Blade & Soul - Europa

Powie mi ktoś coś o tej grze? Tzn kiedy będzie można w nią grac... normalnie w Europie- i czy jest to P2P B2P? F2P ?

Będzie f2p i Headstart będzie na początku 2016 roku, a beta eu chyba jutro w nocy lub pojutrze startuje.

Otrzymałem trochę kluczy od NCsofta, więc jak coś to jutro Ci dam, bo spełniasz jeden z wymogów jaki będzie miał giveaway. :>

Badz tak mily i uwzglednij mnie na swojej liscie grzecznych dzieci. Chce wreszcie wyprobowac ten slynny, niezwykle dynamiczny system walki B&S, a jak dotad nie zdobylem klucza. Dzieki

Witam, mam mały dylemat jeśli chodzi o klasy.

Chciałabym wbić 45lvl w czasie tego beta weekendu, będzie to mój pierwszy beta weekend, jednak z tą grą miałam już styczność. Chciałabym wiedzieć jaka klasa może dać efekt wystarczająco szybkiej by to zrobić solo. Zastanawiam się nad Force Masterem, albo Blade Masterem, ewentualnie znanym mi dobrze Summonerem. Możecie mi pomóc w dokonaniu tej decyzji?

Przepraszam, że się wtrącę. Ale jaki jest endgame tej gry :D ?

Przepraszam, że się wtrącę. Ale jaki jest endgame tej gry ?

Dungeony, farm endgame bopae, daily (itemy z nich będą przydatne na ewentualne alty), dodatkowe poziomy (z tego co słyszałam jest ich 5~10) i oczywiście pvp, chyba się jeszcze można pobawić w craft z tego co słyszałam.

Witam, mam mały dylemat jeśli chodzi o klasy.Chciałabym wbić 45lvl w czasie tego beta weekendu, będzie to mój pierwszy beta weekend, jednak z tą grą miałam już styczność. Chciałabym wiedzieć jaka klasa może dać efekt wystarczająco szybkiej by to zrobić solo. Zastanawiam się nad Force Masterem, albo Blade Masterem, ewentualnie znanym mi dobrze Summonerem. Możecie mi pomóc w dokonaniu tej decyzji?

Szybko expi się summonerem. Do tego dość bezpiecznie, bo kot może tankować. Force Master na początku jest powolny w expieniu, ale na wyższych lvlach ze względu na dobre aoe i dps bardzo przyśpiesza. Moim zdaniem powinieneś wybrać jedną z tych dwóch klas.

Witam, mam mały dylemat jeśli chodzi o klasy.Chciałabym wbić 45lvl w czasie tego beta weekendu, będzie to mój pierwszy beta weekend, jednak z tą grą miałam już styczność. Chciałabym wiedzieć jaka klasa może dać efekt wystarczająco szybkiej by to zrobić solo. Zastanawiam się nad Force Masterem, albo Blade Masterem, ewentualnie znanym mi dobrze Summonerem. Możecie mi pomóc w dokonaniu tej decyzji?

Też polecam jedną z tych dwóch klas, co NorthenStar wypisał, ale ogólnie to każda z tych 3 sprawdzi się, jak coś będę dość aktywnie grać w CBT2 i mam kilka 45lvli, więc moge Ci pomóc w instancjach, aby je szybko zrobić jak tak Ci śpieszno. ^^

p.s. Ja w alpha 1 robiłem summonera, bo wiedziałem, że będzie dużo sytuacji, że będę musiał radzić sobie sam, więc większość instancji i world bossów solowałem.

To już zależy od Ciebie ... jak wolisz close combat to Blade Master będzie idealny,

Jeżeli jednak wolisz range to wybierz Force Masterem.

P.S. Każdą klasa expi się w miarę tak samo szybko ;)

Wiadomo w jakich godzinkach ma wystartować ta CBT2?

Tak... wystarczy poczytać na odpowiednich stronkach.. ;>

CBT2 zaczyna się o 19:00 w piątek.

Wiadomo już coś na temat przenoszenia postaci z NA na EU ?

Wiadomo już coś na temat przenoszenia postaci z NA na EU ?

A dokładniej o, co ci chodzi?

Większość już było napisane, a jeśli chodzi o serwery to pewnie dostaniemy 3 jak na NA, ewentualnie nowych rzeczy dowiemy się o 1:00 rano na oficjalnym livestreamie, jeśli mają jakieś nowe rzeczy do ogłoszenia. ^^

Myslę, że Ammonit chodziło o to, czy postacie, które stworzyliśmy podczas pierwszej CBT zostaną przeniesione teraz na serwer EU.

Tak, zostaną przeniesione. ;)

mam stworzona postać na NA i chciałbym ja dokończyć na EU a nie bardzo mi się chce expić nowej postaci :P

mam stworzona postać na NA i chciałbym ja dokończyć na EU a nie bardzo mi się chce expić nowej postaci

Tak będzie przeniesiona, jak to już Nezcha napisał, więcej info na: link

Zadziała mi na tej karcie?

ATI Radeon HD4600

procek itd. są w porządku, martwie sie tylko o karte

Zadziała mi na tej karcie?ATI Radeon HD4600procek itd. są w porządku, martwie sie tylko o karte

Gra zadziała, ale jak dokładnie to będzie działać(ilość FPS i ustawienia) to nie wiem, ściągnij grę i sprawdź. ;)

Imo to będzie najlepszy sposób.

Skąd to ściągnąć?

Skąd to ściągnąć?

Grę można pobrać tutaj: Link