teraz czekać na weekend :)

Jeśli ktoś ma kluczyk do jutrzejszej CBT, a nie potrzebuje go, to chętnie nim się zaopiekuję i przygarnę.

Otrzymałem trochę kluczy od NCsofta, więc jak coś to jutro Ci dam, bo spełniasz jeden z wymogów jaki będzie miał giveaway. :>

O kurcze. Dzięki wielkie, nie spodziewałem się. :D Kochany jesteś ;) (jakkolwiek to zabrzmi ^^)

Ściągnąłem grę, tylko niestety na kontynent amerykański. Ktoś mi wyjaśni jak mogę włączyć grę i podłączyć do serwerów EU? Mam kluczyk.

Ściągnąłem grę, tylko niestety na kontynent amerykański. Ktoś mi wyjaśni jak mogę włączyć grę i podłączyć do serwerów EU? Mam kluczyk.

Dziś wyszła aktualizacja, więc jak Ci się zaktualizuje klient, to pojawi Ci się opcja Europe do wybrania w launcherze.

Ok dzięki, że wyjaśniłeś takiemu Januszowi jak ja :D