Zapraszamy wszystkie zdecydowane osoby na dołączenie do Nas na spotkanie w grze w godzinach 16-19. Wtedy nastąpi oficjalny start gildii oraz może jakieś pamiątkowe zdjęcie. Wszystkie osoby (te które mogą ale także te które nie mogą pojawić się w tym czasie) proszę o wiadomość na pm lub mail codeqqi@qq.com z informacją o dostępności w tym czasie oraz nicku/rasy/klasy. Zdecydowaliśmy się na gildię z 2 prostych powodów, brak polskiej sceny na tym serwerze(lub jej słabe ogarnięcie - nie ma nawet żadnej wzmianki o pl gildii na oficjalnym forum gry) oraz łatwiejsze monitorowanie aktywnych graczy. Nie ukrywajmy, żeby coś osiągnąć w tej grze nie można być niedzielnym graczem, a czas realizacji stania się "koxem" to i tak około roku w warunkach f2p. Pozdrawiam i czekam na odzew.
Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?
To jak malo polakow na tym servie gra to moze inny server
Pragniemy grać dla przyjemności i dzięki przyjaźni oraz wspólnej bezinteresownej pomocy "zawojować na świecie".Wspólnie postanowiliśmy, że sięgniemy po przygodę w Perfect World International, serwer [eu] de-momaganon.Nie ważne czy wolisz PvP czy PvE, najważniejsze że potrafisz czerpać radość z najmniejszych rzeczy oraz zarażać tym innych.
Nikt nikogo nie zmusza do grania z Nami.
wolal bym z wami od 0 niz odrazu z koxami co maja gdzies nowych graczy i liczy sie dla nich eq z is ;p
Jak na razie nie ma koxow ;d wszystko jest do nadrobienia
ale na innych servach sa koxy pewnie jakies ;p
ale na innych servach sa koxy pewnie jakies ;p
No coś Ty, gra ma tylko 4 lata (ta od pwe) ilu koxów mogło się naplenić w tym czasie?
//Sry, że nie ma mnie w grze. Prawdopodobnie dzisiaj off, no wiecie dziewczyna ma wolne i chcemy pobyć trochę ze sobą.
ja sobie zagram seekerem jak cos spodobal mi sie on
To chyba dobrze, seeker mocna klasa zarówno do pvp jak i w pt do farmy.
bardziej bym sie nastawial na pt z wami
Pobieram bo wcześniej miałem formatkę. Mam tam postać 11 lvl, nie pamiętam klasy
sprawdz czy server ten sam
Na 100 % ten sam. Do wieczora się pobierze to może zajrzę jeszcze dziś.
jak cos ja klasa seeker bede to mozna pograc razem :-)
Podgląd zawartości swojego konta, a tutaj już mój profil. Jeśli ktoś chce może dodać. Tutaj oferty od sponsorów (na free zen). Co do pwi nie wiem czy dzisiaj będę, praca do 21.
nie wiedzialem ze jakies profile sa ;p
@QQi
Wysłałem Tobie zaproszenie. Moja klasa to Earthguard Mystic. Nie wiedziałem ,że tam jest opcja profili postaci jak i osiągnięcia
ja gram Earthguard seeker nick Abaros jestem obecnie w grze
gracie jeszcze ? spotkac niemoge was
Praca. Gramy, gramy.