Nie jest głupi, ale z pewnością ryzykowny.
Cieniste Dni [Gra]
Wybaczcie, nie rozwinąłem myśli. Nie patrzę jednowymiarowo i zgadzam się z Tobą w kwestii eliminacji 'pro graczy'. Ja, bedac cieniem, zostawiłbym jednak to na 'lepsze' okazje.
Głosuję na gracza Pelgren.
Powód: Już w pierwszym dniu gry chciał założyć ze mną sojusz - nie wiem jak wam, mnie wydaje się to bardzo podejrzane.
Zostało 20 minut trzeba się zdecydować
Głosuję na gracza Pelgren.Powód: Już w pierwszym dniu gry chciał założyć ze mną sojusz - nie wiem jak wam, mnie wydaje się to bardzo podejrzane.
Może być kilka możliwości:
1. Masz rację i jest on demonem.
2. Jest on jasnowidzem, prześwietlił Cię i Ci ufa.
3. Jest on wyjątkowo naiwny i niedoświadczony.
Według mnie zrobił nierozważnie i naprawdę podejrzanie, więc naprawdę mu nie ufam.
Według mnie zrobił nierozważnie i naprawdę podejrzanie, więc naprawdę mu nie ufam.
Masz powód by mu nie ufać.
Oddaję głos na gracza BlastBlue
A czemu? To już wolę zachować dla siebie
Alen nie lubię jak ktoś głosuje bez powodu, bo tak to nic nie pomaga a tylko może zaszkodzić
@Byczsek
Takim tokiem myślenia to w pierwszym dniu nikogo nie powinniśmy zabijać, przecież nie ma dowodu na nikogo z nas a jednak ktoś zginać musi.
Głosuję na gracza Pelgren
Żeby nie zginęły dwie osoby
Abraxus nie o to mi chodziło, ale dobrze żeby chociaż podać jakikolwiek powód dlaczego akurat ta wybrana osoba
Oddaje głos na gracza Pelgren.
O dziwo do mnie też dotarła wiadomość o sojuszu. Jasnowidz prześwietlający 2 razy czy może nie uważna taktyka? Przekonajmy się.
Zaufam wam i również Oddaje głos na gracza Pelgren.
Mam tylko nadzieję, ze nie jesteście demonami w zmowie. W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać, a zakładanie sojuszy pierwszego dnia jest kompletnym idiotyzmem... Widzę, że kompletnie niczego nie nauczyliście od naszych przodków(poprzednich sezonów). Takie zagrania najczęściej kończą się wyjawieniem wszystkich tajemnic demonom.
Byczsek czy wystarczy Ci wiedza, że już pierwszego dnia nie wzbudził mojego zaufania?
Może być chociaż kiepski to powód
Ale zawsze jakiś
No dobra to zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.
Głosuję na Hantusa.
Mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno.
Oddaję głos na gracza BlastBlue
ale widzę że odpadnę jako pierwszy
Ah... Podejrzewałem że tak się stanie że weżniecie mnie za demona.Ale nie sądziłem że za to iż chciałem stworzyć grupę zaufanych ludzi. Nie wydaje wam się to podejrzane że ktoś pragnie pozbyć się człowieka który chciał stworzyć grupę. Bo mi wydaje się to dziwne że ktoś w takiej chwili pragnie aby ocalali żyli w pojedynkę rozproszeni bezbronni...