Pytanie czy ta CBT trwają tylko w weekendy?
Nie tylko , ja teraz grałem i serwery były online.
Pytanie czy ta CBT trwają tylko w weekendy?
Nie tylko , ja teraz grałem i serwery były online.
dobrze wiedziec bo gra wciąga.
dobrze wiedziec bo gra wciąga.
Weekend 1: Oct 30–Nov 2 [English only]
Weekend 2: Nov 13–16 [English only]
Weekend 3: Nov 24–30 [English, French, German]
Weekend 4: Dec 11–14 [English, French, German]
Weekend 5: Dec 18–21 [English, French, German]
Takze spieszta sie chopy, bo zaraz wam zamykaja serva.
zazwyczaj
kolejna beta bedzie 24-30 listopada
i jeszcze raz będe musiał zdobyć klucz do CBT?
klucze są rozdawane na odpowiednie CBT wiec na kolejne bety trzeba się starać o nowe klucze ( chyba ze ktoś kupił Founder Packa - to ma dostęp do każdej bety )
Może ktoś z was spróbować wyjaśnić mi co się teraz właściwie dzieje na oficjalnych forach?
Tzn o co dokładnie chodzi Euranna?
Nie wiem coś się dzieje na oficjalnym forum gry w związku z cenzurą jakiegoś elementu gry. Dopiero dzisiaj doczytałam.
Jeśli się nie myle to jutro o 19 startuje beta ta?
Jeśli się nie myle to jutro o 19 startuje beta ta?
Tak, startuje, chociaż nie wiem czy po tych potyczkach na forum będzie dużo ludzi.
a mam pytanie, byly jakies giveawaye kluczy? bo jutro strart bety a kluczy ani widu ani słychu
Nie mam pojęcia mam foundera a tej całej potyczki nie rozumiem tak na prawdę cały temat tego hatu jest jakiś dziwny i bez żadnego sensu
Chodzilo o to, ze kolesiowi nie staje, a Oni to ukrywaja
W skrocie, tlumacze zmienili duza czesc side-questow,(pozniej sie okazalo, ze main-q tez sa zmienione, ale juz mi sie nie chce czytac tego, bo ludzie sraja tekstem jak zwariowani) przykladowo byl sobie kolega, dla ktorego zbieralismy cos na impotencje po lasach, a jego zona go zdradzala w oryginalnej wersji, u nas natomiast zlagodzili watek z zona, a nam kaza isc po viagre itp.
Ogolnie ludzie sie zala, ze zmiany fabularne splycaja historie i tlumacze maja za duzo swobody.
Kluczy jeszcze nie rozdawali, ludzie seie boja, ze ta CBT moze byc tylko dla posiadaczy FP.
Ale nie srajta a znajdzieta.
Peace.
czyli tak jak w skrócie wyczytałem robią z igły widły.
Zalezy jak na to spojrzec, bo jakby przykladowo do polnocnokoreanskich kin mial trafic po raz pierwszy Matrix, a ich ludzie zaczeliby grzebac przy fabule i z Neo zrobili cpuna-homoseksualiste, ktorremu wszystko sie przewidzialo, bo wzial za duzo prochow, no to chyba jednak mialoby to wplyw na sukces/odbior tej znakomitej produkcji.
Orientuje się ktoś czy po premierze w styczniu będzie content z 45+ (silverfrost mountains)? Czy raczej będzie jak na ru i pojawi się on później?
Orientuje się ktoś czy po premierze w styczniu będzie content z 45+ (silverfrost mountains)? Czy raczej będzie jak na ru i pojawi się on później?
Tyle Ci moge powiedziec.
At launch, Blade & Soul will have a max level of 45, with access to the 1v1 Arena, and two dungeons not seen in our recent Closed Beta tests: Blackram Supply Chain, and E. Fleet Supply Chain. A regular cadence of content updates and patches are planned and in-progress, and we’ll have more information on upcoming content soon after release.
Tyle Ci moge powiedziec.At launch, Blade & Soul will have a max level of 45, with access to the 1v1 Arena, and two dungeons not seen in our recent Closed Beta tests: Blackram Supply Chain, and E. Fleet Supply Chain. A regular cadence of content updates and patches are planned and in-progress, and we’ll have more information on upcoming content soon after release.
+1, nie dostaniemy nawet Mushin Tower i BSH na początku, więc będzie trzeba cieszyć się Poh 4/6/24 przez jakiś* czas.
*mówili, że mają "agresywny" plan aktualizacji, więc powinni w miarę szybko i regularnie dodawać nowe rzeczy.
Czyli trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Szkoda bo w Azji dostaną kolejną klasę a my jeszcze na premiere gry czekamy.