Byc moze nawet dwie klasy. Ta hybryde FM z KFM i po cichu mowi sie tez o Gunnerze, ktory mial byc juz dawno temu.
Blade & Soul - Europa
Mam dziwne wrażenie że wersja eu/na będzie porażką bo twórcy coś tak zepsują (itemshop itp) że każdemu się to nie spodoba i wrócą do innych wersji.
Mam dziwne wrażenie że wersja eu/na będzie porażką bo twórcy coś tak zepsują (itemshop itp) że każdemu się to nie spodoba i wrócą do innych wersji.
Ogólnie nie bawię się w takie rzeczy, ale według mnie to najlepiej pasuje:
Już jest problem nawet z tłumaczeniem kiedy wydaje mi się, że większość graczy najzwyczajniej te questy przeklikuje. Także...cóż...warlock na TW czeka.
To tylko moje zdanie. Tydzień przed pierwszym cbt kupiłam master packa, duży hype... a po zagraniu na pierwszym cbt i jeden dzień na cbt2 wróciłam na tw i cn. Może to przez to że po wbiciu 45 zostaje tylko pvp i big 4.
Jest, jak jest, nie ma co się bawić w jasnowidza jak jeszcze gra nawet nie wyszła, no i lepsze to niż dać grę do Gameforge...
Tak przynajmniej mamy jeden oddział NCWest zajmujący się obiema wersjami, więc aktualizacje powinny być w miarę szybkie, a nie mogą dać za dużo na start i lepiej im się opłaci powiedzmy co 2-3 tygodnie coś wypuścić, jeśli ten ich plan aktualizacji będzie faktycznie "agresywny", no i mówili, że przed Mistrzostwami Świata 2016 mamy dogonić pozostałe wersje, aby mieć równe szanse.
Oby było tak jak mówisz bo dla mnie bns bez contentu 45+ to tak samo jak granie na ruskim privie
Oby było tak jak mówisz bo dla mnie bns bez contentu 45+ to tak samo jak granie na ruskim privie
Całkowicie Cię rozumiem, też bym chciał 50lvl content i "kontynuować" moją grę dalej tam gdzie skończyłem na innych wersjach, ale tyle już to przechodziłem, że jestem już do tego przyzwyczajony (KR>CN>RU>TW).
Ale jeśli dotrzymają słowa, to nie będzie źle i mushin+bsh dodadzą szybko, a za nimi zaraz spiral lab, ale nie wiadomo jak długo będzie trzeba poczekać do 50lvl i w jakich częściach będą go dodawać.
Co do cenzury, to faktycznie coś tam zmieniają w niektórych questach, ale to mało istotne, bo raz mało kto je czyta, a dwa to, że i tak jest już w produkcji "english westernization fix" robiony przez fanów z "poprawnym" tłumaczeniem, no i podmieniając głosy na KR/JP (co kto lubi) uniknie się angielskiego VO.
Tak naprawdę jedyne, co pozostaje to, co zrobią z cash shopem bo tego nie z modujemy*, mam nadzieję, że founder packi i kostiumy + członkostwo premium zasili ich portfele na długi czas, ale pożyjemy zobaczymy .
Lapcie klucze, jeszcze 9k zostalo.
https://na.alienwarearena.com/giveaways/blade-soul-closed-beta-3-key-giveaway
Całkowicie Cię rozumiem, też bym chciał 50lvl content i "kontynuować" moją grę dalej tam gdzie skończyłem na innych wersjach, ale tyle już to przechodziłem, że jestem już do tego przyzwyczajony (KR>CN>RU>TW).Ale jeśli dotrzymają słowa, to nie będzie źle i mushin+bsh dodadzą szybko, a za nimi zaraz spiral lab, ale nie wiadomo jak długo będzie trzeba poczekać do 50lvl i w jakich częściach będą go dodawać.Co do cenzury, to faktycznie coś tam zmieniają w niektórych questach, ale to mało istotne, bo raz mało kto je czyta, a dwa to, że i tak jest już w produkcji "english westernization fix" robiony przez fanów z "poprawnym" tłumaczeniem, no i podmieniając głosy na KR/JP (co kto lubi) uniknie się angielskiego VO.Tak naprawdę jedyne, co pozostaje to, co zrobią z cash shopem bo tego nie z modujemy*, mam nadzieję, że founder packi i kostiumy + członkostwo premium zasili ich portfele na długi czas, ale pożyjemy zobaczymy .
Ncsoft akurat item shopy ma dobre w kazdej grze ;)czy to TERA , AIon , Lineage...tak , ze o IS nie ma sie co martwic raczej. NCsoft to akurat bardzo porzadna firma pod wzgledem utrzymywania swoich gier. A czepianie sie questow , ktorych nikt nie czyta ? .
Jeśli ktoś by chciał pograć albo miał jakieś pytania to server Soha Crimson Legion Nakill 35lvl i Serep zaraz zaczne mykać od zera.
Działa wam gra już?
Działa wam gra już?
Tak, można już się logować.
P1UIF90NCZDSILQ0CA0T
D: klucz
skąd brać inne outfity dla postaci?
skąd brać inne outfity dla postaci?
Pvp, questy, IS, Bossy- zbierasz itemki z bossa i losujesz kostium na tym kole w miescie. Graj to sie dowiesz.
najłatwiejsza klasa mele jaka jest bo forcemaster mi nie pasuje a dodam że nie koniecznie eu us możecie też podać z azjatyckich serwerów?
Powiem szczerze że ledwo zrozumiałem o co ci chodzi ale moim zdaniem najłatwiejszy destroyer lub blade dancer z melee. W azji nie ma nowego melee jest tylko nowy mag nazywa się Warlock.
nakill bravo to jest odpowiedź na jaką czekałem dzięki właśnie o to mi chodziło to idę obczaić tego balednacera bo destro już grałem.
Mam takie pytanko do tych którzy dużo czasu spędzili na krzaczkowatych wersjach jaka jest najskuteczniejsza metoda rushowania lvlu(chce przetestować melee klasy) robienie wszystkich questów czy tylko story i jakies dungi, grind, z góry dzięki za odpowiedź