Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?

Zapraszamy wszystkie zdecydowane osoby na dołączenie do Nas na spotkanie w grze w godzinach 16-19. Wtedy nastąpi oficjalny start gildii oraz może jakieś pamiątkowe zdjęcie. :D Wszystkie osoby (te które mogą ale także te które nie mogą pojawić się w tym czasie) proszę o wiadomość na pm lub mail codeqqi@qq.com z informacją o dostępności w tym czasie oraz nicku/rasy/klasy. Zdecydowaliśmy się na gildię z 2 prostych powodów, brak polskiej sceny na tym serwerze(lub jej słabe ogarnięcie - nie ma nawet żadnej wzmianki o pl gildii na oficjalnym forum gry) oraz łatwiejsze monitorowanie aktywnych graczy. Nie ukrywajmy, żeby coś osiągnąć w tej grze nie można być niedzielnym graczem, a czas realizacji stania się "koxem" to i tak około roku w warunkach f2p. Pozdrawiam i czekam na odzew. :)

To jak malo polakow na tym servie gra to moze inny server

Pragniemy grać dla przyjemności i dzięki przyjaźni oraz wspólnej bezinteresownej pomocy "zawojować na świecie".Wspólnie postanowiliśmy, że sięgniemy po przygodę w Perfect World International, serwer [eu] de-momaganon.Nie ważne czy wolisz PvP czy PvE, najważniejsze że potrafisz czerpać radość z najmniejszych rzeczy oraz zarażać tym innych.

Nikt nikogo nie zmusza do grania z Nami. :)

wolal bym z wami od 0 niz odrazu z koxami co maja gdzies nowych graczy i liczy sie dla nich eq z is ;p

Jak na razie nie ma koxow ;d wszystko jest do nadrobienia ;)

ale na innych servach sa koxy pewnie jakies ;p

ale na innych servach sa koxy pewnie jakies ;p

No coś Ty, gra ma tylko 4 lata (ta od pwe) ilu koxów mogło się naplenić w tym czasie? :D

//Sry, że nie ma mnie w grze. Prawdopodobnie dzisiaj off, no wiecie dziewczyna ma wolne i chcemy pobyć trochę ze sobą. :)

ja sobie zagram seekerem jak cos spodobal mi sie on :P

To chyba dobrze, seeker mocna klasa zarówno do pvp jak i w pt do farmy. :)

bardziej bym sie nastawial na pt z wami :P

Pobieram bo wcześniej miałem formatkę. Mam tam postać 11 lvl, nie pamiętam klasy :P

sprawdz czy server ten sam

Na 100 % ten sam. Do wieczora się pobierze to może zajrzę jeszcze dziś.

jak cos ja klasa seeker bede to mozna pograc razem :-)

Podgląd zawartości swojego konta, a tutaj już mój profil. Jeśli ktoś chce może dodać. :P Tutaj oferty od sponsorów (na free zen). Co do pwi nie wiem czy dzisiaj będę, praca do 21.

nie wiedzialem ze jakies profile sa ;p

@QQi

Wysłałem Tobie zaproszenie. Moja klasa to Earthguard Mystic. Nie wiedziałem ,że tam jest opcja profili postaci jak i osiągnięcia :)

ja gram Earthguard seeker nick Abaros jestem obecnie w grze

gracie jeszcze ? spotkac niemoge was

Praca. :) Gramy, gramy.