Nic nadzwyczajnego, ozdoba, biżuteria, tak samo jak zegarek, wiek czy orientacja seksualna nie ma nic do rzeczy, nie przeszkadza mi to, jeśli ktoś chce ozdobić swoje ciało w taki sposób proszę bardzo. Uważam że to neutralna ozdoba, bardzo często spotykana za zachodnią granicą, gdzie jest noszona przed 15 jak i 50 latków, ze względu na to że jest tak popularna nikt nie ma zamiaru nawet nad tym dyskusji prowadzić, no ale ludzie wychowywani w mikro świecie ograniczonym do szkoły/osiedla/domu/podwórka będą się doszukiwać głębszego znaczenia, nawet przypisywać użytkowników takiej biżuterii do pewnych grup społecznych, każdy wie jakich, mimo tego że to tylko biżuteria, ozdoba tak jak wspominałem wcześniej. Jestem neutralny, w sumie to przyzwyczajony, żadnych wrażeń na mnie nie robi tunel o średnicy 5 centymetrów czy kolczyk w brwi. Uważam że takie dyskusje i od razu wsadzanie ludzi do jednego wora i używanie w takiej dyskusji słów typu "pedalstwo" i takie tam robi z was wieśniaków, tak moim zdaniem połowa z was to wieśniaki którzy są ograniczeni przez wychowanie, szkołę, kraj , religię i pewnie jedyny świat jaki zobaczycie to ten w telewizji i zawsze będzie myśleć że jesteście lepsi od wszystkich, a przy tym macie racje. Otóż jesteście ograniczeni.
Pozdrawiam.
Urażona połowa może reportować, będzie śmiesznie.