Blade & Soul - Europa

Mały update w związku z tym co w końcu wybieram, a więc będzie to ponownie summoner, ogarnęłam sobie gameplaye summonera z bety, wiele się zmieniło od wersji obecnej na bardzo legalnym rosyjskim serwerze.

Też polecam jedną z tych dwóch klas, co NorthenStar wypisał, ale ogólnie to każda z tych 3 sprawdzi się, jak coś będę dość aktywnie grać w CBT2 i mam kilka 45lvli, więc moge Ci pomóc w instancjach, aby je szybko zrobić jak tak Ci śpieszno. ^^p.s. Ja w alpha 1 robiłem summonera, bo wiedziałem, że będzie dużo sytuacji, że będę musiał radzić sobie sam, więc większość instancji i world bossów solowałem.

Zapewne skorzystam z twojej pomocy, ponieważ czuję, że pewna instancja może mi sprawiać problemy z randomami, zwłaszcza, że wiem jaki był z tym problem na serwerze na którym wcześniej grałam.

Może umówmy się który realm wybrać mają być 3 to może 1 od góry lub dołu chyba że wiadomo jak się będą nazywać

Wiadomo już jak będą się nazywać. ;>

• Mushin -> Soha
  • Jiwan -> Yusung
  • Iksanun -> Myo

Ja mam 45lvl na Myo i Soha, Mushin oczywiście jest najbardziej popularny, ale jak coś to i tak przez F8 można pomagać sobie nawet z różnych serwerów.

p.s. nie wiem jak z kolejkami, niby rozdali trochę tych kluczy, ale jakby nie patrzeć teraz są dwa regiony już NA i EU, więc będzie trochę mniej ludzi.

Kiedy startuje cbt2? Mnie ciągle wyskakuje error...

Około godziny 19. Keep calm. :D

Obecnie trwają Mistrzostwa Świata z B&S, jak ktoś chce klucz to whisper do SeigiS na oficjalnym kanale B&S - twitch.tv/bladeandsoul. :)

Trochę kluczy rozdam też na moim krótkim strumyku, jak ruszy CBT2. // Edit: Aby nie rozdzielać ludzi wszystkie klucze dostanie MrQuarrian i będzie je rozdawać na swoim strumyku.

Chce sobie wreszcie zrobić postać female i popatrzeć jak biega na najwyższych detalach :]

Mam nadzieję że nasz wersja dogoni KR i będą międzynarodowe turnieje z udziłem EU i NA.

Słyszałam, że nie polecane jest dołączać na serwer powiązany z alpha testami...dlaczego? Czy można do niego dołączyć nawet jeśli nie brało się udziału w alphie?

(Chcę grać na Soha, ale te wieści jakoś sprawiają, że jestem niezdecydowana)

Można dołączyć do każdego serwera, po prostu Mushin był na alpha 1 i 2, więc jak wyszła CBT1 to wszyscy tam się pchali by razem grać, więc były duże kolejki, które zmalały po 1-2 dniach.

Dlatego nie powinno być już żadnego problemu z kolejkami bo gracze pozmieniali serwery no i mamy już podział na NA i EU (wtedy wszyscy siedzieli na jednym serwerze), chyba że tysiące graczy nie grali na NA i czekali do dziś na EU... to wtedy mogą być kolejki.

Jakiś polski klan po stronie czerwonych się pojawi na becie?

Jakiś polski klan po stronie czerwonych się pojawi na becie?

Tak, choćby dot-clan będzie u Crimson Legion - Link

Czy tylko mi nadal wyskakuje "Failed to connect server" czy jakoś tak?

Na jakich serwerach zakładać postać? Ps. strasznie gra laguje.

I tu moję pytanie, czy można zmienić język mowy z angielskiego na japoński?

Loku prawdopodobnie się nie da :angry:

Z tego co wiem to ma być taka opcja, ale możliwe, że dopiero po starcie gry. :)

I na jakim serverze w koncu gracie? :D

Na jakich serwerach zakładać postać? Ps. strasznie gra laguje.I tu moję pytanie, czy można zmienić język mowy z angielskiego na japoński?

Jeśli cię to dalej interesuję jest możliwość zmiany języka, ale trzeba ściągnąć 900mb plików. Pytanie do tych co grali wcześniej zastanawiam się nad graniem assassin, blade master lub blade dancer która klasa najlepiej będzie się sprawowała w pve?

Blade Master to pseudo tank
Blade Dancer robi niezły dps

Assassin lubi zbierać aggro w hide

lepiej chyba Blade Dancera wybrać :) sprawdzi się na PvE i PvP :)

Pytanie :) czy ta CBT trwają tylko w weekendy?