Co myślicie o kolczykach u faceta?

Dla mnie facet z choćby jednym kolczykiem czy rurkami jest najprawdopodobniej homo, bądź jakimś masochistą jeśli ma ich więcej.

Kurde no dziewczyny noszą kolczyki i przeszło to na "chłopaków".

Dziewczyny noszą rurki, różne chusty itd i kurde też to na nich przeszło.

Jak widzę na mieście gościa w rurkach, kolczyku i jakimś szalu, to sory ale to nie jest facet.

Takie ozdóbki powinny raczej upiększać kobiety, ale skoro chłopak,mężczyzna czuje się z tym dobrze to nikt mu tego nie zabroni. Co do mnie to mam dystans do tego, bo przecież nie będę oceniał człowieka po wyglądzie, w końcu to nie mnie zdobi,szpeci to, tylko jego.

Ogólnie ja jestem człowiekiem bardzo tolerancyjnym , jednak jako ojciec małego dziecka mam pewne zasady.
Obojętne jest mi to czy ktoś ma przekłute tu i tam, czy jest gejem czy lesbijka , jednak gdybym szedł przez miasto z pociechą i przed moimi oczami oraz oczami dziecka pokazała by się para 2 facetów całujących się przed moim dzieckiem, to sorry ale tutaj moja tolerancyjność się kończy. Bo co rodzic może dziecku powiedzieć " kochanie , nie patrz bo ci panowie są źli? " , temat seksualności jest naprawdę trudnym, długim tematem o którym trzeba rozmawiać i z chęcią taka rozmowę podejmuję ponieważ trzeba, jednak są pewne granice .... moralności ?
Fakt nie popieram tez lizanie się w miejscach publicznych żeby każdy widział jak wkłada chłopak jęzor do gęby panienki, jednak to można w sposób racjonalny dziecku wytłumaczyć.

Drugim przypadkiem jak idzie EMU jakiś , wy-kolczykowany jak krowa w zagrodzie ( nie mówię o 1 kolczyku np w uchu ) tylko o dziesiątki w różnych widocznych miejscach. Przecież to szpeci ciało maskara jakaś. Jeszcze się uśmiechniesz z niego, to powie Ci że " elooooł nie pacz tak na mnie , bo Cię na policję zgłoszę ziomuśśśśś " .

W skrócie mówiąc , powtórzę co napisałem wyżej "

" Ludziom od wolności i dobrobytu, w d*pach się poprzewracało już "

Deska, wcześniej prosisz by nie odbiegać od tematu, a teraz sam zaczynasz pieprzyć farmazony o homoseksualiźmie. Temat dotyczył piercingu, a kojarzenie go tylko z homoseksualizmem jest chore. Ave

Nie mam nic przeciwko, sam posiadam 'kilka'

Max 1 w uchu, te w brwi są pedalskie według mnie.

Sam bym nie nosił, znam gości którzy nie jednemu przestawiliby zgryz a noszą się w kolczykach (we brwi, w uchu...). Są również przypadki zniewieściałych "ładnie wyglądających" odtwórców C.Ronaldo(heh...)
Pedał to myra innego faceta po d*pie, rurkowiec to fanaberia i "krzyk mody" dla niektórych... Ja po prostu nie zwracam na to uwagi, jak ktoś jest w porządku to może mieć nawet ćwieka wjeba...wsadzonego w środek czoła i u kuśki mi to wisi. A jak ktoś reprezentuje swoją postawą "plankton" jak niektórzy którzy się wypowiadali wyżej to nie ważne czy ma kolczyk czy nie, jest parówą i szkoda pluć na takich. :D

A i Pan "rekruter" - nie panosz się Pan bo od siedzenia za biurkiem i wertowania makulatury zwanej CV nie stałeś się wyższy rangą :D
Pozdrawiam :)

A co na to twój chłopak?

Sam mam kolczyk, w prawym, dolnym kaciku ust, jak dla mnie bardzo fajny bajer. Zastanawiam sie czy nie zrobic sobie jeszcze na/w brwi. Jeden lub dwa kolczyki to dla mnie fajna sprawa, ale wiecej bym sobie nie zrobil na pewno ;)

Mi sie nie podobaja, ale jednoczesnie nie kojarze tego z byciem homo, tak jak niektorzy tutaj to odbieraja. Kolczyk u faceta, to zupelnie normalna rzecz, no bo dlaczego nie? To tylko kolczyk, a nie penis we wiadomym miejscu. Nie ma co bawic sie w generalizowanie i kroczenie po utartych i blednych schematach myslowych.

A co na to twój chłopak?

Mam złe wieści - nie jesteś zabawny.

Kolczyki u faceta.... hmm...

W sumie nie mam nic przeciwko o ile jest to zrobione z umiarem. Niestety wielu zaczyna z tym przesadzać (choć nie tylko mężczyźni ale również kobiety) co powoduje, że się po prostu szpecą. W takim wypadku można już mówić o chorobie psychicznej. Ja staram trzymać się maksymy 'wszystko jest dla ludzi ale z umiarem'. Jak zwykle przypominam, że to jest jedynie moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać. Pozdrawiam serdecznie :)

Wybacz, ale ubawiło mnie to okrutnie, biorąc po uwagę że masz 23 lata

A mnie wybacz ubawiło okrutnie że jakaś 33 letnia cipuszka musiała się popisać i podreperować własne ego komentując innych zdanie bo własnego nie ma ale jej to nie wyszło a czuje że musi być jedną z tych dziewczynek z kolczykami które stoją z koleżankami pod klubami dla homoseksualistów więc już skończ pajacowanie.

warn_ico.png
Obrażanie innych ~ NS

23 letni old manie XD ty to pewnie szukałeś własnej tożsamości i eksperymentowałeś z różnymi rzeczami :) - 23 latek który wydoroślał XD jajca normalnie

Jak dla mnie ludzie co robią sobie kolczyki do 20 próbują zaszpanować i tyle z marnym skutkiem XD, powyżej odmłodzić się ?

Jetem na nie, to nie zachód z ich pomylonym sposobem życia

A mnie wybacz ubawiło okrutnie że jakaś 33 letnia cipuszka musiała się popisać i podreperować własne ego komentując innych zdanie bo własnego nie ma ale jej to nie wyszło a czuje że musi być jedną z tych dziewczynek z kolczykami które stoją z koleżankami pod klubami dla homoseksualistów więc już skończ pajacowanie.

Nie zabłysnąłeś. Kolejny już raz.

michael-jackson-eating-popcorn-o.gif

Inaczej się tego opisać nie da

Ja mam cztery w lewym uchu i pracuje w korporacji także bez przesady. Tak długo jak kolczyki są zrobione nie za duże i w dobrym guście to wszystko można jakoś dopasować..... a jeżeli tak to komuś przeszkadza to baranizm i nie twoje ucho :)

Jak dla mnie kolczyk nie jest zły, ale jeden. Czasami jest to fajne, jednak niektórzy muszą liczyć się później z tym, że są dla niektórych "pedalscy". Takie pokolenie... Jeżeli nikt z tym nie przesadzi i będzie wyglądało dobrze, to dlaczego by nie?

Kolczyk = gej, rurki = gej, dobrze ubrany koleś = gej, dba o siebie= gej, po co wogóle pytać się o zdanie innych kolesi, lub zadawać pytanie na forum, które nie ma zbyt dobrej opinii o użytkownikach. Masz się podobać sam sobie i płci przeciwnej, a to, że jakiś debil pisze ze to gejostwo to jest jego problem, i dla niego facet to gość z brodą i koszulą w krate to trudno. Tak, że z takimi pytaniami to nie na forum, chyba, że celowo chciałeś uruchomić fale oburzenia :P

Nic nadzwyczajnego, ozdoba, biżuteria, tak samo jak zegarek, wiek czy orientacja seksualna nie ma nic do rzeczy, nie przeszkadza mi to, jeśli ktoś chce ozdobić swoje ciało w taki sposób proszę bardzo. Uważam że to neutralna ozdoba, bardzo często spotykana za zachodnią granicą, gdzie jest noszona przed 15 jak i 50 latków, ze względu na to że jest tak popularna nikt nie ma zamiaru nawet nad tym dyskusji prowadzić, no ale ludzie wychowywani w mikro świecie ograniczonym do szkoły/osiedla/domu/podwórka będą się doszukiwać głębszego znaczenia, nawet przypisywać użytkowników takiej biżuterii do pewnych grup społecznych, każdy wie jakich, mimo tego że to tylko biżuteria, ozdoba tak jak wspominałem wcześniej. Jestem neutralny, w sumie to przyzwyczajony, żadnych wrażeń na mnie nie robi tunel o średnicy 5 centymetrów czy kolczyk w brwi. Uważam że takie dyskusje i od razu wsadzanie ludzi do jednego wora i używanie w takiej dyskusji słów typu "pedalstwo" i takie tam robi z was wieśniaków, tak moim zdaniem połowa z was to wieśniaki którzy są ograniczeni przez wychowanie, szkołę, kraj , religię i pewnie jedyny świat jaki zobaczycie to ten w telewizji i zawsze będzie myśleć że jesteście lepsi od wszystkich, a przy tym macie racje. Otóż jesteście ograniczeni.

Pozdrawiam.

Urażona połowa może reportować, będzie śmiesznie.